Bursa, Bursa
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
s....t
2016 yılı olablir tam hatırlamıyorum karacabeyde gezmediğim özel dişçi kalmadı diş kurtarılamaz çekileck dediler en son karacaeby devlet hastanesinde görevli basriye hanıma gittim tek seanta dişime kanal tedavisi uyguladı aradan neredeyse 10 yıl geçti hala sapa sağlam ayrcıca en ufak diş işleeminde kuscak gibi olurdum özelde bile bile uğraşmazlardı yapayız deyip yollarlardı ama basriye hanım sonuna kadar destek oldu taktikler vererek yol gösterdi böyle doktor bidaha gelmez aga
• Dentaura • Diğer •
Basriye Çalışkan Çandar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Basriye Çalışkan Çandar, Diş Hekimi.
Basriye Çalışkan Çandar adresi nerede?Basriye Çalışkan Çandar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Basriye Çalışkan Çandar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Basriye Çalışkan Çandar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Basriye Çalışkan Çandar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Basriye Çalışkan Çandar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Basriye Çalışkan Çandar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Basriye Çalışkan Çandar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Basriye Çalışkan Çandar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar