Op. Dr.
Gaziosmanpaşa 1 adres
Yeni Mahalle Hekimsuyu Caddesi No:53, Gaziosmanpaşa 34250
Ç
ç.....
Çok ilgili ve güleryüzlü bi insan.daha yeni ameliyat olmama rağmen neredeyse hiç morlugum yok vedeğişim muhteşem. Çok teşekkür ederim. cevremdeki herkese tavsiye edicem.
sa...h
sayın Ahmet BULUT, yapılan başarılı cerrahi operasyonlarınızdan haberdarız,kaliteli,seviyeli ve yüksek meslek ahlakı ile hastalara olan yaklaşımınız takdire layıktır.fakat şuan hangi hastanede olduğunuzu bilmiyoruz,lütfen bildirebilirmisiniz
fu...z
Hem İnsanlığı ve hasyata yaklaşımı konusundaki duyarlılığı hemde yaptığı başarılı operasyondan dolayı kendimi istanbulda hissettim.İstanbul Estetik cerrahlarından daha kaliteli doktorluğuyla tüm çevreme ve herkese Doktorumu tavsiye ederim.
Ahmet Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Bulut, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Ahmet Bulut adresi nerede?Ahmet Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle Hekimsuyu Caddesi No:53 Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Bulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Bulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Bulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ahmet Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.