- Böbrek Hastalıkları
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Z
ze...
Yavuz hocam gerek insan ilişkilerinde gerekse de alanında harika bir insan. Yıllardır sistit sorunuyla uğraşıyorum. Yavuz hocamla yolum kesiştikten sonra çok rahatladım. Her şey için minnettarım.
ni...ğ
Büyük böbrek taşlarım nedeniyle gittiğim tüm hastanelerde tedavinin başarısızlıkla sonuçlanabileceğini söyledikleri halde Yavuz bey cesareti ve tecrübesi ile yaptığı operasyonla tüm taşlarımdan kurtardı beni. Onun gibi ilgili ve iyi cerrahlara bu ülkenin ihtiyacı var. İyi ki tanımışım kendisini
Ö
öm....
Doç. Dr. Yavuz Onur Danacıoğlu, yardımseverliğine ve anlayışına hayran kaldığım müthiş bir insandır. Kendisi; hastalarının sağlığına son derece önem veren beyaz önlüklü bir süper kahraman gibidir, tedavi sürecince hayata karşı daha pozitif bir bakış açısı kazanmak için bir fırsattır. Yavuz Onur Hoca, sadece alanında profesyonel bir doktor değil, aynı zamanda bir dost ve rehberdir. Her zaman açık ve anlayışlı bir yaklaşımla tedavi planımı açıkladı ve her adımda beni bilgilendirdi. Her zaman sabırlı ve anlayışlıydı. Kendisine olan minnettarlığımı ifade etmekten mutluluk duyuyorum.
s,...p
Erken boşalma sorunum nedeniyle başvurduğum Yavuz beyin uyguladığı dolgu tekniği ile cinsel hayatım artık çok daha iyi. Kaç doktora başvurdum ancak sorunuma bir tek Yavuz Onur bey çözüm bulabildi. Çok ilgili ve alakalı bir doktor, iyi ki kendisi karşıma çıktı. Allah kendisinden razı olsun, saygılarımı sunuyorum
do...u
Yavuz hocam bilgisi ve insanlığı ile muhteşem bir doktor ve cerrah. Annemin böbrek tümörü nedeniyle gittik. Böbreği koruyarak tümörü çıkardı ve şifasına kavuşmayı sağladı. Yaptığı ameliyatlar ve tecrübesi sayesinde ona annemin sağlını borçluyuz. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte her zaman yanımızda oldu. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
• İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi • Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt) •
T
t.....
Büyük böbrek taşlarım nedeniyle bir çok hastaneye başvurdum ancak nereye gittiysem tek seansta taşlarımın bitmeyeceğini söylediler. Yavuz hocam sayesinde tek bir ameliyatta tüm taşlarımdan kurtuldum. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Kendisi gerçekten özverili ve başarılı bir cerrah.
O
oy...m
Onur hocaya mesane bölgemdeki ağrım ile başvurdum. Yaptığı tetkikler ve muayene neticesinde bana Mesane Ağrı Sendromu tanısı koydu. Hızlıca yaptığı tedaviler neticesinde şuan yıllardır çektiğim acılardan kurtuldum. Gündelik hayatıma geri dönebildim. Allah ondan razı olsun. Ünvanını sonuna kadar hak ediyor, kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
• İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi • Ürografi •
er....
İdrar yolu rahatsızlığı ile ikinci bir teyit amaçlı gitmiştim tahlillerin gereğince incelenmesinin ve hastanın doğru bilgiler ile yönlendirilmesinin ne kadar önemli olduğunu gördüm ilaç tedavisi ile sağlığıma kavuştum, prostat sorunu olan komşumu da Onur Bey yönlendirmiştim Komsumda saglina kavuştu kendisi gibi Doktorlarimzi Allah başımızdan eksiltmesin.
e....ç
Onur hocam yanma ve karın ağrısı şikayeti ile gittiğimde bana mesane ağrı sendromu tanısı koydu ve hızlı şekilde tedavime başladı. Birçok doktoru gezmeme rağmen kimse tanımı doğru koyamamıştı. Yaklaşık 4 aydır çok rahatım, yıllardır çektiğim acılar geçti. Üniversite hastanesinde beni can kulağıyla dinleyen ve gerekli tüm işlemleri yerine getiren böyle özverili ve anlayışlı bir doktorla karşılaştığım için çok şanslıyım. Başarılarının devamını diliyorum.
I
i̇...̇
2 yıldır prostat hastalığım vardı doçent doktor onur beye randevu aldım tedavim yapıldı her şeyin emeğine Güler yüzüne ilgi ve alakasına sonsuz teşekkürler ederim
• İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi • Prostat Biyopsisi •
Yavuz Onur Danacıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yavuz Onur Danacıoğlu, Üroloji. Size Yavuz Onur Danacıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Yavuz Onur Danacıoğlu adresi nerede?Yavuz Onur Danacıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yavuz Onur Danacıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yavuz Onur Danacıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yavuz Onur Danacıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yavuz Onur Danacıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yavuz Onur Danacıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Yavuz Onur Danacıoğlu ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Yavuz Onur Danacıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yavuz Onur Danacıoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yavuz Onur Danacıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Yavuz Onur Danacıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yavuz Onur Danacıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Yavuz Onur Danacıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.