Mecburi hizmetini Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yapmış olup mecburi hizmeti sırasında Vali bey başta olmak üzere bürokratların ve Cezaevlerinin de hekimliğini yapmış halk sağlığı konusunda verdigi röportajlarla da toplumu bilgilendirmistir.Siirt Merkezdeki Güres Aile Sağlığı Merkezinin kurucu hekimidir.Mecburi hizmetini tamamladiktan sonra Ankara Büyükşehir belediyesi ve bakanlıklar başta olmak üzere pek çok bürokratın, kamu kurum kuruluşlarının ve Türkiye de önde gelen pek çok şirketin sağlık danışmanlığını ve tedavilerini yapmaktadır.
Türkiye'de ki pek çok ilaç firmasına danışmanlık vermekte olup kendi doğal ilaçlarıyla da hastalarının tedavisini düzenlemektedir.Ankara Yenimahalle sınırları içerisinde Demetevler Semtinde kendisine ait kliniğinde hastalarını tedavi etmeye devam etmektedir.
Verilen Hizmetler:
Sülük Tedavisi
Vücut Analizi
Zayıflama
al...n
Topuk dikeni rahatsızlığın sebebiyle başvurdum ağrılarımda ciddi miktarda azalma yaşadım.
• Dr. Ahmet Mert Kliniği • Sülük Tedavisi •
Hocam bizi aydınlattı. Tedavi yöntemleri ile iyi neticeler almaya başladım.
• Dr. Ahmet Mert Kliniği • Diğer •
se...
Hacamat icin gittik. Eşim icin hacamat, kizim ve kendim içinde bio rezonans dusunuyorum
• Dr. Ahmet Mert Kliniği • Hacamat (Kupa) Tedavisi •
bo...
Dr Ahmet bey ve ekibi,
sonuç odaklı bir ekip.
Kısa sürede çözüm üretebiliyorlar• Dr. Ahmet Mert Kliniği • Randevu •
e....
Bir süredir zayıflama desteği idrar yolu enfeksiyonu gibi konularda destek alıyorum. Her iki konuda da hiç inanmadan gitmiştim ama harika sonuçlar aldım. Yıllardır doktor doktor gezdim yardımcı olamamışlardı ama buradaki tedavi planıyla birkaç ayda çözdüler.
• Dr. Ahmet Mert Kliniği • Biorezonans •
K
ke....
Yurtdisindan geldim, ve kisa zaman icinde tedaviye baslatti. Siroz hastasiyim sonuncu evre, sürekli uykulu ve yorgundum. Umudum kalmadigi an bana umut verdi ve ilk dakikadan itibaren , konusmasiyla, hastasina olgan ilgisiyle , ayirdigi vakitle güven veriyor. Tedaviye aninda yanit verdim, Güclendim, Rabbime cok sükür (Masallah). Daha iki gün tedavi gördüm, sanki hic hastalanmamisim gibi. Yorgunlugum bile tatli bir yorgunluk, gezebiliyorum tekrar sosyal hayatima döndüm iki gündür. Doktorlugu ve insanligi insana güven veriyor. Iyiki Gelmisim ,iyiki inanmisim.
• Dr. Ahmet Mert Kliniği • Ozon Tedavisi •
Ü
ü.....
Yaklaşık üç yıldır sağ ve sol kol dirsek kısmında ağrı vardı, akupktur tedavisi aldım şuan ağrılarım geçti
T
t.....
Diz ağrısı şikayetiyle gittim. Öncesinde birçok tedavi almama rağmen ağrılarım geçmiyordu. Ahmet Bey'in kliniğine gitmeye başladığım ertesi günden itibaren ağrılarım çok azaldı. İyileşme sürecim başladı. Çünkü Ahmet bey farklı birçok teknik kullanıyor. İlk başta "bu yöntem tedavi der mi" diye düşünüyorsunuz ama etkilerini kısa sürede görünce doğru yere gelmişim diyorsunuz.
V
ve...n
Güler yüzlü , alanında uzman , özverili ve ilgili çalışanlarıyla kliniğinizde değil de evimdeymişim gibi hissediyorum. Kilo verebilmek için katıldığım seanslarda uygulanan tedavinin karşılığını kısa sürede aldım ve alacağıma da eminim.
• Dr. Ahmet Mert Kliniği • Biorezonans •
ha...r
2 kez kanseri yendim ve Ahmet hocam sayesinde vücudumdaki kemoterapi ve radyoterapinin etkisini yok edicez. Ve allahın izniyle kanser hücreleride yok olacak.
• Dr. Ahmet Mert Kliniği • Akupunktur Tedavisi •
Ahmet Mert isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Mert, Ozon Terapi, Kupa Terapi (Hacamat), Akupunktur. Size Ahmet Mert tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ozon Terapi, Akupunktur Tedavisi, Zayıflama, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu, Ozon Tedavisi, Proloterapi, Nöralterapi, Fitoterapi.
Ahmet Mert adresi nerede?Ahmet Mert şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesi No:3 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Mert isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Mert online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Mert isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Mert, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Mert hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Mert ile İngilizce, Arapça, Türkçe, Latince dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Mert isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Mert tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Mert hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Ahmet Mert hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.