- Diş Gıcırdatma
Turgut Özal Bulv. Mahfesığmaz Mah, 79104 sok. Akasya Apt. K:2/2, Adana 01170
- Sigortası olan hastalar
Diş Hekimi Randevusu
Yadel Hazır Tekin Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bruksizm Tedavisi
Gömülü Diş Çekimi
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Implant protez
Yadel Hazır Tekin Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kompozit Veneeer Uygulamalar
Zirkonyum
İmplant
K
k.....
İlgili, profesyonel,güler yüzü ve eli çok hafif olan harika bir diş hekimi. Ağrısız ve konforlu bir deneyim yaşadım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Yadel Hazır Tekin Muayenehanesi • Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi •
Ç
çi...ç
Yadel Hocam ya çok sevdim kendisini özellikle benim diş kaplamalarım ön üst 9 adet zaten başka bir yere yeni yapılmıştı 1 yıl kullanmadım yanaklarımı ısırıyorum çene kapanışım sorunlu ve renkten bahsetmek bile istemiyorum o kadar kötüydüm ki artık yaptıramazsın kötü görüntüsünden çok damarlarımı ısırıyorum konuşurken. İyi ki buldum çene yapıma uygun gülüş tasarımlı istediğim bir görüntü ce en önemlisi yemek yerken konuşurken yanaklarımı ısırmıyorum ve çok mutluyum hem de çok emax diş kaplaması yaptı sorunlu olan dişlerime kanal tedavisi yapıp ilerde çıkacak sorunları kapattı kesinlikle tavsiye ediyorum iyi ki buldum kendilerini
• Yadel Hazır Tekin Muayenehanesi • Zirkonyum •
gü...
Öncelikle Sayın Yadel Hanımın, mesleğinde çok profesyonel bir insan olduğunu belirterek başlamak isterim. Diş problemlerimle alakalı beni derinlemesine bilgilendirdi. Tedavi öncesinde de yapacağı işlemler hakkında detaylı bir anlatım sundu. Tedavi aşamasında çok rahattım. Biliyordum ki emin ellerdeyim. Dişim hem çekildi, hem de implant yapıldı. Her iki işlemden de oldukça memnun kaldım. Ayrıca hem Sayın Yadel Hanım hem de personeller, çok güleryüzlü, kibar ve ilgili. Muayenehane çok temiz ve düzenli. Diş problemi yaşayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İyi ki sizi tanıdım. Sevgiler...
• Yadel Hazır Tekin Muayenehanesi • Diş İmplantı •
s....k
Çok titiz çalışan her ayrıntıyı düşünen bir doktor sonsuz güveniyorum kendisine canım doktorum
• Yadel Hazır Tekin Muayenehanesi • Estetik Dolgu •
Uzm. Dt. Yadel Tekin
güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum:)
m....k
adananın en güler yüzlü en iyi diş hekimi. Her türlü işlem için güvenebilecegimiz tek doktor.
• Yadel Hazır Tekin Muayenehanesi • Diş Bakımı •
çok teşekkür ediyorum:)
i̇...
Yadel hanım dolgu işlemi gerçekleştirdi ve hijyen en üst seviyede hasta o koltukta çok rahatlikla oturabilir eli çok hafif ve profesyonel bir hekim
• Yadel Hazır Tekin Muayenehanesi • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
Uzm. Dt. Yadel Tekin
güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum
nu...ü
Tavsiye ile gitmiştim. Çok memnun kaldım,İyiki tanımışım,iyiki güvenmişim.İmplant yaptırdım, tüm süreçde iyi olup olmadığım soruldu,dakika dakika bana anlatılarak çalışıldı.Güler yüz hastaya sıcak,yakın davranış takdir edilecek seviyedeydi.
• Yadel Hazır Tekin Muayenehanesi • Cerrahi İmplant •
Uzm. Dt. Yadel Tekin
güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz
ha...l
İlgi alaka mükemmel 10 tane implant 4 sene önce yaptırdım ve çok memnunum başarılarının devamını temenni ediyorum
• Yadel Hazır Tekin Muayenehanesi • Cerrahi İmplant •
çok teşekkür ederiz:)
m...
Doktorumuzun mahallemde muayenehanesi, diş temizliği ve dolgu yaptırdım. Gayet memnun kaldım. Kesinlikle işlerinde profesyonel, temiz ve bilgili bir hekimdir. Ayrıca eşim de diş teli tedavisi oldu. Şu an mükemmel ve beyaz dişlere sahip. Tavsiye ederim.
Uzm. Dt. Yadel Tekin
güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz
b...
Yadel hocanın Adana'daki ilk hastalarındanım. İnternet üzerinden araştırırken, fotoğrafını gördüğümde güzel gülüşüyle içimi ısıttı ve kendisine ulaştım. Benim gibi diş fobisi olan birine güven vermesi, anlatımıyla, güler yüzüyle, ilgisiyle o kadar memnun etti ki artık diş koltuğuna daha rahat oturuyorum. Diş dolgum kırılmıştı. Tedavimi yaptı. O kadar memnun kaldım ki, gerek görmediği hiçbir işlemi yapmıyor. Ailecek çok memnunuz. Çevremde herkese tavsiye ediyorum.
Yadel Tekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yadel Tekin, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Yadel Tekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Bruksizm Tedavisi, Diş Dolgusu, Zirkonyum, Estetik Dolgu, Yaprak Porselen Lamina, Subgingival Küretaj, Cerrahi İmplant, Lezyonlu Kök Kanal Tedavisi.
Yadel Tekin adresi nerede?Yadel Tekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Bulv. Mahfesığmaz Mah, 79104 sok. Akasya Apt. K:2/2 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yadel Tekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yadel Tekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yadel Tekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yadel Tekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yadel Tekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yadel Tekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yadel Tekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Yadel Tekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yadel Tekin hangi sigortaları kabul ediyor?Yadel Tekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.