Hakkımda
İnönü üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. İhtisasını 2003-2009 tarihleri arasında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstüriktif Cerrahi...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Ahmet Tuna Eren Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Meme Küçültme
Mikrodermabrazyon
PRP
Ahmet Tuna Eren Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
236 hasta yorumu
Dakiklik
Alaka
Mekan
24 Mart tarihinde rinoplasti ameliyatı oldum hiç ağrı yaşamadım ancak morarma çok oldu. Onlar da bir hafta içinde geçti.10 gün sonra çalışmaya başladım burnumun önünde hala şişlikler var ama şu an bile görüntüden çok memnunum. Ellerine sağlık doktorumun :)
e....b
Burun kemik eğriliği ve nefes sorunlarım vardı Ahmet hocaya teşekkür ediyorum 1. Ayımı bitirdim ve çok memnumum gerçekten işinin en iyisi kesinlikle tavsiye ederim
b....g
Ben ameliyat olalı bir yıl oldu. İlk başta beğendim sis iner dedim.Doktor da öyle dedi. İlk sola doğru hafif eğikti burnum zaten bunlar düzelsin diye ameliyat oldum masaj filan önerdi. Ucu sis iner dedi. Ama bir yıl 3 ay geçti ama ne tarafa yatsam o tarafa eğiliyor , düz dursam da bariz sola eğik, ucu bir yıl geçti hala garip bir şiş. Napacagimi bilmiyorum. Ameliyat öncesi her şey garanti ediliyor , gösteriliyor ama sonuç beni memnun etmedi, kendimi psikolojik olarak çok kötü hissediyorum.
1 ay önce Ahmet beyde ameliyat oldum daha şimdiden çok memnun kaldım sol taraftan nefes alamıyordum şimdi gayet iyi oldu çok rahatladım burundaki eğrilikler de düzeldi çok teşekkür ediyorum
gü...
Yaklaşık 5 yıl önce burun estetiği oldum ancak burnumun üst kısmında şişkinlik kaldı, doktor bey masaj uygula iner inmez ise küçük bi operasyonla alırım dedi ancak inmedi küçük bi operasyonla aldı ancak gerçekten zor bir işlem çünkü lokal anastezi ile yapıldı fakat ne yazıkki burnumun ucundaki o şiş görüntü geçmedi ve beni çok rahatsız ediyor ikinci kez yaptırmaya da cesaret edemiyorum, ayrıca bu sorun herkeste var mıdır bilmiyorum ama burun ucu ben ne tarafa yatarsam o tarafa doğru eğiliyor :/
e....d
21 ocak tarihinde göğüs estetiğinden ameliyat oldum. İlgisi alakası ve işindeki mükemmelliği için doktoruma çok teşekkür ediyorum. Ön görüşmesinde ameliyat sonrasına kadar verdiği güven sayesinde kendimi ayrıca güvende hissettim.
ha...e
Slmlar, bundan yaklaşık iki sene önce Dr. Ahmet Tuna beye burun ameliyatı oldum. Doktor beye akrabam tavsiyesi ile ulaştım, ve sonuç mükemmel. . Arkadaşlar estetik ameliyatı düşünüyorsanız Dr. Ahmet Tuna beyi tercih edin. Tekrar teşekkürler hocam.
öz...
Bir hafta önce Ahmet beye burun estetiği oldum. Hala şiş olmasına rağmen çok güzel sonuç elde ettik,bana nasıl gösterdiyse aynısı yaptı sağolsun,ilk başta ağrı olmuyor dediğinde pek inanmamıştım ama gerçekten hiç ağrım olmadı,sadece biraz his olarak kötü ama sonuca değer. Ellerinize sağlık
Ahmet hocama burun estetiği için gittim meğer burnumda zaten deviasyon varmış. Hem sağlık açısından hem estetik açısından ameliyat olmaya karar verdim ve iyi ki de karar vermişim. Doğru doktor doğru tedavi ve güzel sonuç... eğer düşünüyorsanız Ahmet hocamıza güvenebilirsiniz ameliyat öncesi sonrası hep ilgili, ameliyat olalılı 3 ay oldu hâla yanına gidiyorum masajım için ilgileniyor. Bir şey hissedersende hemen gel diyor. Benim yüzüm çok şişti morluklarım çok oldu ama bu sizi hiç korkutmasın bu kişiden kişiye değişen bi şey ve iyileşme süreci başladıktan sonra en güzel selfieler bizi bekler Yorumların önemi çok büyük tüm Kayserideki drleri araştırdım yorumları okudum 2 dr arasında kalıp ilk tercihim Ahmet hocam oldu tanıştıktan sonrada başka seçeneğe gerek duymadım. Eğer okuyorsanız içiniz rahat olsun doğru yerdesiniz
tu...
40 gün öncesi Ahmet beye burun estetiği oldum ilk görüşmede nasıl bir burun istediğimi çizdi ve gösterdi ilgisi alakası çok iyi Morluk şişlik en hafif derecedeydi iyileşme çok hızlı oldu tamponların çıkarken hiç 7 gün önce ameliyat olmuş gibi değildim Ayrıca nefes problemim vardı şuan çok rahat nefes alıyorum sigara içmeseydim daha rahat alabilirdim sizlere tavsiyemdir Ahmet beye çok teşekkür ederim
Hakkımda
Sertifikalar
Videolar
Bilinen Diller
İngilizceÖdüller
- Henüz almış olduğu bir ödül yoktur
- -
İlgili aramalar
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra