1420 Sok. No:96/302, Konak, İzmir 35220
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ze....
Eli çok hafif, sizi güvende hissettiriyor. Aynı zamanda oldukça nazik bir doktor. Diş doktorlarından korkan biri olarak muayenehanesinden ayrılırken yüzüm gülerek ve huzurla ayrıldım üstelik hiç bir şekilde ağrı/acı hissetmedim. Önce hastasını düşünen bir doktor kendisi. tekrar çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
• Ali Özgüven Muayenehanesi • Diş Dolgusu •
Ali Özgüven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Özgüven, Diş Hekimi.
Ali Özgüven adresi nerede?Ali Özgüven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1420 Sok. No:96/302 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Özgüven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Özgüven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Özgüven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Özgüven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Özgüven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Özgüven hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Özgüven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar