Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
R
ra....
Volkan Bey e birkaç kez gittim. Gerek ilgisi gerekse yaptığı işlemlerden(botoks ve birkaç islem) çok memnun kaldım. İşini iyi yapan Doktorlar her zaman bulunmuyor. Teşekkür ederim hersey için.
• FSM TIP MERKEZİ • Diğer •
Volkan Tektaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Volkan Tektaş, Dermatoloji.
Volkan Tektaş adresi nerede?Volkan Tektaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan Mahallesi Mimarsinan Caddesi No:4-1A (Villa Belde Yanı) İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Volkan Tektaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Volkan Tektaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Volkan Tektaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Volkan Tektaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Volkan Tektaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Volkan Tektaş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Volkan Tektaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar