İç hastalıkları uzmanı olarak, hastalıkları yalnızca tıbbi bulgularla değil, kişinin yaşam tarzı, beslenme düzeni ve genel sağlık alışkanlıklarıyla birlikte değerlendiriyorum.
Diyabet, obezite, metabolik sendrom, tiroid hastalıkları ve kronik yorgunluk gibi durumlarda bütüncül, kişiye özel bir yaklaşımı benimsiyorum.
Klinik deneyimim boyunca, hastalarıma sadece tedavi değil, sağlıklı yaşamı sürdürülebilir hale getirmeyi öğreten bir yolculuk sunmayı amaçladım.
Bilimsel tıp verilerini, yaşam tarzı değişiklikleri ve gerektiğinde tamamlayıcı yaklaşımlarla birleştirerek her hastaya özel bir denge oluşturuyorum.
Hedefim, sadece hastalıkları kontrol altına almak değil, sağlıklı yaşam bilincini güçlendirmek ve bireylerin kendi sağlık süreçlerinde aktif rol almalarını sağlamaktır.
Bu nedenle hasta görüşmelerimde, anlaşılır bir dil kullanarak neden–sonuç ilişkilerini açıklamaya, tedavi sürecini hastamla birlikte şekillendirmeye özen gösteririm.
Güncel tıbbi yaklaşımları yakından takip ediyor; önleyici tıp ve dijital sağlık (telehealth) alanındaki gelişmeleri de mesleki pratiğime entegre ediyorum.
- Kan Şekeri Düşüklüğü ,
- Trombofili ,
- Sarılık ,
- Diyabet (Şeker Hastalığı) ,
- Hipertiroidi ,
Eski Sinema Sokak, No 15 Bilgetekin Apartman Kat 1 Daire 1, Burhaniye, Balıkesir 10700
Z
z....b
İnsanı bütün olarak değerlendiren, hastalığı ilaçla bastırmaktan çok köküne inip tamamen geçirmeye çalışan, güler yüzlü çok ilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla online da hasta kabul ediyor.
• Dr Zeynep Zehra Gümüş Özel Muayenehanesi • Diğer •
mt...
Harika bir hekim. İlgili , güler yüzlü. Çokta donanımlı. Bütüncül bakış açısı ile katkısı oldu bana.
• Dr Zeynep Zehra Gümüş Özel Muayenehanesi • Diğer •
Zeynep Zehra Gümüş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Zehra Gümüş, İç Hastalıkları.
Zeynep Zehra Gümüş adresi nerede?Zeynep Zehra Gümüş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Sinema Sokak Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Zehra Gümüş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Zehra Gümüş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Zehra Gümüş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Zehra Gümüş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zeynep Zehra Gümüş hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Zehra Gümüş ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Zehra Gümüş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Zehra Gümüş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Zehra Gümüş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Zehra Gümüş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zeynep Zehra Gümüş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları