Aldığı eğitimler ; Bilişsel davranışçı terapi eğitimi, projektif çizim testleri, aile danışmanlığı, oyun terapisi, masal terapisi, çocuk değerlendirme ve dikkat testleri ,çocuk klinik değ.ve psikoeğitim ,sınav kaygısı ve başa çıkma yöntemleri eğitimlerini tamamlamış bulunmaktadır.
Psk. Araf Başkaya Denizli'de hizmet vermektedir.
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Panik Atak
Ulus caddesi 1. Gülevler Sitesi B blok D:10 Çamlık Psikoloji Enstitüsü, Denizli 20150
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
D2 Dikkat Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
I
i.....
Psikoloğa ikinci gidişim daha önce başka bir psikoloğa gitmiştim . Araf hanımla iyi ki tanışmışım. Araf hanıma panik ataklarım için başvurdum. Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum. Bana çok çok iyi geldi.
• Psk. Araf BAŞKAYA • Yetişkin Terapisi •
Y
y.....
Araf hanım çok içten samimi ve güvenilir. Benim 4. Seansım ve depresyon için başvurmuştum kendimden hiç ümidim yoktu ama şuan şimdiden hayat doluyum, gerçekçi bakış açısı hayatıma çok şey kattı.Denizli de olduğu için çok şanslıyız
• Psk. Araf Başkaya • Psikoloji Randevusu •
Araf Başkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Araf Başkaya, Psikoloji. Size Araf Başkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, D2 Dikkat Testi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite.
Araf Başkaya adresi nerede?Araf Başkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulus caddesi 1. Gülevler Sitesi B blok D:10 Çamlık Psikoloji Enstitüsü Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Araf Başkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Araf Başkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Araf Başkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Araf Başkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Araf Başkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Araf Başkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Araf Başkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Araf Başkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Araf Başkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.