Haliç Üniversitesi Fen-Edebiyat fakültesi Psikoloji bölümünden başarıyla mezun olmuştur. Lisans eğitimi süresince zorunlu stajını Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesinde gönüllü stajlarını huzurevi ve rehabilitasyon merkezinde yapmıştır. Tarlabaşı Toplum Merkezinde (TTM) gönüllü atölye yürütmüştür. Mezuniyetinin ardından üç sene boyunca eğitim kurumlarında psikolog olarak çalışmıştır. Şu anda çalışmalarına Gemlik'te açtığı Psikolog Aleyna Çelik danışmanlık merkezinde devam etmektedir.
Çocuklarda Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ekolüyle yaklaşıp davranış bozukluklarını çalışır. Ergen ve yetişkinlerde Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünü benimser. Aynı zamanda sınav kaygısı ve dikkat dağınıklığı özel ilgi alanlarındandır.
- Sınav Kaygısı
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Nilüfer Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Stres Yönetimi
Stroop Test
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
ni...l
Terapiye başlayalı 1 ay oldu. Toplam 4 seanstır devam ediyorum ve bu 4 seansta bile kendimde bazı olumlu değişikler gözlemleyebiliyorum. Fakat yolumuz uzun… İyi olacağına inanıyorum, Aleyna Hanım kesinlikle çok iyi bir gözlemci ve ayrıca çok kibar bir hanımefendi. Ona hayatımı ve düşüncelerimi anlatırken hiç tereddüt, kaygı, anlaşılamama gibi duyguları yaşamıyorum. Aksine anlaşıldığımı hissetmek bana değerli ve iyi hissettiriyor. Onunla terapiye başladığım için çok şanslı ve mutlu hissediyorum… Anlaşılmak, normal görünmek ve kabul görmek çok güzelmiş…
su...
Yaklaşık 3 aydır terapi görüyorum.
Terapinin başındaki benle, şimdiki ben arasında gözle görülür fark var.
Kendisiyle tanıştığım için çok memnunum hersey gayet doğal akışında ilerliyor.
Gerek kendisi gerek terapi süreci son derece kaliteli ve huzur verici bunun için çok mutluyum.
• Nilüfer Psikoloji • Bilişsel Davranışçı Terapi •
h....k
Oğlumun 1.sinifa geçince yaşadığı sorunlar nedeniyle pisikologa gitmesini söyledi.Gemlikte bildigimiz bir uzman olduğu için Aleyna hanıma geldik. Dikkati ve odaklanma problemi olduğu icin test uyguladı. Cekingenligi olduğu için konuşmalar yaptı. Dikkati daha iyi daha güzel okuyor. Dikkat toplama programı da uyguladı. Sonunda ilk yaptığı testi yine uyguladı ve ikincisi daha iyi çıktı programın işe yaradıgını gördük. Her gittiğimizde bizi ve çocuğumu sakinlestirdi.
• Nilüfer Psikoloji • Nöropsikolojik Değerlendirme •
Güler yüzlü samimi bir doktor ve soru işaretlerimi gideren bir seans geçirdim. Tam olarak verim aldım ve iyi ki gitmişim diyorum. İşinin hakkını veren bir psikolog. Memnun kaldım.
Y
y.....
Çocuğumuzun hırçın ve öfkeli davranışları İçin destek alıyoruz inanılmaz bir değişim oldu hırçın ve öfkeli çocuk gitti yerine daha sakin ılımlı bir çocuk geldi. Aleyna hanımın kişiliği, sakinliği ve yaklaşım tarzını çok beğendik
• Nilüfer Psikoloji • Randevu •
Kaygı problemleri yaşadığım için psikolojik destek almak istedim ve Aleyna hanım ile 3. Seans sonrasında kendimdeki değişimi hissettim konuşması ve yaklaşımı danışanları ile olumlu iletişim kurmasında büyük etken.
• Nilüfer Psikoloji • Randevu •
Aleyna Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aleyna Çelik, Psikoloji. Size Aleyna Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Aleyna Çelik adresi nerede?Aleyna Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Bursa
- Orhangazi Caddesi no23 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aleyna Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aleyna Çelik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aleyna Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aleyna Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Aleyna Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aleyna Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aleyna Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Aleyna Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.