Prof. Dr. Volkan AYDIN, 1983 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1990 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını 1993-1999 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Nöroşirurji Uzmanı olmuştur.
1999-2004 yılları arasında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak görev yapan Prof. Dr. Volkan AYDIN, 2000 yılında Paris ve Brüksel'de Microendoscopic discectomy eğitimi almış olup 2004 yılında Oregon Health and Science University’de (OHSU) Fellowship olarak Portland-Oregon, ABD’ de çalışmalar yapmıştır. Baskent Universitesi Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim Dalı'nda 2006 yılında Doçentlik kadrosuna atanmıştır. 2006-2008 yılları arasında Ozel Gaziosmanpasa Hastanesi yeni binasinda Beyin ve Sinir Cerrahisi klinigini kurmus ve hizmet vermiştir. Daha sonra calismalarina 3 yil sureyle Etiler ve Nisantasinda actigi muayenelerde devam eden Prof. Dr. Volkan Aydin, sonraki yillarda Ethica Incirli Hastanesi ve Istanbul Cerrahi Hastanesinde calismalarina devam etmis 2013 yilinda Gelisim Universitesinde Profesorluk kadrosuna atanmis ve Universitenin Tip Fakultesi kurulum calismalarinda gorevlendirilmistir.
2018 yılında Sağlık Bilimleri üniversitesi Okmeydani Egitim ve Arastirma Hastanesi, Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğinde çalışmaya başlayan Prof. Dr. Volkan AYDIN, 2019-2023 Tarihleri arasında Klinik Eğitim sorumlusu ve 2023-halen Klinik İdari sorumlusu görevlerini yürütmektedir. 2021 yılında ayrıca Sağlık Bilimleri Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Profesörlük kadrosuna atanmış olup , Türk Nöroşirurji Derneği, Sinir Sistemi Cerrahisi Derneği, European Association of Neurosurgical Socities (EANS), American Association of Neurological Surgeons (AANS) ve AOSPINE International üyesi olup iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir. Uluslararası dergilerde yayinlanan 37 adet makalesi mevcuttur.
- Boyun Fıtığı
Fulya Terrace Center-2 Hakkı Yeten cad, Kat:15 Daire:95, Şişli, İstanbul 34394
Fulya Terrace Center-2 Hakkı Yeten cad, İstanbul
Prof. Dr. M. Volkan Aydın
al...y
1 ay önce bel fıtığı ameliyatı olmam gerektiği söylendi bu süreçte 6 doktorla görüşmeme rağmen m.volkan hocamızla son görüşmemizde kendisinden emin oldum beni rahatlatıcı konuşmasından sonra ameliyat kararı aldım bu süreçte sanslıyımkı volkan hocamızla yolumuz kesişti amelıyatım çok başarılı gectı hersey için minnettarım
• Liv Hospital Ulus • •
K
k...
Doktor Bey ile başka bir hastasının tavsiyesi üzerine tanıştım. Bel fıtığı şikayetim vardı. Açık ameliyat oldum ve çok başarılı geçti. Sonrasında ilgisi, alakası, hastasını takibi, özeni, mesleğine duyduğu aşk ile bizi kendisine hayran bıraktı. Etrafımdan birçok insanı da çok rahat bir şekilde kendisine yönlendirdim. Bundan sonra da Mehmet Volkan Aydın Hoca'ya gönül rahatlığıyla hasta yönlendirip kendim de kapısını çalabilirim.
U
u...
Kendisiyle yıllar önce tavsiye üzerine tanıştım. İlk bel fıtığı ameliyatımı kendisi yaptığında yeni doğmuş gibi uyandım. O ağrılı kötü süreci birden atlatıp sanki yeniden doğdum. Tedavi süresince her daim yanımda, uzaktayken bir telefon kadar yakınımda dünyalar iyisi, babacan bir doktor kendisi. Yıllar sonra gelen ikincisi bir rahatsızlık, boyun fıtığı tedavisi için yollarımızı yine kesişti. Hiç tereddüt etmeden ameliyat masasına yattım çünkü dünyaya insanları kurtarmak için bir melek gelmişse, biliyorum ki o Prof. Dr. M. Volkan Aydın'dı. İyi ki onunla tanıştım, iyi ki yollarımız kesişti.
K
k....)
Annemin bel fıtığı vardı, ağrı çekiyordu. Bu sebepten dolayı başvurduk. Annemle çok güzel ilgilendi. Ameliyat oldu, ameliyatı başarılı geçti. Annem şu an gayet iyi. Herhangi bir sorun yaşamadık. Çok iyi bir doktor.
f...
Ailemizin doktoru, eşim bel fıtığından ameliyat oldu. Aldığımız tedaviden çok memnunuz. İşini çok mükemmel yapıyor. İnsanlığına diyecek kelime bulamıyorum, biz çok memnunuz. Yolu açık olsun.
Z
z....ç
Beyin ameliyatı geçirdim. Volkan Hoca ve ekibi sayesinde her şey mükemmel geçti. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Herhangi bir sorun yaşamadım, ben memnunum. Kendisini çok seviyorum.
Ş
ş...
Doktorumuza hastaneden ulaştık. Annem bel fıtığı ameliyatı oldu. Hocamız gayet güler yüzlü, güzel şekilde bilgilendirdi, ameliyat olması gerektiği söyledi, süreci anlattı, umut oldu. Şu an annem gayet iyi.
L
l...
Prof. Dr. Volkan Aydın hocama biz de referans üzerine ulaştık.
2020 yılında öncesinde iki kez bel fıtığı operasyonu geçirmiş olarak kendisine başvurduk. Öncelikle bize verdiği güvenle kendimizi çok rahat hissettirdi. Bizimle, her hastasıyla olduğu gibi çok yakından ilgilendi.
Hemen tedaviye başladık. Hocamız ilaç ve istirahat tedavisi ile süreci devam ettirdi. 2025 yılında geçmeyen ağrılar başlayınca kendisine tekrar başvurduk. Ameliyata karar verdi. Hocamız operasyonunu platin kullanmadan gerçekleştirdi. Şu an çok şükür gayet iyiyim.
Hem mesleki tecrübe ve bilgisi hem de insani yaklaşımı ile örnek bir hekim.
İyi ki yollarımız kesişti ve böyle değerli bir hekim ile tanıştım.• • •
a...
Prof. Dr. M. Volkan Aydın Hocam'a bel fıtığı rahatsızlığımdan dolayı ulaştım. Hocam ve asistanı gayet güler yüzlü, ilgi ve alakalı bir şekilde karşıladılar. Artık ağrılarım dayanılmaz ve yürüyemeyecek seviyeye gelmişti. Muayeneye gittiğimde yapılan tetkikler ve tahliller sonrasında, fıtığımın patladığını ve acilen ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi doktorum. Kendisine, tecrübesine ve bilgi birikimine güvenerek gözüm kapalı inandım. Volkan Hocam; gerek ilgi ve alakası, gerekse hekimliği konusunda gerçekten muhteşem bir doktor. Ameliyata yürümekte zorlanarak girdim ve ameliyattan sadece bir gün sonra yürümeye başladım. Kesinlikle kendisi alanında sayılı hekimlerden biridir. Yurt dışında çalışıyorum. İşime tekrar döndüm ve gayet ağrısız bir şekilde yürüyebiliyorum. Bu arada işim gereği günlük yürüdüğüm mesafe en az 10 bin adım.
e....ş
Bel fıtığı problemim vardı. Sinirime baskı yapıyordu, bu yüzden başvurdum. Ameliyat önerdi ve ben kabul ettim. Başarılı bir ameliyat geçirdim. Fıtık bölgesinde 1 sinir olması gerekiyorken doğuştan 2 sinir olduğunu tespit etti. Herhangi bir sorun yaşamadım. Çok dikkatli bir doktor, ben de kendisinden aşırı derecede memnunum.
M. Volkan Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Volkan Aydın, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size M. Volkan Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
M. Volkan Aydın adresi nerede?M. Volkan Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fulya Terrace Center-2 Hakkı Yeten cad İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Volkan Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M. Volkan Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
M. Volkan Aydın hangi dilleri konuşuyor?M. Volkan Aydın ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
M. Volkan Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Volkan Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan M. Volkan Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar M. Volkan Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, M. Volkan Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları