Yenidoğan Cerrahisi, Çocuk Ürolojisi, Laparaskopik ve Endoskopik Cerrahi, Genel Çocuk Cerrahisi alanında yaptığım birçok ameliyat ve çalışma mevcuttur.
- Sünnet ,
- Kasık Fıtığı ,
- İnmemiş Testis ,
- Hipospadias ,
- Apandisit ,
Konak Mahallesi 1. Badem Sokak Lotus Ofis B Blok Kat:3 Numara:37, Nilüfer, Bursa 16270
Çocuk Cerrahisi Randevusu
Sünnet Sonrası Pansuman ve Kontrol
Sünnet Öncesi Muayene
Tam Kan Sayımı-Hemogram
bu...
Oğlumuzun sünnetini yaptırmak için yaptığımız araştırmalar sonucu Op. Dr. Ünal Adıgüzel'i tercih ettik. 4 aylık bebeğin sünneti olduğu için başta çok endişeliydik, ancak süreç beklediğimizden çok daha iyi geçti.
Dr. Ünal Adıgüzel'in hem bize hem de bebeğimize olan yaklaşımı ve sakinliği gerçekten çok güven vericiydi. Bizi ameliyat öncesinde ve sonrasında oluşabilecek her durum hakkında çok detaylı ve anlaşılır bir şekilde bilgilendirdi.
Operasyon hızlı ve sorunsuz geçti.
Küçük yaştaki oğlunun sünnetini düşünen tüm ailelere, Op.Dr. Ünal Adıgüzel'i gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz. Kendisine gösterdiği **özen, titizlik** ve **başarılı operasyon** için minnettarız
e....m
Tedavi sürecinden itibaren bizi bilgilendirdi tedavi sürecindede ilgili bir hekimdi .Tesis ameliyatı ve sünnet çok iyi geçti. Çok korkuyordum ve endişeliydim çocuğum için ama çok iyi geçti ameliyatı doktorumuz sayesinde.
Ö
öm...
Sünnet ile beraber bir ameliyatimizida beraberinde sorunsuz gerceklestirdi. Süreçte İlgili olmasi ve tecrübesi güven verici.
• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi • Sünnet Sonrası Pansuman ve Kontrol •
hü...a
Yedi aylık oğlumu sünnet için getirdik. Randevu saatinde içeriye alındık. Ortam gayet hijyenik. Anestezi iğnesini dahi çocuk duymadı. Sünnet başarılı bir şekilde tamamlandı.
e....ö
Randevu ile ilgili ilk telefon görüşmesinden itibaren herşeyiyle dört dörtlük ilgi alaka gerekli bilgilendirme açıklayıcı ve fazlasıyla yeterli ulaşım kolaylığı hiçbir konuda aklınızda kesinlikle soru işareti kalmamakta.
Ş
şe...
İlgi alaka çok güzeldi, samimi ortam bizi çok rahatlattı. Harika bir süreç geçirdik
• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi • Çocuk Cerrahisi Randevusu •
İki oglumuzu orda yaptık sünnet cok memnun kaldık
h....k
3 aylık oğlumuz sünnet oldu operasyon öncesinde de sonrasında da aklımızda hiç soru işareti bırakmadılar ki operasyon anında da ilgileri bizimleydi
se...
Hocamı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine tanıdım. Muğla’dan 8 aylık oğlumuzu sünnet ettirmek için geldik. Ortam gayet temiz, ekip arkadaşları çok güleryüzlü ve iyi niyetli, işlemimiz de başarılı geçti şuan iyileşme sürecindeyiz. Ekip arkadaşlarından da kendisinden de çok memnun kaldık.
b....a
3 aylık oğlumuzun sunnetini yaptırdık çok ilgililerdi oğlum hiçbir şey anlamadı içerisi çok güzel bebek ve çocuk için her şey düşünülmüş
• Dr. Öğr. Üyesi Ünal Adıgüzel Muaynehanesi • Sünnet •
Ünal Adıgüzel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ünal Adıgüzel, Çocuk Cerrahisi. Size Ünal Adıgüzel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Cerrahisi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Normal Randevu, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Ünal Adıgüzel adresi nerede?Ünal Adıgüzel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Mahallesi 1. Badem Sokak Lotus Ofis B Blok Kat:3 Numara:37 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ünal Adıgüzel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ünal Adıgüzel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ünal Adıgüzel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ünal Adıgüzel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ünal Adıgüzel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ünal Adıgüzel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ünal Adıgüzel hakkında ne düşünüyor?Toplam 767 hasta / danışan, Ünal Adıgüzel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.