Klinik Psk.Banu Aydın, lisans eğitimini 2023 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamlayarak Psikolog unvanını almıştır. Halen Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nda öğrenimine devam etmektedir.

Eğitim süreci boyunca, Psikiyatrist Dr. Mehmet Emin Önder ile birlikte ve çeşitli danışmanlık merkezlerinde staj deneyimleri edinmiştir.

Mesleki çalışmalarında özellikle kaygı bozuklukları, yeme sorunları, aile ve çift danışmanlığı alanlarında psikolojik destek hizmeti sunmaktadır.

Alanında yetkinliğini artırmak amacıyla; Bilişsel Davranışçı Terapi, Kabul ve Adanmışlık Terapisi, Mindfulness, Sanat Terapisi ve Nefes Terapisi eğitimlerini tamamlamıştır.

Banu Aydın, psikoloji alanında sürekli gelişimi önemseyen ve mesleki yolculuğunu bu doğrultuda sürdüren bir uzman olarak danışanlarıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:73/1, Kadıköy 34724

• D

Danışmaya başlamadan önce bu kadar faydasını göreceğimi hiç düşünmemiştim. Seanslar ilerledikçe kendimi ve çevremi çok daha iyi tanımaya başladım. Olaylara artık eskisi gibi tek bir açıdan bakmıyor, her durumu daha sakin ve olgun değerlendirebiliyorum. Kendime karşı daha anlayışlı oldum. Gerçekten farkındalığımı artıran, bana kendimi yeniden tanıtan bir süreç oldu. Profesyonelliği ve samimiyetiyle çok güven veren bir psikolog. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• U

Hayatımın en işin içinden çıkılmaz dediğim bir dönemin de oldukça zor kabullenip aldığım bir destek ti, sonucunun hayatımı , beni bu denli olumlu yönde etkileyeceği ni açıkçası tahmin edememiştim. Hepimizin hayatında belirli inişler ve çıkışlar ,birikmişler ve tükenmişlikler olmuştur, bu dönemlerde sizleri kendinize getirecek birini arıyorsanız hayata karşı kaybettiğiniz neşenizi olumlu düşünceleri tam olarak ulaşmanız gereken kişi. Ertelemeyin kendinize vermiş olduğunuz değeri bir an önce gösterin, bunu tamamen tüm şeffaflığıyla uygulayın ve değişimi en kısa sürede sizlerde görün.

• Süveybe Tekin Muayenehanesi Online Terapi  •

Psikolojik destek almaya karar vermek kolay olmadı ama bu sürecin bana kattıklarını görünce ne kadar doğru bir adım attığımı anladım. Beni dinlerken gösterdiği sabır ve anlayış sayesinde kendimi daha rahat anlattım. Her seans sonunda zihnim biraz daha açıldı, farkındalığım arttı. İyi ki başlamışım, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• D

Beni benden daha iyi analiz etti sevgili banu hanım uzun zamandır içinden çıkamadığım sorunlarımı öyle güzel çözüm odaklı ilerledi ki seansların faydasını görmeye başladım bile bir danışanı olarak iyi ki sizile tanışmışım banu hanım

• Y

Her seans sonrası kendimi biraz daha hafiflemiş hissediyorum. Sorduğu doğru sorular, verdiği profesyonel yönlendirmeler ve güven veren yaklaşımıyla hayatımda büyük fark yarattı. Artık kaygılarımı yönetebiliyor, zor zamanlarda kendime destek olabiliyorum.
    Kendisini hem mesleki bilgisi hem de insan yaklaşımıyla herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• başka bir yer Diğer  •

Uzun zamandır hissettiğim yoğun kaygılar ve içinden çıkamadığım düşüncelerimle başa çıkmakta çok zorlanıyordum. Kendimi ifade ederken anlaşılmadığımı düşünüyordum, Banu hanım ile tanışana kadar. İlk görüşmeden itibaren beni yargılamadan, sabırla dinlemesi bana çok iyi hissettirdi. Onun sayesinde duygularımı anlamayı, kendime şefkatle yaklaşmayı ve yaşadığım sorunlara farklı bir bakış açısıyla bakabilmeyi öğrendim.

• başka bir yer Diğer  •