Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi

Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi 38039

• H

Değerli Kıymetli hocam zor olan ameliyatımi başarılı bir şekilde yaptınız .cikolata kisti miyom kitle ve birçok şeyi başarılı bir şekilde çıkarıp beni hayata tekrar bağladınız.Ameliyat sonrasi beni hic yalniz bırakmadınız.kontrollerimde olan ilginiz alakaniz son derece mükemmeldi.Yıllarca çektiğim acılara son verdiniz.önce Rabbime sonra size minnettarım.İlginizle ,bilginizle mesleğinizi severek yapmanızla guleryuzunuzle biz hastalarıniza güven verdiniz.Burdan tekrar etmek istiyorum Öncelikle Yusuf hocama ve bütün ekibinize minnettarım iyiki varsinız hep varolun.Yusuf hocamı şiddetle tavsiye ediyorum.Yolunuz her daim açık olsun Sağlık huzur mutluluk hep sizlerle olsun.

• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Diğer  •

Olumsuz yorumlara kulak asmayın ben adet olduğum günden itibaren çok kanamalı ve ağrılı geçiyordu. Çok ilgili bir doktor o kadar iyi ki vandan gelen hastası bile vardı. Bu zamana kadar çok doktor denedim bir sonuç alamadım ama yusuf hocadan çok memnunum.

• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Diğer  •

• M

cok memnunuz Allah razı olsun .basarilarinizin ilginizin anlayislarinizin devamini dileriz........

•  •

• H

sezeryan ameliyatımı yusuf bey yaptı . çok şükür ki ben çabuk ayağa kalktım çok fazla ağrımda olmadı.duyduğuma göre yusuf beyin ameliyat ettiği çabuk iyileşiyormuş .kendisine teşekkür ederim.

•  •

Profili düzenle veya yönet