Op. Dr.
Ahmet Tuna Eren
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Kayseri 1 adres
İnönü üniversitesi Tıp Fakültesini mezunudur. İhtisasını (2003-2009) İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstüriktif Cerrahi Anabilim Dalı’nda gerçekleştirmiştir. Ulukışla Devlet Hastanesi Acil Servis te 6 yıl çalışmış olup mecburi hizmetini Yozgat Devlet Hastanesinde yapmıştır. Kayseri özel bir hastanede Plastik Cerrah olarak çalışmıştır. Şu anda Kayseri'de özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.
Abdominoplasti
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Ahmet Tuna Eren Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Meme Küçültme
Mikrodermabrazyon
PRP
Ahmet Tuna Eren Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Ultrason Destekli Lipoplasti
Vücut Şekillendirme
Yüz Gerdirme
Yüz Germe
İple Yüz Germe
sü...z
Ben burnumu 2020 de yaptırdım ve iyiki Ahmet hocaya yaptırdım hala memnunum burnumdan ve o kadar doğal oldu ki kimse estetikli olduğunu farketmiyor bile Ameliyat sürem o kadar rahat geçti ki hala hatirliyorum, 0 aci ile uyandım ve asla agrim olmadı tamponlar çıkınca bile acımadı, hocamın eli o kadar hafif ki anlatamam Soran herkese direkt Ahmet hocama yönlendiriyorum. Her şey mükemmel geçti
ö.....
10 yıldır meme protezi yaptırmayı düşünüyordum ama bir türlü cesaret edemiyordum. Hocamla görüşmeye karar verdim ve görüştükten 2 gün sonra ameliyatımı oldum. Hastalarını inanılmaz rahatlatıcı çok tecrübeli bir hekim. Üstelik beklediğimden daha ağrısız bir ameliyat geçirdim devam eden takip sürecinde de herşey yolunda gitti. Ahmet hocam elinden geleni yapıp ilgileniyor. Başka doktor araştırmadan tereddütsüz gelebilirsiniz. Bunca yıl boşuna beklemişim.
Bir tanıdık tavsiyesiyle Ahmet Bey'e ulaştık. Burun içi kırık ve görsel bozukluk şikayetiyle başvurduk. Muayene ve tedavi sürecinde ilgi ve tecrübesinden son derece memnunuz. Tanıdık ve çevremize kesinlikle tavsiye ederiz. Hala kontrollerimize gidiyoruz, hiçbir sorunum yok.
y....d
Tavsiye üzerine gittim. Burun ameliyatı yaptırdım. Şimdi botoks ve dolgu işlemlerini yaptırıyorum. Yaptığı işlemlerden memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Ahmet Bey işinde uzman. Kaliteli bir doktor. On yıldız veriyorum. Herkese tavsiye ederim.
s....g
Burun ameliyatı için başvurdum. Annem de kendisinde ameliyat oldu. Ameliyatım güzel geçti. Beklediğimin üstünde bir performans oldu. Çok beğendim burnumun yapısını. Sağlık açısından da kendimi iyi hissediyorum. Ahmet Bey çok mütevazı bir doktor. Samimi, sevecen bir insan. Genel olarak memnunum kendisinden. Herkese tavsiye ederim.
n....e
Annemle birlikte başvurduk. Burnumuz için estetik ameliyatı olduk. Şu an çok iyiyiz. Annemin yaşı 52 olmasına rağmen hiçbir sorun çekmedi. Ağrımız sızımız hiç olmadı. Ameliyat öncesinde ve sonrasında çok ilgilendi. Detaylı tüm açıklamaları yaptı. Çok iyi ve güler yüzlü bir doktor. Cerrahi anlamda da uzman. Kendisine çok güveniyoruz. Çok memnunuz kendisinden.
18 Mart 2024 tarihinde Tuna beye meme büyütme ameliyatı oldum kendisi çok kibar,ilgili ve aklınızdaki tüm soru işaretlerini yanıtlayan biri. Kendisiyle görüştükten 1 hafta sonra ameliyat olmaya karar verdim. İyi ki de oldum keşke daha önce olsaymışım. İlk 2 gün ağrım oldu çekilmeyecek kadar büyük bir ağrı değildi. Tam istediğim gibi çok güzel bir görüntü oluştu gayet memnunum. Gerçekten işini özenle yapan ne istediğinize önem veren biri ben çok memnun kaldım. Yapılan bazı kötü yorumların düşüncenizi değiştirmemesini tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla ameliyat olabileceğiniz işinde uzman bir doktor.
h....g
Meme büyütme estetiği ameliyatı oldum.Korkularım vardı.Yalnız Ahmet beyin güven verici konuşmaları,sakinliği,güler yüzü beni rahatlattı.Büyüklüğünü vücut ölçelerime uygun olacak şekilde kendisi belirledi.Kas altı yapacağını ve ağrılı olacağını söylemişti.İlk hafta çok zor geçti ağrılarım çoktu.İlk üç gün konuşmakta dahi zorlandım.Bir hafta sonrası çok hızlı bir iyileşme süreci gerçekleşti.Cerrahi anlamda çok başarılı.Doğallığı,duruşu,boyut u,estetik görünüşü her şeyi ile mükemmel.Ben çok memnun kaldım.Gerek ön görüşmelerde gerekse ameliyat sonrasında çok ilgiliydi.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Güler yüzlü sekreteri Şerife Hanıma da çok teşekkür ediyorum.Aklıma takılan her konuda arayıp beni tatlı diliyle bilgilendirdi.İyi ki siz diyorum
se...
Ben öncelikle bir iğne vurulmaktan bile çok korkan biriydim. Burun ameliyatı için başvurdum Ahmet beye, ameliyat oldum ağrım sızım bile neredeyse olmadı. Morluklarım ameliyattan 4 gün sonra geçmeye başladı. Ameliyat sürecinden sonra da sürekli ilgilendi. Ve o kadar beğendim ki kendimi de burnumu da. Kayseri’de çok yere gittim çok yer araştırdım ama burası kadar gücen hissettiğim bir yer olmadı. Herkesin sorduğu soruya tek bir cevap veriyorum. Ahmet Eren Tuna. Çok teşekkür ederim ilginiz için. Bir saniye tereddüt etmeden bütün işlemleriniz için başvurabilirsiniz. Annem ben ve diğer aile fertlerim Kayseri’de yaşamamamıza rağmen sırf Ahmet bey için Kayseri’ye geliyoruz. Ellerinize sağlık. Her şey için çok teşekkür ederim
ru....
Merhaba Doktorum işinde çok başarılı burnum ameliyat çıkışı tamponla bıle sanki ilk kez nefes aldı 1. ayın da şuan ödemlere rağmen güzel şekil olarak düşünmeden tavsiye ederim güven ve güleryüzü 10 yıllık korkumu aştı
Ahmet Tuna Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Tuna Eren, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Ahmet Tuna Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Yüz Gerdirme, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Meme Estetiği, Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi, Mikrodermabrazyon, Ultrason Destekli Lipoplasti, Kalıcı Makyaj, Laserasyon Onarımı, Fue Yöntemiyle Saç Ekimi.
Ahmet Tuna Eren adresi nerede?Ahmet Tuna Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mahallesi Etiler Sokak No:14 Asyapak İş Merkezi Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Tuna Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Tuna Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Tuna Eren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Tuna Eren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Ahmet Tuna Eren hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Tuna Eren ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Tuna Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Tuna Eren tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Tuna Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 250 hasta / danışan, Ahmet Tuna Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kayseri bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra