Dt. Yusuf Murat Kılıç , bornova doktor kliniklerinde hizmet vermektedir.
- Periimplantitis
- Sigortası olan hastalar
erzene mah , 85 sk No 10A, İzmir
Diş Hekimi Yusuf Murat Kılıç
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Kanal tedavisi için gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. Hem süreç boyunca detaylı bilgilendirildim hem de işlem oldukça konforlu geçti. Güler yüzlü, ilgili ve işini çok profesyonel yapan bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Diş Hekimi Yusuf Murat Kılıç • Diğer •
Dt. Yusuf Murat Kılıç
çok teşekkür ederiz ,sagolun sağlıkla sağlıklı kalın
do...7
20 lik dişimi çektirmeye çok korkuyordum. Ama sağolsun çok rahat geçti sadece 2 gün bi ağrı vardı onun haricinde çok teşekkür ederim kendisine.
Yusuf Murat Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Murat Kılıç, Diş Hekimi. Size Yusuf Murat Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Yusuf Murat Kılıç adresi nerede?Yusuf Murat Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- erzene mah , 85 sk No 10A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Murat Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Murat Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yusuf Murat Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yusuf Murat Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yusuf Murat Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Murat Kılıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yusuf Murat Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Yusuf Murat Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yusuf Murat Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Yusuf Murat Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar