Konak mahallesi Birinci badem sok no:26 Lotus Plaza B blok K:4 N:46, Nilüfer, Bursa
Dr. Yuliya Doster muayenehanesi , Nilüfer/BURSA

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Genital Estetik

Labioplasti (iç Dudak Estetiği) +35 daha fazla

Aşılama Yöntemi

Botox Uygulaması

Cinsel Problemler

Hakkımda

Dr. Yuliya Doster üniversite eğitimini Diyarbakır’da Dicle Tıp Fakültesinde, 2006’da tamamladı. Uzmanlık eğitimini Uludağ Üniversitesi Kadın Hastalıkl...

Daha fazla

• Dakiklik
  • Alaka
  • Mekan
Doğrulanmış
Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi , Nilüfer/BURSA Vajinoplasti (Vajina Daraltma)

Merhaba 38 yaşındayım.2 cocuk annesiyim.Genital bölgemde ilişki esnasında bolluk ve cikan sesten rahatsiz oldugum icin arastirmalarim aonucu doktor yuliya doster kliniğini terclh ettim. Muayenem detayli bir sekilde yapildi ve vajinoplasti ameliyatiba karar verdik.Surec bana ozenle anlatildi. Doktor hanım ve hemsireleri cok tatlilardi. Ameliyatimda ve sonrasinda iletisim aciisndan hicbir problem yasamadim.Dusundugumden cok daha rahat gecirdim.3. gunu bile ise gidebilirmisim. Suan tam iyilesmem saglandi.Hersey icin tesekkur ederim kesinlikle tavsiye ederim gonul rahatligiyla

Doğrulanmış

Ben 33yaşında iki çocuk annesiyim.Uzun süredir özel bölgemde bollaşma ilişki esnasında hissizlik şikayatim vardı.Araştırmalarım sonucunda doktor yuliya doster kliniğini tercih ettim.Muayene ve sonrasında detaylı bilgi eşim ve bana verildi ve ameliyata karar verdik. Ameliyat ve sonraki süreçte her türlü destek sağlandı hiç problem yaşamadım. Suan tam iyileşmem sağlandı bu sürecte kontollerimin hepsi yapıldı.dikişkerime dair hiç iz kalmadı istediğim görüntüye ulaştım. Doktor hanıma ve ekibine çok teşekkür ederim. Ameliyat gözünüzde büyümesin toparlanma sürecim rahat geçti. Herkese öneriyorum

Doğrulanmış

İlişkide his kaybı nedeniyle doktor Yuliya doster klinigine gelmiştim .Duşündüğüm den daha iyi bir süreç geçirdim 2 doğum yapmıştım ilgi ve alakadan dolayı memnun kaldım ameliyat sonrası iyileşme hızlı bir şekilde oldu ağrılı ve acılı bir süreç değildi İlk günden sonra normal yasantima döndüm doktoruma ve ekibine teşekkür ediyorum :)

Doğrulanmış
Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi , Nilüfer/BURSA Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

23 yaşındayım doktor hanıma internette araştırmalarım sonucu ulaştım. İç dudaklarımda sarkma vardı ve bu durumdan sosyal hayatımı ve görüntü açısından beni rahatsız ediyordu. Doktor hanıma randevu aldım ve kontrollerimiz gerçekleştikten sonra bir hafta içinde operasyon tarihimizi oluşturduk ve süreç çok güzel geçti. Operasyon sonrasında gün içinde eve gittim. Sonrasında kontrollerime geldim.Doktorumdan, operasyon sonucumdan ve çalışan arkadaşlardan çok memnunum.

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi , Nilüfer/BURSA Genital Estetik

29 yaşındayım 3 normal doğum yaptım doğumlarım dan sonra gerçekleşen özel bölgede bolluk hissi ve son bir yıl içerisinde geldiği anda idrarımı tutamama durumu beni ve eşimi rahatsız etmeye baskamisti.doktor arayisi içine girdim çok doktorla görüştüm ama alanında uzman olan dr.yuliya doster klinigini tercih ettim doktorumun ilgisi ve hemşirelerin ilgisi benim çok mutlu etti ve ameliyat olmaya karar verdim vajinopilasti +Kelly ve tüp baglama işlemi birlikte gerçekleştirdik tüm sorunlarınımi tek seferde çözmüş olduk artık ameliyatlarımin tam iyileşmeleri gerçekleşti artık abdes aldığımda zorlanmadan tutabiliyorum ilişki esnasında oluşan rahatsiz edici o sestende kurtuldum bu sürecin başından sonuna kadar gerek Yuliya hanım gerek hemsilerine ne zaman istesem ulaşa bildim kendilerine teşekkür ederim

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi , Nilüfer/BURSA Lazerle Vajina Daraltma

35 yaşındayım 4 normal doğum yaptım ve ciddi derecede idrar kaçırma problemim ve gemiyle bolluk şikayetim varidi. Buradaki yorumlara da bakarak doktor hanımı takip etmeye başladım ve tanışıp bi fikir almak için geldiğim aynı gün lazer tedavisine ikna olup ilk seansıma girdim. Sıfır acı. Araç kullanarak geldim ve öyle de döndüm evime. Hayat kalitemi düzeltti. Hayal ettiğimden daha da olumlu oldu. Cerrahi işlemden çekindiğim için istemiştim iyi ki de istemişim .şikayeti olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. İkinci seanstan sonra eski halinize dönmüş kadar iyi hissediyorsunuz. En azından bende bu şekilde etki gösterdi. Doktor hanıma ve ekibine güleryüzlü ve muhteşem ilgili oldukları için teşekkür ediyorum

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi , Nilüfer/BURSA Genital Estetik

Ben 42 yaşında 2 doğum yapmış bir kadınım 6 yıl önce hapşırma ile başlayan idrar kaçırma sorunum ortaya çıktı zaman içerisinde şikayetim hayatımı ve psikolojimi olumsuz yönde etkiledi şikayetimle alakalı başka bir doktora başvurdum sadece ilaç tedavisini vermişti hiç bir sonuç alamadım tekrar araştırma içine girdiğimde dr Yuliya Doster kliniğini tercih ettim detaylı muayenenin ardından cerrahi askı ameliyatı ile şikayetlerimin geçebileceği anlatıldı tüm sorularıma yanıt verildi aynı zamanda genital bolluk şikayetimi de dile getirdim TOT ve genital bolluk ameliyatını aynı anda olmaya karar verdim tüm süreçte dr hanım ve ekibi bana her anlamda olabilecek en samimi ve profosyonel şekilde destek oldular gerçekten hepsine minnettarım keşke çok daha önce korkmayıp böyle bir karar alsaydım şu anda tam iyileşmem gerçekleşti çok memnun ve mutluyum yaşadığım bu sorunları yaşayan tüm kadınlara tavsiyem değerli olduğumuzu unutmayın utanmayın korkmayın ve lütfen ertelemeyin !!!

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi , Nilüfer/BURSA Lazerle Vajina Daraltma

44 yaşındayım. Cinsel ilişki esnasında bollaşma ve hissizlik şikayeti ile başvurdum. Ayrıca beni rahatsız eden akıntılarım vardı. Dr Yuliya Doster kliniğinin yorumlarını inceleyerek başvurdum. Detaylı muayenenim ardından lazer işleminin ilk seansına başladık. İşlem 15 dakika kadar sürdü. İşlem esnasında oldukça konforluydum. İşlem sonrası günlük yaşantıma devam ettim. Seanslar sonrasında ilişkide hissedilir bir fark oldu, akıntılarım da azaldı. Ben kesinlikle memnun kaldım. Tavsiye ediyorum

Doğrulanmış

Merhabalar Kasım ayında sosyal medya reklamlarında görüp gittim. Zaten Dr. Hanımın ismini daha önce duymuştum. Gerek kendisi gerek yardımcıları randevu sürecinden ameliyat sürecine ameliyat sürecinden devamina kadar önemli olsun olmasın her aramamda gerekli ilgiyi gösterdiler. İdrar kaçırma problemim vardı 2 ay önce ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnunum. Ameliyat benim açımdan ilk günlerinde zorlayıcı oldu ama ilk haftadan itibaren bir toparlanma süreci başladı ve 2 ayın sonunda şuan çok memnunum. İyi ki Yulia Hanım ve ekibine teslim olmuşum. Labioplasti ve tot ameliyatı her ikisini de aynı anda oldum. Sonuç olarak iyi ki oldum diyorum gönül rahatlığıyla.

Konum: Dr. Yuliya Doster muayenehanesi , Nilüfer/BURSA Genital Estetik

Yaklasik 3 hafta önce genital estetik ve labioplasti yaptırdım. 2 çocuk annesi bir kadın olarak kendim için yaptırdığım en iyi şey diye düşünüyorum. İyi ki yaptirmisim. Bu kadar kolay ve ağrısız geçeceğini düşünmemistim. Muayeneden ,ameliyat sonrasına kadar sizin ve ekibinizin gösterdiğiniz ilgi ve sıcaklığa teşekkür ederim

Hakkımda

Daha fazla