0850 242 6716 Ücret öğren

Dünyapark Hospital
Dünyapark Hospital

Fırat Mah.595 Sok. No :4, Kayapınar 21010

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • Randevuya katılım

Oğlumun en büyük şansı yeliz hocamla doğumumda tanıştık oğlumun ilk kontrollerini yapmıştı ve daha sonrasında da yeliz hocayla devam ettik çünkü o kadar güler yüzlü naif o kadar ilgili ki gönül rahatlığıyla gidebiliyoruz hastalık sürecimizi de olabildiğince rahat bir şekilde atlatmamıza yardımcı oluyor tedavi süreci de sadece randevu sürecinde değil sonrasında da telefonla ilgilenmeye devam ediyor mutlaka sorularınıza yanıt veriyor çocuğunuzu gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz hep anne şefkati ile yaklaşıyor mükemmel bir doktor aileden gibi iyi ki karşılaşmışız

so....

Bazı insanlar yalnızca mesleklerini icra etmez; bilgileri, vicdanları ve insanlıklarıyla hayatlara dokunur. Siz de bizim için tam olarak böyle bir hekimsiniz. Engin bilginiz, tecrübeniz, sabrınız ve her hastanıza gösterdiğiniz içten ilgi sayesinde kendimizi her zaman güvende hissettik.

Bizi dikkatle dinlemeniz, hiçbir sorumuzu yanıtsız bırakmamanız ve çocuklarımıza sevgiyle yaklaşmanız, mesleğinizi ne kadar büyük bir özveriyle yaptığınızın en güzel göstergesi. İki çocuğumuzu da gönül rahatlığıyla size emanet ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki onları sadece alanında çok başarılı bir doktora değil, aynı zamanda merhameti, şefkati ve vicdanıyla örnek olan çok kıymetli bir insana emanet ediyoruz.

Sizin gibi hekimlerle karşılaşmak gerçekten büyük bir şans. İyi ki varsınız, iyi ki yollarımız kesişmiş.

• H

hü...a

Oğlum doğduğu gün yeliz hanım gelip ilgilenmişti ve ilk muayenesini yapmıştı o günden sonra oğlumu her zaman yeliz hanıma götürdüm.Özel ilgisi,nezaketi ,güler yüzü ve en önemlisi işinde çok iyi olması bizim için tercih de ki en büyük etken.O kadar ilgili ki zaman saat farketmez bebeğim ile ilgili bir konuyu danıştığımda hemen cevap verir.çevremde ki bütün arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum her zaman.açıkçası çok iyi bir doktor iyi ki yollarımız kesişmiş.

• D

di...n

"Tek kelimeyle muazzam bir doktor..."
    > Dr. Yeliz Kutat Hoca’mız bizim bu hayattaki en büyük şanslarımızdan biri. İçtenliği ve güler yüzü sayesinde kızım ona inanılmaz bir güven duyuyor, muayeneye her gidişimizde kızıma sıcacık sarılıyor. Her muayenede aklımızda tek bir soru işareti bile bırakmadan her şeyi sabırla ve detaylarıyla anlatıyor.
    > Günümüzde sıkça gördüğümüz hemen marka özel takviyelere yönelme ya da her rahatsızlıkta antibiyotiği tek kurtuluş gibi yazma kolaycılığı Yeliz Hocamda KESİNLİKLE YOK. Çocuğun gerçek ihtiyacına odaklanan, gereksiz ilaç kullanımından kaçınan çok güvenilir ve etik bir hekim. Üstelik gün içinde bile kendisine rahatça ulaşabiliyor olmak bir anne-baba için tarif edilemez bir huzur.
    > Hem harika hekimliği hem de o sıcacık insanlığıyla muazzam bir doktor. Evladınızı gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz, iyi ki yolumuz kesişmiş Yeliz Hocam!

ec...i

Kızım doğduğu günden beri alerjik bir bebek. Bu süreçte yaşadığımız endişeleri ve zorlukları en iyi anlayan, her adımda yanımızda olan değerli doktorumuza ne smylesek etsek az.
    Başından beri gösterdiği ilgi, sabır ve titizlik sayesinde kızımın alerjilerini çok daha iyi yönetebildik. Her kontrolde sadece hastalığı değil, bizim de moralimizi düşünen, açıklayıcı ve güler yüzlü yaklaşımıyla gerçekten çok büyük bir destek oldu.
    Böyle ilgili, bilgili ve insan odaklı bir hekimle karşılaşmak büyük şans.

• F

f....s

Yeliz hanıma bebeğimiz doğduğundan beri düzenli olarak gidiyoruz 2 yaşına geldik her kontrolümüzde bizimle detaylı olarak ilgilendi tüm sorularımızı cevapladı aklımızdaki soru işaretlerini giderdi dünya tatlısı bir kadındır kendisinden çok memnunuz ayrıca kendisine her saatte ulaşabiliyor olmam benim için çok önemliydi ne zaman mesaj atsam sanki muayeneye gelmişiz gibi detaylı olarak cevap verir ve ilgilenir

me....

Kızımı Yeliz Hanım’a götürdüğümüz için kendimizi gerçekten çok şanslı hissediyoruz. Kızım tedavi sürecinde işini hiç kolaylaştıran bir çocuk değildi; buna rağmen Yeliz Hanım sabrını, güler yüzünü ve ilgisini bir an olsun eksiltmedi. Şartlar ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yaptı ve sürecin her aşamasını büyük bir titizlikle takip etti.

Muayene boyunca yalnızca hastalığa değil, kızımın kendisine de büyük bir özen ve sevgiyle yaklaştı. Sabırla dinledi, tüm sorularımızı içtenlikle yanıtladı ve bir anne olarak kendimi ilk kez bu kadar güvende ve rahat hissettim.

Mesleğine duyduğu özen, çocuklara yaklaşımı, vicdanı ve şefkati gerçekten takdire değer. Çocuğunu güvenle emanet edebileceği bir hekim arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.