Op. Dr. Umut Eren Erdoğdu

Bursa 1 adres

Umut Eren Erdoğdu Muayenehanesi

Konak Mahallesi Badem Sokak No:26-A/52, Nilüfer, Bursa 16110

• H

Sevgili umut hocama herseş için size minnettarım. Sorunsuz şekilde mide balonumu taktı.ve 6 ayın sonunda fazla kilolarımdan kurtulmuş bir şekilde balonu cıkardı.bilgilendirmesi ve ekibiyle olan ilgisi çok güzeldi.hayatımda rast geldiğim en güzel insanlardan biri.hep güzel insanlarla karşılaşın umut hocam. İyiki varsınız

• Umut Eren Erdoğdu Muayenehanesi Diğer  •

• R

24 ağustos salı günü aşırı karın ağrısıyla acile gittim.Umur Eren hocamla muayene oldum.Tahlil sonuçlarımda acilen ameliyat olmama karar verdi.Hemen o akşam beni saat 10 da apandist ameliyatı yaptı.Patlamış olan apandistimi çok başarılı bir şekilde yaptı.Beni ölümden kurtardı. Allah ondan razı olsun. Süper doktor süper insan teşekkür ederim.

• başka bir yer Diğer  •

• Y

umut eren Erdoğdu. ameliyat doktorum.harika biri ameliyat esnasında vermiş olduğu doğru karardan dolayı kendisine minnettarim sonucu kötü olabilecek bir dertten kurtardı.hayatim boyunca Duacısıyim allah razı olsun

• Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi. gutr ameliyatı  •

• Yaklaşık 30 yıldır fazla kilolarımdan dolayı hayata 2. Sınıf biri olarak devam eden ben sevgili hocamın yetenekli parmakları ve insancıl yaklaşımı sayesinde normalleşmeye yaklaştım. Korktuğum gibi değildi. Size minnettarım hocam.

•  •

Profili düzenle veya yönet