1987 yılında İzmir/Bergama’da doğdum. 2005-2011 yılları arasında, Yeditepe Üniversitesi'nde İngilizce tıp eğitimi görerek yüksek onur derecesiyle mezun oldum. 2012 Tıpta Uzmanlık Sınavında elde ettiğim başarı ile, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlık eğitimi almaya hak kazandım. 2016 yılında uzman doktor ünvanı aldım. 2017-2018 yıllarında, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dermatoloji uzmanı olarak görev yaptım. 2019-2022 yıllarında Koşuyolu Medipol Hastanesi'nde çalıştım. Bu süreçte Medipol Üniversitesi'nde doktor öğretim üyesiydim. 2022 Eylül ayı itibariyle hastalarımla kendi ofisimde ilgileniyorum. İlgi alanlarım: akne, egzema, saç dökülmesi, deri kanserleri ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar.

Koşuyolu Mh. Cevat Paşa Sk. No: 13/2, Kadıköy, İstanbul 34718

Dermatoloji Randevusu

Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi

Onca doktora gitmeme rağmen mantar hastalığıma en doğru teşhisi Ugur bey koydu. Sayesinde 1 yıldır çektiğim kaşıntılar bitti.

• Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Dermatoloji Randevusu  •

Tırnağımdaki bir sorun için gittim. Uğur bey konuyu örnekler ile detaylı şekilde açıkladı ve nelere dikkat etmem gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Uzun süredir durumu izlemedeyim ve dediği gibi şu zamana kadar ciddi bir durumla karşılaşmadım.

• B

Kuzenimin 5 senedir geçmeyen mantar hastalığı ve kızımın 6 senedir geçmeyen egzaması vardı. Hocam öncelikle muayene ederek teşhis ettikten sonra detaylıca açıklama yaptı. İletişimi oldukça yüksek ve hastasıyla inanılmaz ilgili bir doktor. Mantar ve egzama problemimiz için iyi sonuçlar aldık. Uğur Bey her daim yardımcı olan işinde profesyonel bir hekim.

• K

Daha önce devlet hastanesine 2 defa gitmiştim fakat ne doğru tanı ne de düzgün bir tedavi alamamıştım. Mantar şikayetiyle gittim, baştan sona detaylıca anlattım. Uğur Hocamız kapsamlı inceleme yaparak doğru tanıyı koydu ve beni sorun ve çözümleri hakkında bilgilendirdi. Aylarca mantar sandığım rahatsızlığın aslında egzema olduğunu öğrendim. Verdiği ilaçları düzenli kullandım, 1 hafta sonraki kontrolde ise tedavinin dışında mantar var mı diye tekrar kontrol etti. Şu an tedavime devam ediyorum.

• H

Uğur hocama 10 yıldır gidiyorum sanırım. Kendisi her zaman olduğu gibi çok ilgiliydi. Vücudumda çıkan beneklerden dolayı muayene oldum. Sakin sakin beni dinleyip gerekli açıklamalar yaptı. Detaylı bir muayene oldum. İlaç tedavisine başladık.

• R

Uğur hoca egzema ve Mezoterapi alanında gerçekten işinin ehli, son derece kibar, anlayışlı ve ilgili bir hekim. Hastasına yaklaşımıyla güven veren, profesyonelliğiyle de farkını hissettiren biri. Kendisinden çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Saç Tedavisi  •

• R

Dr. Uğur bey çok ilgiliydi. Herşeyi detaylı anlatarak yardımcı oldu.

• B

Bugun egzama sorunumuz için gittik çok ilgili bir doktor, aynı zamanda iletişimi bilgisi harika çok memnun kaldık başarılarının devamını dilerim

• Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Dermatoloji Randevusu  •

Harika bir doktor. Hastayla çok iyi iletişim kuruyor. Karşısındakini sabırla dinliyor, muayene sonucu isabetli tespitlerde bulunuyor ve söz konusu durumlara dair hastasıyla detaylı bilgiler paylaşıyor. Daha önce egzama şikâyetim için kendisine başvurmuştum, bu sefer dermoskopik muayene için gittim. Yine hem dermatoloğa hem de psikoloğa gitmiş gibi bir gönül rahatlığıyla yanından ayrıldım. Sunduğu tedavilerden ve önerilerden çok faydalanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. İyi ki...

• Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Dermoskopi  •

• R

Uğur bey ile uzun süredir çözüm bulamadığım aknelerim için görüşmeye gittim, süreç hakkında çok detaylı bilgiler paylaştı. Benim sürecimi de detaylı dinledi. Bir tedavi planı oluşturduk ilerleyen süreçlerde etkisini göreceğime inanıyorum.

• Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Diğer  •