İmplant cerrahisi ve dişeti tedavisi üzerine yurtiçi ve yurtdışı birçok eğitime katıldım.
Estetik gülüş tasarımı ve dijital diş hekimliği üzerine de aldığım eğitimler sonucu kliniğimizde bu hizmetleri vermekteyim.
Şu an Lüksemburg Üniversitesinde “ İmplantoloji ve Periodontoloji” üzerine master programı yapmaktayım.
- Diş Gıcırdatma
Acil Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
X-Ray
Zirkonyum
İmplant
n....a
Tedavim çok verimli geçti. Dişim kırıktı, dişime dolgu yaptı. İşlem öncesinde ve sonrasında her şeyi anlatıyor. İlgili ve alakalı bir uzman, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çok memnun kaldım.
s....k
Kaplama ve implant için başvurdum. Çok memnunum kendisinden. Hiçbir sıkıntım yok, tedavim güzel geçti. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.
d....k
Diş temizliği ve dolgu için başvurdum. İşlemlerim gayet güzel geçti. İlk kez dişçiye gittim, çok memnun kaldım kendisinden. Herkese tavsiye ederim. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Korkularım vardı, sayesinde yendim ve rahatladım.
i̇...k
İmplant işlemi için tavsiye üzerine başvurdum. Tedavim gayet iyi geçti. Akansel Bey ilgili ve açıklayıcı bir uzman. Korkularım vardı, beni çok fazla rahatlattı. Sürecim güzel geçti, herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta bazı kişiler, "Süreciniz nasıl bu kadar kolay geçti?" dedi. Herkese tavsiye ederim. Sayesinde diş fobimi yendim.
Y
y....s
Tavsiye üzerine implant yaptırdım. Tedavim harika ve süper geçti. Hiçbir sorun yaşamadım. Her aradığımda ulaşabileceğim bir uzman. Her şeyi detaylı anlatıp gösterdi. Beni tamamen aydınlattı, çok memnunum kendisinden.
Tek kelimeyle herşey harika Randevu saatine uygun hareket edildi. Dişlerim yapıldıktan sonra rahatça gülümseyerek çıkabildim klinikten
• Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
R
r.....
4 Ağustos tarihinde 2 adet 20lik diş çekimi için klinige gittim. Islem sorunsuz gerceklesti. Sonrasında yazilan ilaclari duzenli kullanmama ragmen ağrılarım çok şiddetli olduğu için 7 ağustosta tekrar kliniği aradım, gelin doktor bey bir baksın dediler. Konuştuğumuz saatte gitmeme rağmen doktor bakmadı. Yoğun olduğu gerekçesiyle gösterilerek hemşire ağrı kesici kullanmaya devam edin deyip gönderdi. Bu tür işlemler de enfeksiyon riski olabilir. Oraya kadar gitmeme rağmen ne doktor ne de hemşire enfeksiyon veya problem varmi diye yaralı bölgeye bakmadi . Telefonda verilecek bilgi için gun ortasında boşu boşuna kliniğe gittim. Herhangi bir cerrahi operasyondan sonra bir sorun olması durumunda doktorunuza danışın denilir, ben bu hizmeti alamadım. Ağrılarım devam ediyor ve aldığım hizmetten memnun değilim , tavsiye etmiyorum.
• Özel Dentavizyon Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği • 20'lik Diş Çekimi •
Akansel Karasu muhteşem bir doktor. Eli çok hafif, tam bir profesyonel. İmplant tedavimi yaptırıyorum, şu anda iyileşme sürecindeyim. O kadar çok korkuyordum ki yıllarca dişçi gezdim, ama kendisi beni o kadar rahatlattı ki işlemi öyle hızlı bitirdi ki şu anda daha önce yaptırmadım diye çok pişmanım.
Y
y.....
Çok memnun kaldım. Öncelikle tertemiz, hijyenik bir ortamın içindeydim. Gerçekten çok iyi ilgilendiler. Bende dişçi koltuğuna oturduğumda korku oluşuyordu, beni rahatlattılar. Elleri hafifti ve güzel işlemler uyguladılar. Diş temizlemesi ve kanal tedavisi yaptırdım. Çok memnun olarak ayrıldım. Arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Ben gittim, memnun kaldım. İmplant tedavime devam ediyorum. Dolgu, diş temizliği ve kanal tedavisi yaptırdım. Tedavilerimden memnunum. Herhangi bir sıkıntım yok.
Akansel Karasu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Akansel Karasu, Diş Hekimi. Size Akansel Karasu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Akansel Karasu adresi nerede?Akansel Karasu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ordu Cad. Kavaklık Mahallesi No: 20 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Akansel Karasu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Akansel Karasu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Akansel Karasu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Akansel Karasu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Akansel Karasu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Akansel Karasu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Akansel Karasu hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Akansel Karasu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Akansel Karasu hangi sigortaları kabul ediyor?Akansel Karasu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
- Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri