Dr. Akın Kocaoluk, 1998 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, uzmanlık eğitimini 2003 yılında Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği’nde tamamlamıştır.
Meslek hayatı boyunca Suruç Devlet Hastanesi, Universal Hospital Kadıköy ve Kızılay Sağlık Grubu’nda genel cerrahi alanında görev almış; Kızılay Sağlık Grubu bünyesinde uzun yıllar Genel Cerrahi Uzmanı ve Endoskopi Ünitesi Sorumlu Hekimi olarak çalışmıştır.
Akademik çalışmaları kapsamında Yalova Üniversitesi Termal Sağlık Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı’nda 2023–2024 Güz Dönemi’nde ders vermiştir.
Ulusal ve uluslararası mesleki derneklere üyeliği bulunan Dr. Akın Kocaoluk’un, çeşitli tıbbi dergilerde yayımlanmış bilimsel çalışmaları ve kitap bölümü yazarlıkları bulunmaktadır.
Halen Altıntepe Kızılay Tıp Merkezi’nde genel cerrahi alanındaki mesleki çalışmalarını sürdürmektedir.
- Safra Kesesi Taşları
Preoperatif Değerlendirme
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
ha...k
25 yıl önce başlayan mide ve bağırsakta bazı problemlerim nedeniyle, periyodik kontrollarımdan sonuncusunu da Dr. Akın Kocaoluk yaptı ve her zamanki gibi hasta açısından sıkıntısız geçen bir Endoskopi ve Kolonoskopi uygulaması yaşadım. Devamında verdiği 2 haftalık tedavinin sonucunda mide hastalığımdan kurtulduğum tahlil ile de teyit edildi. Çok memnunum.
• Türk Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi • •
Ö
öm...n
Dr. Akın KOCAOLUK Bey'e yakınımın tavsiyesi ile endoskopi işlemim için gittim. Güler yüzlü , cana yakın , iyi dinleyen ve işinin ehli bir hekim. Endoskopi işlemi nasıl başladı , nasıl bitti hiç anlamadım .En ufak bir sıkıntı , en ufak bir acı olmadı. Kendisine çok teşekkür ederim.
• Türk Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi • Diğer •
i̇...k
Babamızı endoskopi ve kolonoskopi yaptırdık hastaya yaklaşımı güler yüzlülüğü ve işin ehli oluşu işe bizim için ayrıcalık yarattı her şey için teşekkürler hocam her meslektaşınız sizden feyz almalı
• Türk Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi • •
ce...7
Endoskopik kolonoskopi oldum muhteşem bir doktor Güler yüzlü işinin ehli bir insan Herkeze tavsiye ederim
• Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi • Mide ağrısı •
Akın Kocaoluk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Akın Kocaoluk, Genel Cerrahi. Size Akın Kocaoluk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Robot Destekli Cerrahi.
Akın Kocaoluk adresi nerede?Akın Kocaoluk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altıntepe Mahallesi Cihadiye Caddesi No:40 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Akın Kocaoluk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Akın Kocaoluk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Akın Kocaoluk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Akın Kocaoluk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Akın Kocaoluk hangi dilleri konuşuyor?Akın Kocaoluk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Akın Kocaoluk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Akın Kocaoluk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Akın Kocaoluk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Akın Kocaoluk hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Akın Kocaoluk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Akın Kocaoluk hangi sigortaları kabul ediyor?Akın Kocaoluk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
- Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar