Mesleki çalışmalarım ağırlıklı olarak rutin tedaviler yanısıra gülüş
tasarımı lamina ve inley/onley restorasyonlar, implant ve diş üstü sabit ve hareketli
protezler üzerine yoğunlaşmıştır.
Üniversite : Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (2012-2018)
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sosyoloji
KATILDIGIM SEMPOZYUMLAR,KURSLAR VE KONGRELER
14-15 Aralik 2024 - Botulinum Toksin Dermal Dolgu Filler ve Mezoterapi Eğitimi
21 Kasım 2024 - Haleon Health Partner Diş Hekimliğinde Malpraktis
9 Eylül 2024 - Haleon Health Partner Diş Beyazlatma İşlemleri ve Klinik Uygulama İpuçları
17 Şubat 2024 - Doç. Dr. Umut Aslan Hibrit Protezler
16 Aralık 2023 - Prof.Dr. Hanefi Kurt-Dr. Neşe Kahraman İmplant Üstü Protezlerde Protetik
Sorunlar ve Çözümler & Ön Bölge İmplant Uygulamaları ve Immediate İmplantasyon
18-19 Mart 2023 - Prof. Dr. Erhan Çömlekoğlu İmplant Üstü Protez Kursu17 Aralık 2022 - Neodent Grand Morse Lansmanı
13-14-15 Mayıs 2022 - Dr. Hakan Çolak Tüm Yönleriyle Posterior Direkt ve İndirekt
Restorasyonlar Kursu
27-28 Kasım 2021 - Prof. Dr. Erhan Çömlekoğlu Gülüş Tasarımı ve Lamine Venerler Kursu
16-17 Ekim 2021 - Prof. Dr. Erhan Çömlekoğlu Oklüzyon ve Temporomandibüler Eklem
Rahatsızlıkları Kursu
30-31 Mayıs 2021 - Prof. Dr. Esra Uzer Çelik Kompozit Rezinlerle Ön Bölge Estetik
Restorasyonlar : Kırık, Diastema, Kompozit Veneer
Nisan 2019- 2. Internatıonal Symposium "Prevented From Caries”
2018 - Acıbadem Üniversitesi “Klinik Risk Yönetimi”
2016 - Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Üyeliği
Şubat 2016 - İdealist Diş Hekimleri Derneği “Sistemik Hastalığı Olan Vakalarda İmplant
Uygulamaları” “ İmplant Üstü Hareketli Protezler” Eğitim Semineri
Mayıs 2016 - International Dental Congress/İzmir
Mayıs 2015 - International Dental Congress/İstanbul
Yaşar Kemal Caddesi, Eroğlan Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi No:9C, Edremit, Balıkesir
Yaşar Kemal Caddesi, Balıkesir
Ekin Diş Merkezi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Aysel Yavaş Selçuk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Aysel Yavaş Selçuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysel Yavaş Selçuk, Diş Hekimi. Size Aysel Yavaş Selçuk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Aysel Yavaş Selçuk adresi nerede?Aysel Yavaş Selçuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yaşar Kemal Caddesi Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysel Yavaş Selçuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aysel Yavaş Selçuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aysel Yavaş Selçuk hangi dilleri konuşuyor?Aysel Yavaş Selçuk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Aysel Yavaş Selçuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysel Yavaş Selçuk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aysel Yavaş Selçuk ile iletişime geçmenizi öneririz.