Çukurambar mahallesi 1071 Usta Plaza B blok kat:34 no:209, Ankara
na...k
Akne tedavisinden kısa sürede sonuç alınca muayenesini beğendiğim için dolgu da yaptırdım. Çok detaylı ve doğalcı biri kendisi. Çok yardımcı oldu Arzu hanım. Klinikteki çalışanlar da çok ilgiliydi.
• Arzu Karataş Muayenehanesi • Diğer •
Bana botoks uyguladı, o kadar güzel bir sonuç aldım ki, keşke baştan beri kendisine gelmiş olsaydım diye üzüldüm.
• Arzu Karataş Muayenehanesi • Diğer •
Profesyonel ekibi, güler yüzü ve güncel tedavi yaklaşımı için Arzu hanıma çok teşekkür ederim. Botoks, altın iğne ve q switch laser uygulamalarını yaptırdım. Hasta odaklı yaklaşımı ve titiz izlemi sayesinde muayenehanesinden çok mutlu ayrıldım.
f....t
Yüzümdeki lekeler için gittim klinikte en son teknolojiyi kullandığı makinelerle inanılmaz bir sonuç elde ettim doktor hanıma başarılı tedavi ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim
• Arzu Karataş Muayenehanesi • Diğer •
Arzu Karataş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Karataş, Dermatoloji.
Arzu Karataş adresi nerede?Arzu Karataş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar mahallesi 1071 Usta Plaza B blok kat:34 no:209 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Karataş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Karataş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arzu Karataş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Karataş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Karataş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzu Karataş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Arzu Karataş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.