Bursa
er...u
Aylin Hanım, geçtiğimiz yıl ve bu yıl birkaç dolgu işlemimi gerçekleştirdi. Ben daha önce bu kadar rahat ve güvende hissederek işlem yaptırmamıştım. Dolgu işlemi yapılırken uykum gelecek kadar rahattım.
Her işlem öncesi bilgi vermesi, size güven hissi veriyor.
Empati yeteneği oldukça kuvvetli.
İşlem sonrası detaylı bilgi aktarıyor. Sizin sormayı düşündüğünüz soruları biliyor gibi, cevaplarını siz sormadan aktarıyor.
Gerçekleştirdiği hiçbir işlemde ağrı ya da acı yaşamadım.
Sevdiklerime birçok kez önerdim ve önermeye devam edeceğim.
Özellikle de dişçi fobisi olanlar, korkusunu atamayanlara tavsiye ediyorum. Korkmayın! Emin ellerdesiniz...• • Diğer •
Aylin Akbaba isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Akbaba, Diş Hekimi.
Aylin Akbaba adresi nerede?Aylin Akbaba şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Akbaba isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Akbaba online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aylin Akbaba isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Akbaba bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aylin Akbaba ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aylin Akbaba hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Aylin Akbaba hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.