2003yılında Yeditepe Üniversitesi Diş hekimliği bölümünden mezun oldum.Aktif bir şekilde gündemi takip etmeye çalışarak meslek hayatıma devam etmekteyim.

Zuhal Gülsever Muayenehanesi

Zeytinlik Mahallesi Fişekhane Cad. Türkçü Sokak B Blok No: 16 Kat: 2 Daire: 4, Bakırköy 34140

• Sigortası olan hastalar

Zuhal Gülsever Muayenehanesi

• D

Degerli Dr. Zuhal gülsever hanima öncelikle Cok Tesekur ederim. Bir kac islem yaptirdim Cok memnun ayrildim klinikten Herkese tavsiye ederim.

• Zuhal Gülsever Muayenehanesi Normal Randevu  •

• I

aldıgım hizmetten muayehaneden ve polikiliniğin doktorlarından memnunum.yaptıkları tedaviyi uygularken hem uygulayıp hem aynı anda basamak basamak anlatarak yapmasıda hasta açısından güzel bir durum.

• Zuhal Gülsever Muayenehanesi Diş Dolgusu  •

• R

doktorumuz bır melek asıstanımız sekermı seker kendını emın ellerde hıssetmek ıstıyorsanız zuhal hocamın koltuguna oturun ve rahatlayın profesyonel emın ellerdesın.saglıklı gülüşler dilerim

• Zuhal Gülsever Muayenehanesi Normal randevu  •

• H

Herşey olması gereken gibiydi.İlgi ve alaka güzeldi.Bu sefer işim kolay gitti.(her zaman bu kadar ağrısız olmuyor :) ... Doktor hanımdan memnunuz.

• Zuhal Gülsever Muayenehanesi Kanal Tedavisi  •

• C

Her zamanki doktorumuz.Kendisi ilgili ve güleryüz'lüdür.Yapılan imlatlardan inşaallah memnun kalacağım.İmplanta korkarak başlamıştım ama sonu iyi olacak.Burdan'da randevu alabilmek iyi olmuş.

• Zuhal Gülsever Polikliniği implant  •