Çankaya Caddesi No: 2/2, Çankaya, Ankara 06690
ay....
Aylin hanıma iltihap problemim için muayene oldum. 28 gün boyunca bir antibiyotik kullanmamı istedi. 18 gün boyunca kullandığım bu antibiyotikten sıfır fayda almam bir yana bağırsaklarıma verdiği sıkıntıdan bahsetmek bile istemiyorum. Doktora şikayetim için telefon açtığımda tekrar muayene etmesi gerektiğini söyledi ilk muayenene çözülemeyen bir problem ikinci muayenede nasıl bir ilhamla çözülecekti bilemiyorum.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
z.....
Aylin Hanım çok nazikti. Detaylı bir biçimde yaşadığım egzamanın ortaya çıkma sebepleri ve iyileşme sürecin hakkında bilgi verdi. Ayrıca yüzünde oluşan akneler ve vücut kuruluğum için reçeteye eklediği kremler çok çok iyi geldi.
• başka bir yer • Diğer •
g.....
İlk önce güler yüzle karşılaması, naif ve kibar anlatımı ile titiz bir şekilde iki defa botoks işlemi yapıldı. Çok memnun kaldım, ellerine sağlık, çok tşk ediyorum.
• başka bir yer • Diğer •
he...i
Aylin hocam yasadigim cilt probleminin sebebini hizla tespit etti ve fazla ilac kullanmama gerek kalmadan beni iyilestirdi. Cok tesekkur ederim kendisine.
Aylin Gözübüyükoğulları isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aylin Gözübüyükoğulları, Dermatoloji.
Aylin Gözübüyükoğulları adresi nerede?Aylin Gözübüyükoğulları şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya Caddesi No: 2/2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aylin Gözübüyükoğulları isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aylin Gözübüyükoğulları online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aylin Gözübüyükoğulları isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aylin Gözübüyükoğulları bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aylin Gözübüyükoğulları ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aylin Gözübüyükoğulları hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Aylin Gözübüyükoğulları hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.