İstanbul, YEILTPE MAH 58/BULVAR caddesi g-1 SOKAK no 1, Zeytinburnu 34125
20'lik Diş Çekimi
DOĞADİŞ POLİKLİNİĞİ
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Dolgusu
Endodonti
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
er...n
3 ay öncesi üst damağımda dis yoktu,tereddütlerim vardı fakat Dt.Yunus Emre İmren ile tanisana kadar,bana 6 implant önerdi yaptirdim.Çok memnun kaldım .Dt. Yunus Emre İmren'e çok teşekkür ederim bana gülüşümü kazandırdı.Herkese tavsiye ederim
• DOĞADİŞ POLİKLİNİĞİ • Diğer •
Yunus Emre İmren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yunus Emre İmren, Diş Hekimi. Size Yunus Emre İmren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Endodonti, Kök Kanal Tedavisi, İmplant, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen.
Yunus Emre İmren adresi nerede?Yunus Emre İmren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yunus Emre İmren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yunus Emre İmren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yunus Emre İmren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yunus Emre İmren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yunus Emre İmren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yunus Emre İmren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yunus Emre İmren ile iletişime geçmenizi öneririz.