2008 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldum. Ardından İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı'nda doktoramı tamamladım. Doktora tezim literatürde ilk olan bir çalışmaydı, protez stomatiti ve sitokin gen polimorfizmi ilşkisini inceledim.2017 'den itibaren Ankara/Çayyolu'nda Protetik ve Estetik Diş Tedavisi alanında çalışmaktayım. Mesleki İlgi Alanlarım; hareketli diş protezleri, çene eklemi rahatsızlıkları, gülüş estetiği, vidalı implantüstü sistemler, zirkonyum kaplamalardır. Ayrıca Diş hekimliğinde ''hipnoz'' konusu üzerine eğitim aldım. Dağcılıkta lisanslı sporcuyum. Ilgi alanlarım arasında yoga ve aydınlanma felsefeleri de bulunmaktadır. Üye olduğum kuruluşlar; Pars dağcılık ve kayak kulübü, Ankara Diş Hekimleri Odası, Protez akademisi ve Gnatoloji Derneği ile ITI (International Team for Implantology) Derneğidir.

Klinik Çayyolu

Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2715. Sokak No:2/3 Konsept Çayyolu, Çankaya, Ankara 06810

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

Protetik Diş Tedavisi Randevusu

Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2715. Sokak No:2/3 Konsept Çayyolu, Ankara

Makaleler
Röportaj

• H

Dr. Aysun Hanım ve ekibi işlerinin ehli, kaliteli ve güler yüzlüler. İmplant, protez, diş temizliği uygulandı. İşlerini tutkuyla yapıyorlar, herkese şefkatle yaklaşıyorlar. Herkese öneririm.

•  •

Dr. Dt. Aysun Coşkun

Ne güzel bir yorum. Her zaman şevkle ve neşeyle işimizi yapmaya devam.

• F

İmplant üstü protezlerin doğal görünüp görünmemesiyle ilgili endişelerim vardı. Aysun Hocayı ziyaret ettim ve tüm endişelerimi anlattım. Son derece ilgili ve hasta problemlerine hassasiyet gösteren bir doktor. Sonuçtan gerçekten çok memnun kaldım.

Dr. Dt. Aysun Coşkun

Memnuniyetiniz ve gülen yüzünüz en güzel hediye oluyor. Yorum için teşekkürler. Kontrolleriniz için her zaman bekliyorum.

Ocak ayında porselen kaplamarım altındaki dişlerde çürüme oluştu dişler çekilip, yerine impilant yaptırmaya karar verdim. Tanıdıklarım tavsiyesi üzerine kendisi ile görüştüm ve çok memnun kaldım.

Dr. Dt. Aysun Coşkun

Memnun kalmanız çok kıymetli… uzun süre memnuniyetinizin devamı için kontrollerinizi aksatmayın.

Pandemi başladığında acil olarak gitmemiz gerektiğinde tanıştık ilk olarak, randevumuz yokken yardımcı oldular. Dişim kırılmıştı, eşimin de diş bakım-temizliği yaptırması gerekiyordu. Ardından kaplama dişim çıktı, implant ve implant protez gerekti. Panoramik film çekildi ve gerekli açıklamaları yaptılar, sorularımızı sabırla yanıtladılar.En son 2 dolgum yenilendi.Tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum hocaları. Ayrıca çalışanların güler yüzü ve ilgisini de vurgulamak isterim.

• Klinik Çayyolu Diş Dolgusu  •

Dr. Dt. Aysun Coşkun

Çok teşekkürler güzel yorumlar için..

• B

Ablamın protez işlemi için gittik. Kurum ve doktor hanım harikaydı. Çok ilgili ve sempatik bir doktor ayrıca ekibi de çok iyi. Kısa sürede alt ve üst dişler için ki ablamın hiçbir dişi yoktu. Harka bir iş çıkardı ve mükemmel bir protez yaptı. Çok teşekkür ederiz.

Dr. Dt. Aysun Coşkun

Memnuniyetiniz bizim daha da şevkle çalışmamızı sağlıyor. Kontroller için her zaman burdayız. Görüşmek üzere..

İmplant üstü protez tedavimiçin bugün kendisini ziyaret ettim Güler yüzü ve ilgisi içim kendisine burdan teşekkür ediyorum ayrıca diş etim ile ilgili sorun olmasına rağmen gayet güzel bir şekilde benimle ilgilendi ve özel bir madde ile sorunu çözeceklerini söyledi bu beni çok mutlu etti gerçekten işininin ehli bir diş hekimi

• Klinik Çayyolu implant protez  •

Dr. Dt. Aysun Coşkun

Güzel yorumlarınız İçin teşekkürler. Hekim olmanın en güzel yanı teşekkürleriniz…

• Ü

Geçen yıl Aralık ayında diş tedavisi görmek için Dr.Dt Aysun Coşkun Kesoglu'nu ziyaret ettim.6 aylık bir tedavi sürecim oldu.Bütün dişlerim çekildi ve protez dişlerim yapıldı.Tedavi sürecim de Aysun hanımın ilgi ve başarısından çok memnun kaldım.Artık rahatlıkla protez dişlerimi kullanabiliyorum.Kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diler ve çok teşekkür ederim.

Dr. Dt. Aysun Coşkun

Bu güzel yorum İçin ben teşekkür ederim. Severek yapıyorum işimi ve sizlerin de memnuniyetini görünce şevkim daha da artıyor. Kontrollere bekleriz.

• Z

İlk başta genel muayene için gitmiştim.Daha sonra ilk dolgularımı Aysun Hanıma yaptırdım.İletişimi ve enerjisi çok güzel.Dolgu işlemimden de çok memnun kaldım.

• Klinik Çayyolu Diş Dolgusu  •

Dr. Dt. Aysun Coşkun

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Sizlerin güzel enerjisidir benden yansıyan. Kontrollere bekleriz.

• I

Kaplama diş kontrolü için bir randevum vardı. Randevumdan her açıdan çok memnun kaldım, dişimle ilgili her işlem için gönül rahatlığıyla yıllardır tercih ediyorum

• Klinik Çayyolu Randevu  •

Dr. Dt. Aysun Coşkun

Memnuniyetiniz ve güveniniz çok kıymetli, mutlu etti beni bu güzel yorumunuz. Teşekkür ederim, kontrollere bekleriz.

• T

Kendisinin hizmetlerinden çok memnunum, son derece açıklayıcı.Tedavi planlaması çok pratik, uygulamada da eli çok hafif.Hastasını hiç yormuyor. Genel olarak memnun kaldım.İmplant yaptırdım, üstündeki protezlerini yaptı.Rengini ve dokusunu birlikte planladık.Çok yardımcı oldu, tedavim tahminimden çok daha kısa sürede oldu.

•  •

Dr. Dt. Aysun Coşkun

Güzel yorumlar İçin çok teşekkür ederim. Mesleğimi en güzel yanlarından biri de bu güzel yorumları almak.