Ufuk Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Özel Boylam Psikiyatri Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde staj eğitimlerimi tamamladım. Lisans eğitimim boyunca birçok eğitim ve seminerlere katıldım. Eğitimlerime hala devam etmekteyim. Çocuk ve Ergen Psikoterapisi, Çocuk ve Ergenlerde Kaygı Bozuklukları, Bağlanma Sorunları, Oyun Terapisi gibi çocuk psikolojisi ve psikopatolojisi alanlarında, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Evlilik ve Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı alanlarında aktif olarak çalışmaktayım. MMPI-Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, MOXO Dikkat Testi, Çocuk Dikkat Testleri gibi testlerin uygulamalarını yapmaktayım.
Hakkımda
KA Psikoterapi Merkezi
Hacihalil mahallesi, adliye caddesi, no 4 Köksa apartmani, Kocaeli 41400
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Ayşe Sümeyye Nur Binici adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ayşe Sümeyye Nur Binici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Sümeyye Nur Binici, Psikoloji. Size Ayşe Sümeyye Nur Binici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu.
Ayşe Sümeyye Nur Binici adresi nerede?Ayşe Sümeyye Nur Binici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacihalil mahallesi, adliye caddesi, no 4 Köksa apartmani Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Sümeyye Nur Binici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Sümeyye Nur Binici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Sümeyye Nur Binici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Sümeyye Nur Binici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Sümeyye Nur Binici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar