Prof. Dr. Ali Hakan Kaya , Hematoloji Uzmanı olarak Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev almaktadır.
Prof. Dr. Ali Hakan Kaya, 2005 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. İç hastalıkları uzmanlık eğitimini 2010 yılında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, hematoloji yan dal uzmanlık eğitimini ise 2017 yılında Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır.
2010 yılından itibaren İstanbul Esenyurt Devlet Hastanesi, Samsun Asker Hastanesi, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve VM Medical Park Pendik Hastanesi’nde hematoloji ve kök hücre nakli alanında görev yapmıştır. 2019 yılında doçent, ilerleyen yıllarda profesör unvanını almıştır.
Hematoloji, hematolojik maligniteler ve kök hücre nakli başlıca çalışma alanlarını oluşturmaktadır. Ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde yayımlanmış makaleleri, çeşitli kongre ve toplantılarda sunumları bulunmaktadır.
Türk Tabipleri Birliği, Türk Aferez Derneği, Hematolojik Onkoloji Derneği, Kan ve Kemik İliği Nakli Derneği ve Hematolojik İmmünoloji Derneği üyesidir.
Halen Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
- Sigortası olan hastalar
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
es...r
Kendisi ile Maltepe Tıp Fakültesinde annemin Lenfoma teşhisi sürecince tanıştık. Maltepe'de başladığımız tedavi sürecimize Pendik Medikal Park hastanesinde devam ediyoruz. İlgisi Anneme gösterdiği yaklaşımı için teşekkür ediyorum. Bu süreci başarılı bir şekilde Doktorumuzun desteği ile atlatacağımıza güvenim sonsuz.
• başka bir yer • Diğer •
y.....
Ali Hakan beye lenfoma 2. Evre teşhisi ile gittim. 6 ayda kanseri yendim. Kendisi cok ilgili,pozitif bir doktor. Uyguladığı tedavi sayesinde bu hastalığı yendim.
• Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Ali Hakan Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Hakan Kaya, İç Hastalıkları, Hematoloji. Size Ali Hakan Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Ali Hakan Kaya adresi nerede?Ali Hakan Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Hakan Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Hakan Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Hakan Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Hakan Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Hakan Kaya hangi dilleri konuşuyor?Ali Hakan Kaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Hakan Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Hakan Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Hakan Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ali Hakan Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Hakan Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Hakan Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları