1983 yılında Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Yukarı Çakmak köyünde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Pasiler'de lise ve üniversite eğitimimi Erzurum'da tamamladım. 2007 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalında başladığım ihtisasımı 2012 yılında tamamlayarak Uzman Doktor unvanını aldım. 2012 ile 2014 yılları arasında Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesinde mecburi hizmetimi tamamladım. Burada çocuk cerrahisi alanında yaptığım ameliyatlar ile birçok gazete haberine konu oldum. 2014 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesine Yardımcı Doçent olarak atandım. 2017 yılında buradaki görevimden ayrılarak Özel Bursa VM Medical Park Hastanesinde 2019 yılına kadar çalıştım. 2019-2021 yılları arasında Özel Bursa Yıldırım Hastanesinde çalıştım. 2021 yılından beri kendi kliniğimde çalışmaktayım.
Yenidoğan Cerrahisi, Çocuk Ürolojisi, Laparaskopik ve Endoskopik Cerrahi, Genel Çocuk Cerrahisi alanında yaptığım birçok ameliyat ve çalışma mevcuttur.

Çocuk

Çocuk Cerrahisi Randevusu

Röportaj

Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi

Konak Mahallesi 1. Badem Sokak Lotus Ofis B Blok Kat:3 Numara:37, Nilüfer, Bursa 16270

• B

Dokuz aylık bebeğimin sünneti yapıldı gerçekten hem çalışanları hem de doktor bey çok ilgili ve alakalııydı kurum tertemiz çalışanları ilgili güler yüzlü ben çok memnun kaldım tavsiye ediyorum

• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi Sünnet  •

İçiniz rahat ederek gidebileceğiniz bir yer ilgi alaka üst seviyede oğlum 39 günlük hiç hissetmeden ağlamadan sünnetimizi olduk

• Ş

En çok korktuğum süreç bebrğimin sünnetiydi. İlk dakikadan itibaren güler yüz ilgi alaka harikaydı içim hemen rahatladı. Bebeğimin rahat olması için her şey özenle yapıldı. Emeklerine sağlık

• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi Sünnet  •

Dr ünal beye 3 aylık oğlumun sünneti için başvurduk. Çok endişeliydim acaba sünnet esnasında canını acıtırmı vs diye ama hiç ık bile demedi yavrum eli çok hafif olsa gerek. Herşey detaylı olarak anlatılıyor sünnet sonrası için. Biz çok memnun kaldık. Kendisi ve ekibinden allah razı olsun

• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi Sünnet  •

4 aylık çocuğumu sünnet ettirdik. Gayet güler yüzlü ilgili karşılandık. Ünal hocam tecrübe ve bilgisiyle düşünmeden gidebileceğiniz ilk yer olmalı.

• G

Çok memnun kaldık herşeyiyle harika bir ekip iki oğlumda ünal bey sünnet yaptı çok memnunuz

• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi Sünnet  •

Biz Kütahya Tavşanlı dan tavsiye üzerine geldik kliniğe ilk girişten itibaren ilgi alaka gösterdiler sünnet başarılı geçti biz son derece memnun kaldık Ünal adıgüzel ve ekibine herşey için minnettarız

• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi Sünnet  •

Randevu öncesi bilgilendirme randevu esnasında ilgi alaka üst düzeyde

• C

Ünal hocam da oğlumun sünentini yaptırdık çok çok ilgili bilgili ve başarılı bir Dr gece saat 11 de mesaj attın anında geri dönüş yaptı aradan 3 ay geçti oğlumun dil bağını kestirdik hiç birley hidsetmedi ve sonrasında da çok az ağlama oldu ve çabucak toparladı eline emeğine sağlık hocamın

• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu  •

Ünal beye sünnet ve perde işlemi yaptırdık işlemimiz çok rahat ve güzel geçti sonrası içinde tavsiye ettiği bakımlarla süreci çok kolay atlattık kendisine sünnet için hiç düşünmeden yaptırabilirsiniz