Prof. Dr. Ata Kırılmaz

Kardiyoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Ata Kırılmaz Muayenehanesi

Brandium Ataşehir Alışveriş Merkezi,Residans R1 Daire: 24 (Kat:2), İstanbul 34755

• C

20 yıldır kalp hastasıyım. Kardiyoloji dalında en iyilerine gittim , içlerinde bir tanesi varki ; PRF ATA KIRILMAZ...
    Anlatılmaz yaşanır‼

• Ata Kırılmaz Muayenehanesi Diğer  •

• F

Ata Bey 75 yaşındaki annemin ritim bozuklugunu ablasyon yaparak çözdü.10 yıldır rahat yaşıyor yoksa kaybedecektik.Hayatini kurtardı.Tesekkur ederiz.

• başka bir yer Diğer  •

• mrb bende şiddetli kalp çarpıntısı vardı acillere gitmekten yoruldum artık sağolsun ata beyi netten buldum tanıştık soğuk ablasyon yöntemini uyguladı şuan iim bi sıkımtım yok herkese tavsiye ederim 1 günde çıkıyosunuz hastaneden ağrı sızı yok bende valla millet hayret ediyo hemen nasıl kakltın diye 2 ci gün çarşıya gezmeye gittim :)

•  •

Alanında 1 numara Ata Bey'dir. Ondan iyisini de tanımam. Kendisi bizimle hastası gibi değil de ailesinden biriymiş gibi ilgilendi. Eğer sizin de kalp rahatsızlığınız varsa Ata Bey'i kesinlikle tavsiye ediyorum.

• F

Ata bey bizim ailemizin tanımaktan en çok mutluluk duyduğu, bilgisiyle, insanlığıyla annemizi bizim için hasta olmaktan çıkaran mükemmel bir hekim. Alanında 1 numara. Kalp sorunu olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Kendinizi hocama gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz. Teşekkürler Ata hocam. Konya/Hüyük

•  •

Ritim bozukluğu vardı.İstanbulda gittiğim hiçbir doktor cesaret edemedi.32000 ekstram vardı hocam iki buçuk saat uğraştıktan sonra 50ye indirdi.teşekkürler herkese tavsiye ederim.

• B

Dr. Ata Bey tanıdığım en düzgün insanlardan biri ve çok başarılı bir doktor. Annemin pil ameliyatını yaptı ve gayet başarılı geçti. Tekrar teşekkür ederim.

• F

Hocam işinde çok bilgili çok başarılı.Hasta ilişkileri üst düzeyde ve aynı zamanda çok dürüst.Kısacası dört dörtlük.

•  •

dünyanın en harika doktoru!

• Ö

dünyanın en iyi doktoru diyebilirim. çok kaliteli ve anlayışlı bir beyfendi. işinin en iyisi.

Profili düzenle veya yönet