Dr. Yuliya Doster üniversite eğitimini Diyarbakır’da Dicle Tıp Fakültesinde, 2006’da tamamladı. Uzmanlık eğitimini Uludağ Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde 2007-2012 tarihlerinde alan Dr. Doster Obstetrik ve Jinekoloji, Jinekolojik Onkoloji, Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite, Perinatoloji ve Ürojinekoloji alanlarında çalışarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ünvanını kazandı. Uzmanlık eğitimi süresince sertifikalı Histeroskopi ve Laparoskopi eğitimi ve Jinekolojik ve Obstetrik Ultrason eğitimi aldı. 2012-2013 yıllarında uzmanlık eğitimi sonrası Muş’un Malazgirt ilçesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak mecburi hizmet görevini tamamlayan Dr. Doster 2013-2014 yıllarında İstanbul Bağcılar Özel Medipol Universitesi Hastanesinde ve 2014-2017 yıllarında Bursa Özel Medical Park Hastanesinde görev yaptı. Bu yıllarda Cinsel Terapi ve Aile ve Çift Terapisi sertifikası alan Dr Doster Kadın Hastalıkları ve Doğum çalışma alanına Vajinismus Terapisi ve Seksüel Fonksiyon Bozuklukların Terapisi’ni de ekledi. Kozmetik ve Estetik jinekoloji alanında eğitim aldı ve 2018’de ISAGSS (International Society of Aesthetic Genital Surgery and Sexology) Uluslararası Estetik Genital Cerrahi ve Seksoloji Topluluğu’na katıldı. 2017’de kurduğu Kadın Hastalıkları ve Doğum Özel Kliniği’nde çalışan Doktor Yuliya Doster Kozmetik Jinekoloji ve Estetik Genital Cerrahi, Vajinismus Terapisi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında çalışmaktadır. Doktor Yuliya Doster 2 dünya güzeli çocuk annesidir :)

Uzmanlık Eğitimi Süresince: Genel Jinekoloji ve Opstetri, Jinekolojik Onkoloji, Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite, Perinatoloji ve Ürojinekoloji alanlarında eğitim aldı. Operatif Histeroskopi ve Laparoskopi sertifikası, Obstetrik ve Jinekolojik Ultrasonografi sertifikası almaya hak kazandı. Sertifikalar: 2012, Laparoskopi ve Histeroskopi Uygulama Eğitim Sertifikası 2015, Cinsel Terapi Eğitimi Sertifikası 2016, Aile ve Çift Terapisi Eğitimi Sertifikası 2018, Reconstructive - Aesthetic Genital Surgery & Sexology (RAGSS) 2018, For successfully attending the Laboratoires VIVACY Theory and Injection Technique Advanced Training on DESIRIAL indications 2018, Kadında, Genital Bölgede, Fonksiyonel ve Estetik Amaçlı Dolgu Uygulamaları ve DESIRAL – DESIRAL PLUS 2018, Kozmetik Jinekolojik Operasyonlar Canlı Cerrahi Kursu 2019, Mezoterapi Uygulama 2019, İleri Düzey Genital Estetik Cerrahi Hands On Kursu

Dr. Yuliya Doster muayenehanesi

Uzay Pastanesi Üstü. İhsaniye Mah. Leylak Sok. Plaza 224 B Blok K: 1 D: 5, Nilüfer, Bursa 16110

Genital Estetik

Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Vajina Estetiği

Vajinismus Tedavisi

Uzay Pastanesi Üstü. İhsaniye Mah. Leylak Sok. Plaza 224 B Blok K: 1 D: 5, Bursa

Makaleler

• Y

Yuliya Hanım'a 1 Kasım 2025 tarihinde labioplasti ameliyatı oldum. Doktor hanım ve ekibi işlerinde çok profesyoneller.Gitmeden önce kafamda sorular ve korkular vardı, hepsini içtenlikle ve rahatlatarak giderdiler.İlk görüşme, ameliyat ve sonrası için o kadar ilgili, güleryüzlü ve naifler ki gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz

• M

22.10.2025 tarıhınde Labioplasti ameliyatı oldum . Normalde daha önce bu ameliyatı olmaya karar vermiştim ama bi türlü cesaret edemedim. Ta ki Ekim ayına kadar . Başta çok korktum acaba nasıl olur ya da bi şey olur mu diye. Ama sonuç suan çok iyi . Bu ameliyatı düşünen kadınların olması gerektiğini ve bu süreci uzatmamalarını yaşayan birisi olarak söyleyebilirim. Doktor hanım ve ekibine minnetarım.

Op. Dr. Yuliya Doster

Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok kıymetli. Sizin gibi süreci yaşayarak olumlu sonuç alan hastalarımızdan böyle geri dönüşler almak bizleri motive ediyor. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz

34 yasindayim 3 normal doğum yaptım. Doğumlardan sonra okusan dikiş görüntümden dolayı doktor Yuliya Doster Kliniğine başvurdum. Labioplastı ve perinoplastl ameliyatıni klinikte oldum. Süreç çok güzel geçti ameliyat sonrası da ilgi hep devam etti sonuçtan oldukça memnunum düşünen kişiler mutlaka kliniğe ugramali diyorum

• Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Genital Estetik  •

Op. Dr. Yuliya Doster

Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Doğum sonrası yaşanan değişimlerin sizler için ne kadar önemli ve hassas olduğunu biliyoruz. Bu süreci birlikte güvenle ve sağlıklı bir şekilde geçirmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Ameliyat sonrası memnuniyetiniz, bizim için en kıymetli motivasyon kaynağı.

Kendinize bu güzel iyiliği yaptığınız için sizi tebrik ediyorum. Sağlıklı, mutlu günlerde tekrar görüşmek dileğiyle.

• Ş

23 yaşındayım bir ay önce Yuliya Hanıma labioplasti ameliyatı oldum. Bu süreçte benimle çok güzel ilgilendiler hem ameliyat öncesinde hem de ameliyat sonrasında çok memnun kaldım. Gelirken kafamda soru işaretleri vardı nasıl olucak nasıl ilerleyecek sonrasında acılı olucak mı gibi bir sürü soruyla geldim ama tek tek sorularıma açıklayıcı bir şekilde cevap verildi. Ameliyat sürecinde herkesin güler yüzlü olması ve sakinleştirmeye yönelik tavırları da ameliyatımda beni çok rahatlattı. Ameliyat sonrasında da hiçbir sorun olmadan bu süreci atlattım. İyileşme sürecimi de tamamladım sonuçtan oldukça memnunum. Her şey için Yuliya Hanıma ve hemşirelerine minnettarım. Yine olsa yine burayı tercih ederdim.

Op. Dr. Yuliya Doster

Değerli yorumunuz ve nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim. Ameliyat öncesi ve sonrası sürecin sizin için rahat ve güven verici geçmiş olmasına çok sevindim. Sizin memnuniyetiniz ve sağlığınız bizim için her şeyden önemli. Bu sürece bizimle birlikte cesaretle adım attığınız için sizi ayrıca tebrik ediyorum.

Sizden böyle güzel geri dönüşler almak, hem benim hem de ekip arkadaşlarım için büyük bir motivasyon kaynağı. Sağlıklı ve mutlu günlerde görüşmek dileğiyle.

• G

Merhaba ben 47 yaşında 2 çocuk Annesiyim bolluk ve görüntü şikayetiyle doktor yuliya doktor klinigine eşimle birlikte başvurdum.Ameliyat oldum tam iyilesmem oldu hersey yolunda doktor hanımın ellerine sağlık ekibiyle başarılarının devamini dilerim benim gibi kararsız kalanlar düşünmeden gelebilirler

• Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Vajina Estetiği  •

Op. Dr. Yuliya Doster

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
    Sizin gibi değerli bir hastamızın memnuniyetini duymak bizi ve ekibimizi çok mutlu etti.
    Ameliyat sürecinizin sorunsuz geçmesi ve sağlığınıza kavuşmanız bizim için en büyük ödül.
    Siz ve ailenize sağlıklı, huzurlu günler dileriz. Kararsız kalanlar için de güzel bir yol gösterici oldunuz
    Sevgiyle kalın.

• Ç

Ben 40 yaşındayım 3 normal doğum yaptım sonrasında bolluk idrar kaçırma akıntı şikayetlerim başladı eşim ile Doktor Yuliya Doster Kliniğine geldik muayene olduk ve ameliyat sürecim oldu bu süreç düşündüğümden rahat geçti ayrıca çalışan biriyim ağır işte çalışıyorum tam iyileşmem oldu sorunlarımın geçmesini sağlayan doktoruma ve ekibine minnettarım ç

• Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Genital Estetik  •

Op. Dr. Yuliya Doster

Değerli yorumunuz ve güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.
    Zorlu bir süreci bu kadar güzel ve sağlıklı bir şekilde atlatmanız bizi çok mutlu etti.
    Hem doğum geçmişiniz hem de iş temponuz göz önüne alındığında, tam iyileşme sağlamanız bizim için gurur verici.
    Kendinize ve sağlığınıza gösterdiğiniz özen için sizi tebrik ediyor, sizin gibi güçlü kadınlara yardımcı olabilmekten onur duyuyoruz.
    Size ve ailenize sağlıklı, huzurlu günler diliyorum

• C

29 yaşındayım. 3 yaşında bir oğlum var. İç labium küçültme ameliyatı oldum.
    Uzun zamandır düşünüyordum. Yuliya hanım ve ekibi gerçekten çok iyi. Sürecim cok güzel geçti.

Op. Dr. Yuliya Doster

Değerli paylaşımınız için çok teşekkür ederiz.
    Uzun süredir düşündüğünüz bir süreci konforlu ve mutlu bir şekilde geçirmeniz bizim için çok kıymetli.
    Güzel geri bildiriminiz, benzer düşünen ama kararsız kalan pek çok kişi için de yol gösterici olacaktır.
    Sağlıklı ve mutlu günlerde görüşmek dileğiyle

• T

Последние 5 лет извелась от подтеков мочи и с каждым годом все хуже было . В Турции доктор уролог или гинеколог, и каждый лечит свое. Юлию Достер нашла по рекомендации и сразу же связалась с ее ассистенткой.В конце апреля переговорили . Я пришла на консультацию.
    !ВАЖНО! Вас на операцию никто не уговаривает от слова вообще!. Юлия, очень деликатно и доступно объяснила, что мой организм дал сбой из-за менопаузы , коллаген не вырабатывается в должной форме и что она как доктор против раннего климакса и будет мою молодость сохранять терапией.
    Направила меня на маммографию и все анализы, а так же объяснила, какое решение есть с подтеками мочи. У нее все под запись и свободных дат не было я просто вымолила 16 мая , как потом оказалась у Доктора был юбилей -50 лет именно 16 мая, не отказала и согласилась . Двойная операция на мочевой и на матку и пластика. Прошло 3 месяца все отлично , для женщины в 45 лет это счастье.

• Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Jinekolojik Cerrahi  •

Op. Dr. Yuliya Doster

Kıymetli geri bildiriminiz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlık yolculuğunuzda size eşlik edebilmek ve yaşam kalitenizin artmasına katkı sağlamak benim için büyük bir mutluluk ve onur.

Süreç boyunca gösterdiğiniz güven, sabır ve iş birliği için ayrıca teşekkür ederim. Sizinle de bu süreci karşılıklı anlayış ve güven içinde yürütmüş olmaktan dolayı çok memnunum.

Sağlık ve mutlulukla dolu bir yaşam dilerim. Her zaman yanınızdayız.

32 yaşında 2 senelik evliyim.Vajinismus tedavisi olmak için araştırmalarım sonucunda yorumları okuyup etkilendim ve dr.yuliya hanımın kliniğine gitmeye karar verdim.Yuliya hanım çok zarif,naif net duruşu bana güven verdi.4 seansta vajinismusu yendim çok memnunum dr.yuliya hanım ve ekibinden.iyi ki tanıdım o güzel insanları.Çok minnettarım.Siz de ertelemeyin başaracağınıza inanın.

• Dr. Yuliya Doster muayenehanesi Vajinismus Tedavisi  •

Op. Dr. Yuliya Doster

Sıcacık ve içten geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Bu yolculukta cesaretiniz, kararlılığınız ve emeğiniz her şeyin önüne geçti. Sizi tanımak ve bu sürece birlikte adım atmak bizim için büyük bir mutluluktu. Vajinismusu sadece yenmekle kalmadınız, aynı zamanda pek çok kişiye de umut oluyorsunuz. İyi ki yollarımız kesişti. Sağlık, mutluluk ve huzur sizinle olsun.

22 yasinda labioplasti ameliyati icin yuliya hanimi tercih ettim kendisi ve surecten cok memnun kaldim korkulacak hicbir sey yok 0 agri ve aci ilk 3 gun dinlenmek gerek sadece tum ozguvensizlik ve estetik anlamda sikayetlerim ortadan kalkti keske daha onceden tercih etseydim 4. haftam tam iyilesme surecimi tamamladim ve cok buyuk bi konfor yuliya hanimi sonsuz tavsiye ediyorum

Op. Dr. Yuliya Doster

Öncelikle nazik ve içten yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ameliyat sürecinizin konforlu geçmesine ve sonuçtan memnun kalmanıza çok sevindim. İlk günlerdeki dinlenme sürecine uyum sağlamanız ve süreci sabırla geçirmeniz iyileşme açısından büyük önem taşıyor.

Kendinize olan güveninizin artması ve yaşam konforunuzun yükselmesi bizim için en büyük mutluluk kaynağı. Bu deneyiminizi paylaşarak benzer endişeleri olan birçok kişiye de ışık tuttuğunuz için ayrıca teşekkür ederim.

Sağlık ve mutlulukla kalın!