Kükürtlü Mahallesi Kükürtlü Caddesi Buğday Sokak Başak Apt. No: 2/1, Osmangazi, Bursa
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
og...a
Zamanında yapmış olduğum araştırmalar sonucu ve birkaç tavsiye üzerine ortodonti tedavim için Ayşe Nur Başol'u tercih ettim. Bursa'daki ordondostistler arasında kesinlikle en iyilerden diyebilirim. Tavsiye edilir...
• Ayşe Nur Başol Muayenehanesi • Ortodonti Tedavisi •
Ayşe Nur Başol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Nur Başol, Diş Hekimi.
Ayşe Nur Başol adresi nerede?Ayşe Nur Başol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kükürtlü Mahallesi Kükürtlü Caddesi Buğday Sokak Başak Apt. No: 2/1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Nur Başol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Nur Başol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Nur Başol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Nur Başol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Nur Başol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Nur Başol hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşe Nur Başol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar