.Kumrulu Sokak No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir 34758
s....ç
Dizimde yıllardan beri sağlıklı bir şekilde yürümeme engel olan bir ağrım vardı bir çok doktor ve farklı tedavi yöntemleri denendi ve hiçbir şekilde yıllardır sonuca ulaşamadım. Geçtiğimiz Kasım ayında Ahmet Güray hocayla tanıştık ve tekrar yaptığı tetkiklerle dizimdeki kisti tespit etti yine de hemen ameliyat edelim demek yerine fizik tedavi denedik ve sonrasında başka bir iğne tedavisi yine de kendi açımdan sonuç alamadım. Son çare olan ameliyat ile kisti almaktı ve buna karar aldık. Çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim sadece ilk bir haftam biraz zorluydu onun dışında her şey çok iyiydi, şimdi 6.ayımdayım ve her şey harika rahatça uzun yollar yürüyebiliyorum her türlü sporu rahatlıkla yapabiliyorum. Gerçekten açıklamalarıyla anlatımlarıyla harika bir doktor gönülden tavsiye ediyorum.
• Memorial Ataşehir Hastanesi • Diğer •
ha...k
Yıllar önce ayak bileğimdeki ağrıyı kaç doktor gezdiysem anlayamadı. Sadece bir röntgen ile ayağımda eklem problemi olabileceğini düşünen ve MR ile haklı çıkan, ayak bileği kıkırdak problemimin ameliyat kahramanıdır. Konuşması, anlatması, anlaması daha ne diyeyim… Allah razı olsun, böylesi doktorlarla bizi karşılaştırsın.
• başka bir yer • Diğer •
Ahmet Güray Batmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Güray Batmaz, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ahmet Güray Batmaz adresi nerede?Ahmet Güray Batmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- .Kumrulu Sokak No:30 Küçükbakkalköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Güray Batmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Güray Batmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Güray Batmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Güray Batmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Güray Batmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Güray Batmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Güray Batmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları