1992 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girdim ve 1998 yılında mezun oldum. Mezuniyetin ardından yaklaşık bir yıl pratisyen hekim olarak görev yaptıktan sonra, 2004 yılında SSK Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Üroloji ihtisasımı tamamladım.

2008-2010 yılları arasında Medikal Park Van Hastanesi’nde çalıştıktan sonra, 2010 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak göreve başladım.

2011 yılında Uludağ Üniversitesi’nde laparoskopi eğitimi aldım. 2013 yılında ise Los Angeles, ABD’de Keck School of Medicine, University of Southern California, Department of Urology’de laparoskopi ve robotik cerrahi alanında eğitim gördüm.

2014 yılında doçentlik sınavını geçerek Doçent Doktor unvanını kazandım. Çok sayıda bilimsel proje ve araştırmada görev aldım. 2019 yılında Profesör Doktor unvanını aldım ve akademik çalışmalarımı özellikle taş hastalıkları ve endoskopik cerrahiler üzerinde yoğunlaştırarak sürdürmekteyim

Sağlık Mah. Dodurga Cad.No:62, Bolu 14100

• Sigortası olan hastalar

Bolu Özel Çağsu Hastanesi - Adnan Gücük

Sağlık Mahallesi Dodurga Caddesi No:62, Bolu 14100

Makaleler
Röportaj

İşin ehli, memnun kaldım, teşhis konuldu ve tedaviye başlandı

• Ö

Adnan bey babamın prostat ameliyatını çok başarılı şekilde gerçekleştirdi. Ameliyat ve sonrasındaki süreçteki ilgisinden, tecrübesinden, detaylı açıklama ve yönlendirmelerinden çok memnun kaldık.

• G

Konusunda çok iyi bir doktor. Gerekli açıklamaları en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Ekibi de çok başarılı.

• Bolu Özel Çağsu Hastanesi - Adnan Gücük Diğer  •

• O

Gerekli açiklamalari hastaya detayli sekilde anlatimi ve hasta için test yapilmasi

• Y

Randevum çok iyi geçti, beklentilerimi karşıladı Hocam her zamanki gibi çok iigiliydi bugünkü bcg uygulamamız da başarıyla tamamlandı üroloji ile ilgili bir probleminiz varsa kesinlikle öneriyorum

• H

Adnan Hoca tarafından 11 yaşında sünnet olan oğlum , herkesin nasıl iyileşecek geç kaldınız serzenişlerine karşın operasyondan hemen sonra top peşinde oynamaya başladı. İyileşme sürecinde hocamızın önerilerini uyguladık ve hiçbir komplikasyon yaşamadık. Lazer dikiş gibi bombesiz dümdüz dikiş izi dahi kalmadı. Kaliteli bir sünnet süreci geçirmek isteyenlere tavsiyemdir

• Bolu Özel Çağsu Hastanesi Diğer  •

• N

Eşimin böbrek taşı sorunu için başvurduk. Ameliyatı güzel ve başarılı geçti. Herhangi bir sorun yaşamadık. Her aradığımızda ulaşabiliyoruz. İlgili ve alakalı bir doktor, herkese tavsiye ederim.

• H

Mesanede tümör tespiti edildi, bu sebepten dolayı gittim. Ameliyat oldum, ameliyatım gayet güzel geçti. Tümörü temizledi, ilaç tedavisine başladık. Her şey yolunda ilerliyor. Tedavim olumlu yönde devam ediyor. Adnan Bey'den çok memnunum. Teşhisi ve ilgisi güzel. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Böbrek taşı ameliyatı oldum. Ameliyatım güzel geçti, kendimden memnunum. Çok ilgili bir doktor. Her aradığımda ulaşabiliyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ederim.

• Z

Testis ağrısı için başvurdum. Kanser teşhisi konuldu, ameliyat oldum. Ameliyatım çok iyi geçti, şu an iyiyim. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Adnan Bey'den çok memnun kaldım. Açık ve net bir şekilde süreci ilerlettik. Hızlı aksiyon alındı. Çok ilgili bir doktor, herkese tavsiye ederim.