Merhaba ben Psikolog Ayşegül Coşkun İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden 3.78 'lik bir ortalama ile yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldum. Eğitim hayatım boyunca çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak rol aldım. Çeşitli seminerlere ve eğitimlere katılarak kendimi geliştirdim.
Lisans eğitimim tamamlandıktan sonra çeşitli eğitmenlerin süpervizyonu eşliğinde BDT(Bilişsel Davranışçı Terapi), ŞEMA TERAPI ,ACT (Kabul ve Kararlılık Terapisi) eğitimlerimi tamamladım.
Değerlendirmede Objektif Testler dahilinde “Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Beier Cümle Tamamlama Test” psikolojik testleri, projektif testler dahilinde “ Rosach Testi” eğitimini aldım ve süpervizyon eşliğinde uyguladım.
Güncel olarak Çocuk , ergen, yetişkin psikoterapisi vermekteyim.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Stres
- Majör Depresif Bozukluk
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Davranış Bozuklukları
Tacettin Veli Mahallesi Halit Narin Caddesi Hacı Velet Sokak No:3 Bahadır Plaza, Kayseri
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Ayşegül Coşkun Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ebeveyn Danışmanlığı
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
Ayşegül Coşkun Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi
Tacettin Veli Mahallesi Halit Narin Caddesi Hacı Velet Sokak No:3 Bahadır Plaza, Bahadır Plaza Kat:8 İç Kapı No:31, Melikgazi , Kayseri 38050
eb...r
uzun süredir kendi içimde halledemeğim sorynlarım için çalışıyoruz bugün seanslarımızı bitirdşk çok sempatik ve anlayışlı okayların görmediğim bşrçok tarafını görmemi sağladı. Hayat kalştemin arttığını net şekilde görebiliyorum.
e....a
Eksik ve tamamlamanız gereken yönlerinizi kırmadan ve yaralamadan profesyonel bakış açısıyla yorumlayarak nötr bir yolgösterici kendisi. Kendisi ile görüşmeden önce farklı danışmanlar ile de çalıştım ancak en empatik ve peofesyonel yol gösterici Ayşegül Hanım oldu.Tavsiye ederim.
• Ayşegül Coşkun Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
Ayşegül Hanım’la çalışmaya ilişkilerimde yaşadığım tekrar eden sorunlar nedeniyle başladım. Süreç içinde kendi davranış kalıplarımı fark etmemi sağladı ve olaylara daha sağlıklı bir perspektiften bakabilmeyi öğrendim. Kendimi ifade etme biçimim değişti ve bu da ilişkilerime olumlu yansıdığını farkediyorum.
• Ayşegül Coşkun Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
Ayşegül Hanım ile terapi sürecine zor bir dönemden geçerken başladım. Yaşadıklarımı güvenli bir ortamda ifade edebilmek ve anlaşılmak benim için çok kıymetliydi. Duygularımı bastırmak yerine anlamayı öğrendim. Bu süreçte bana çok önemli bir destek oldu.
ni...a
Uzun süredir yoğun kaygı yaşayan biri olarak terapiye başladım. Seanslar ilerledikçe kaygımın nasıl çalıştığını anlamaya başladım ve bunu yönetebilmek için somut yöntemler öğrendim. En önemlisi, kendime karşı daha anlayışlı olmayı öğrendim. Artık zorlandığım anlarda ne yapacağımı biliyorum. Bu süreç benim için gerçekten dönüştürücü oldu.
g....z
Terapiye başlarken kararsız ve önyargılıydım. Ancak süreç ilerledikçe kendimi daha açık ifade edebildiğimi ve gerçekten dinlendiğimi fark ettim. Seanslar sırasında hem duygularımı anlamlandırmayı öğrendim hem de günlük hayatımda kullanabileceğim farkındalıklar kazandım. Özellikle zorlandığım konularda bana farklı bakış açıları sunması çok kıymetliydi. Bu sürecin bana iyi geldiğini net bir şekilde söyleyebilirim.
• Ayşegül Coşkun Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi • Randevu •
Z
ze...y
Ayşegül Hanımla tanışmak hayatımdaki en güzel dönüm noktalarından birisi oldu. Bir tavsiye üzerine kendisiyle çalışmaya başladık. 5. Görüşmemiz olacak geçmiş travmalarım üzerine çalıştığımız bir süreç geçiriyoruz. Hayatımda anlamlandıramadığım süreçler için çok etkili oldu
Z
z.....
Ayşegül hanıma bir süredir eşimle yaşadığım çözümsüz gördüğümüz sorunlarımız için başvurduk. Eşim terapiye çok mesafeliydi fakat Ayşegül hanımın samimiyeti sayesinde hem onun tabuları yıkıldı hem de eşimle iletişim kurmayı öğrendik.
• Ayşegül Coşkun Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi • Çift Terapisi •
T
t.....
Kızımın sınav stresi için Ayşegül Hanıma başvurduk. İnstagramdan bulduk kendisini. Benimle de kızımla da iletişimi gayet güzel. Birçok kaygısını kontrol altına alabildik. Ayşegül hanım çok sempatik, anlayışlı ve profesyonel bir psikolog. ayrıca kızıma çok güven verdi bundan sonra da başvuracağımız bir profesyonel.
K
kü...r
Ayşegül hanımla tanışmak hayatımdaki en büyük dönüm noktalarından biriydi. İlk seanstan beri güven veren, yargılamadan dinleyen, empatiyle yaklaşan işinde donanımlı bir psikolog. Onun sayesinde düşünme biçimimi, hayata bakışımı iyileştirebildim. Samimiyeti, sıcaklığı ve bunların yanında aynı zamanda profesyonelliği de elden bırakmamasıyla da işini ne kadar iyi yaptığını gösteriyor. İyi ki onunla yollarımız kesişmiş.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Ayşegül Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Coşkun, Psikoloji. Size Ayşegül Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi.
Ayşegül Coşkun adresi nerede?Ayşegül Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mahallesi Halit Narin Caddesi Hacı Velet Sokak No:3 Bahadır Plaza Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşegül Coşkun uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayşegül Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ayşegül Coşkun hangi dilleri konuşuyor?Ayşegül Coşkun ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşegül Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Coşkun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Ayşegül Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.