Op. Dr. Ali Rıza Birincioğlu

Genel Cerrahi · Daha fazla

Operatör Doktor Ali Rıza Birincioğlu, Medicana Bahçelievler Hastanesi'nde Genel Cerrahi alanında sağlık hizmeti yürütmektedir. Operatör Doktor Ali Rıza Birincioğlu, altı yıllık tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde tamamladıktan sonra “Tıp Doktoru” ünvanını almaya hak kazanmıştır. Uzmanlık eğitimini ise İstanbul Profesör Doktor N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden 1983 yılında almıştır.

Doktor Muayehanesi

• K

Böyle doktorlar artık yok, allah sağlık sıhhat versin hocama, buyuk tuvaletımı yapmakta zorlanıyordum, operasyon olmam gereken bir rahatsızlık vardı fakat hocamın verdıgı ılaçlarla sağlığıma kavuştum

• Doktor Muayehanesi Diğer  •

• I

Daha önce akrabam gidiyordu bu doktora. çok memnun kaldıkları için tavsiye edildi ve gittim. yaklaşık on yıldır gittiğim bir Hoca. Daha önce hizmet verdiği hastanede gidiyordum şuanda medicana hastanesinde oldugu için bu hastaneye gidiyorum. Mide rahatsızlıgımdan dolayı farklı doktorlara da gitmiştim fakat verdiği ilaçlar hiç iyi gelmedi. basit ilaçlar veriyordu. Bu hocama gittikten sonra verdiği ilaçlasr çok iyi geldi. şuanda sıkıntım yok. Ayrıca bir akrabamın ağzından kan geliyordu ve hocama tedavi olduktan sonra iyi oldu. kesinlikle çok güvendiğim bir doktor. birçok arkadaşıma da tavsiye ettim. hepside iyi oldu sağlıkları.

• Ö

benim hocamızla kısa bir süre önce tanışma şansım oldu bir yakınımın rahatsızlıgıyla alakalı kendisine danışmak istedim yaklaşımı ve kafamda dolaşan birçok soruya aydılatıcı cevaplar vermesi bizi çok rahatlattı ogüne kadar geçen sıkıntılı süreçten sonra ali rıza beyle tanışmak büyük bir şans kendisine buradan da çok teşekkür etmek istiyorum

• C

Merhaba Su an yasim 41 (2014 yılı itibariyle) Tam olarak 18 yaşındayken cam düşmesi sonucunda Bileklerimdeki tendomlar kesildi Allah'ın yardımıyla Ali Riza Birincioglu na rasladim Ve gecenin bir vakti Dikti ve tedavi etti Eger o gece hocaya rastlamasaydım Sakat kalmıştım Duşunun Hocanin ismini bunca yil unutmadım Allah ondan razı olsun Uzun ömür dilerim

• Ş

Ali Rıza Hocamıza şikayetiden dolayı gittim. benimle ilgilendi, sorunumla ilgili nasıl bir yol izlenmesi gerektiği hakkında detaylı olarak bilgilendirme yaptı. Durumumdan dolayı başka bir branştaki doktorun da görmesi gerektiğini belirtti ve beni arkadaşına yönlendirerek yardımcı oldu ve tedavim sürüyor. Ali Rıza Hocamızdan çok memnun kaldım.

Profili düzenle veya yönet