Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Kumlu, Hatay

.Kumrulu Sokak No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir Harita

Memorial Ataşehir Hastanesi

• Özel Medilife Çapa Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Nöroloji

, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi patoloji · Daha fazla

Millet Cad. No: 125 Çapa, Fatih Harita

Altayçeşme Mah. Çam Sok. No:26-28 34843 Maltepe/İstanbul, İstanbul Harita

Maltepe Devlet Hastanesi

• İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Çocuk nörolojisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen · Daha fazla

Yuvamakarca Konutları Alikahya, Kocaeli Harita

İzmit Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

• İstanbul El Cerrahisi Ve Mikrocerrahi Merkezi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, El cerrahisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon

Vatan Caddesi No:23 B Blok Aksaray Vatan Hastanesi Yanı, Fatih Harita

İstanbul El Cerrahisi Ve Mikrocerrahi Merkezi

• Çorum Sungurlu Devlet Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Pratisyen, Diş hekimi · Daha fazla

Hacettepe Mah., Çorum Harita

Çorum Sungurlu Devlet Hastanesi

• İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir Harita

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi

• Uzm. Dr. Aslı Güler

Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad,, Osmangazi Harita

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi

• Memorial Kayseri Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazla

Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan Harita

Memorial Kayseri Hastanesi

• İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka Harita

Medical Point İzmir Hastanesi

• Özel Düztepe Yaşam Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazla

Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey Harita

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi

• Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz · Daha fazla

• Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Akupunktur · Daha fazla

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kozan Caddesi No:755/A, Sarıçam Harita

Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi