-Gebelik takibi ve doğum
-Riskli gebelik takibi ve yüksek riskli sezaryen doğumlar
-Laparoskopik ve Histeroskopik cerrahi (kapalı ameliyatlar)
-Pelvik rekonstrüktif cerrahi (idrar kesesi sarkması, rahim sarkması, vajinal sarkma)
-Ürojinekolojik cerrahi (idrar kaçırma cerrahisi)
-Genital estetik (labioplasti, hudoplasti, vajinoplasti, vajen daraltma ve genital beyazlatma/dolgu)
-İnfertilite
-Jinekolojik kanserler tarama ve tanı
Halen aktif olarak Medicana International Ataşehir Hastanesi’nde çalışmaktayım.
- Genital iltihap
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Anormal Kanamalar Tedavisi
Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi
Medicana Ataşehir Hastanesi
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Blastokist Transferi
Doğum Kontrol
Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Medicana Ataşehir Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Düzensiz Adet Kanamaları
Kanserde kadın cinsel sağlığı
Kapalı Rahim Alma Cerrahisi
Kontrol Randevusu
Medicana Ataşehir Hastanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Over Kist Ameliyatı
Over Kistleri
Rahim Ağzı Kanseri Tarama
Medicana Ataşehir Hastanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Filmi
Y Şeklinde Rahim Düzeltme Ameliyatı
Yumurtalık Kistleri
Ş
şe...l
Batuhan hocamla hamilelikten doğuma kadar geçirdiğim süreç, hayatımın en özel ve en hassas dönemiydi. Sezaryen olmama rağmen sürecimin bu kadar kolay, sakin ve huzurlu geçmesinde kendisinin büyük emeği var. Her kontrolde beni rahatlatan yaklaşımı, tüm sorularıma sabırla ve detaylı şekilde cevap vermesi, ihtiyaç duyduğum her an ulaşılabilir olması bana tarifsiz bir güven verdi. Doğum sürecimi başından sonuna kadar titizlikle takip etmesi, hem bebeğimin hem de benim sağlığımı en ince ayrıntısına kadar önemsemesi sayesinde kendimi her an güvende hissettim. Güler yüzü, profesyonelliği, anlayışı ve içtenliğiyle bu süreci benim için çok daha kolay hale getirdi. Bana hem tıbbi hem de manevi anlamda destek olduğu için minnettarım. Sayesinde çok güzel bir doğum deneyimi yaşadım ve bu anı her zaman sevgiyle hatırlayacağım. İyi ki yolumuz kesişti, iyi ki doktorum oldu.
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Sezeryan Doğum •
be...
Batuhan Hoca’yı hasta yorumlarından referans ile bulmuştum. İlk gebeliğim, ilk heyecanımızdı. Her zaman ulaşılabilir, net ve güvenilir olması, işini doğru yaptığını hissettirmesi ve sizi insani olarak önemsemesi bence çok değerli. Malesef ilk heyecanımız 8. Haftada son buldu. Kürtaj operasyonunu ve süreci incelikle yürüttü. Başka bir doktorla eminim bu şekilde yürütemezdik. İnşallah sağlıklı gebeliğimi takip etmek ve doğuma gitmek de kendisiyle nasip olur.
se...n
Gebelik takibime başka bir hekimle başlamıştım. Ancak ilk randevudan kısa süre sonra kanamam başladı ve doktorum o gün kurumda yoktu. Bu süreçte Batuhan Bey’in kurumda olmasıyla 2-3 kez kendisine muayene oldum. Her seferinde sakin tavrı ve güven veren yaklaşımıyla içimi rahatlattı. Ne yazık ki tedaviye rağmen düşük yaşadım. Kürtaj olma fikri başta bana çok korkutucu geliyordu; hayatımda ilk kez cerrahi bir operasyon geçirecektim. Fakat Batuhan Bey, süreci adım adım anlatarak tüm endişelerimi giderdi. İşlem beklediğimden çok daha rahat ve neredeyse ağrısız geçti. Böylesine hassas bir dönemde iyi ki onun gibi bir doktora rastlamışım.
hü...a
Batuhan hocayı, mesleğinde güzel başarılara imza attığı ve hakkında yapılan tüm pozitif yorumlar için tercih ettim. Ara kanamalarımın olması nedeniyle kendisinden randevu aldım. Smear test sonucumun bozuk gelmesiyle çok tedirgin oldum, üzüldüm. Sevgili Batuhan bey süreç boyunca her konuda destek oldu, yönlendirdi, içimi rahatlattı. Sonrasında biyopsi alındı ve sonuç beklediğimizin aksine kötüydü. Şimdi ise sırada operasyonum var, kendisinin verdiği güven sayesinde en kısa sürede tedavim bitmiş olacak, gönül rahatlığıyla kendinizin, bebeğinizin tüm süreçlerini kendisine emanet edebilirsiniz..
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Anormal Kanamalar Tedavisi •
Batuhan hoca ile karşılaşmak bizim için büyük bir şanstı! 9 ay boyunca tüm gebelik takibimi yaptı, kan tahlillerine bakmadan gereksiz ilaç kullandırmadı ve vajinal doğum konusunda motive olduğum için sonuna kadar beni destekledi. Bilgisi, insani ilişkileri, her an ulaşılabilir olması ve verdiği sonsuz güvenle herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor. Yaşının çok ötesinde mesleğine hakim biri dilerim böyle kıymetli, işine aşık hekimler memleketimizde artar.
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Doğum •
Ö
öz...f
Hamilelik sürecimizin başından sonuna kadar detaylı bilgi aktarımları ve muayene süreçleri ile kendimizi güvende hissetmemizi sağladığını belirtmek isterim.Süreci güleryüzü ve empati yeteneği ile ekstra kolaylaştıran doktorumuz ihtiyacımız olan her an da bizim için erişilebilir olması açısından çok kıymetliydi.
P
pı...ı
Batuhan ben ile tanışmamız hasta tavsiyesi ile başladı. Doktor fobisi olan ben Batuhan beyin yaklaşımı ve hoşgörüsü sayesinde bir anda miyom ve idrar kesesi ameliyatı olmaya karar verdim. Sıkıntılarım vardı ama hep erteledim. 19.06.2025 tarihinde Batuhan bey tarafında ameliyatım yapıldı ve tedavi sürecim başladı çok şükür iyi ki sizinle yollarımız kesişti. Yaklaşımınız sabrınız ve emeğiniz için minnettarım
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Anormal Kanamalar Tedavisi •
do...n
4 aydır kendimde ne olduğunu anlayamadığım,birden başlayan akıntı ve yanma ile ne yapacağım dönemde rastladığım o mükemmel doktordur kendisi.Başka doktorlara 6-7 kere görünmektense,keşke Batuhan Hocaya rastlasaydım dediğim keşkeler çok fazla.Bir türlü geçmeyen akıntıma ve yanmamı geçirememenin üzüntüsü ile bu uygulamada çaresizce dolaşırken görüp,kendisine gitmeye karar vermiştim.İyi ki de gitmişim.Her gitmem de beni samimiyet ve ilgi ile karşıladı.Bitmek bilmeyen sorularıma,duygusal olarak çöküntü yaşadığım anlarıma saygı duydu ve çözüm aradı.Elinden gelen her şeyi yaptı.Ben geçmiyor diye üzüldüğümde,üzüntüme ortak oldu.Sonuç olarak beni bu dertlerden Batuhan Hoca kurtarmış oldu.Kendisini sevip aynı zamanda saygı duyuyorum.Gittiğim icin hiç pişman olmadığım bir doktor.Verdiğiniz emekler için minnettarım.İyi ki size bu uygulamada rastladım.Böyle doktorlarımızın varolması dileği ile.
se...ş
Medicana hastanesinde 39. Haftama kadar başka bir doktorda takipliydim. Doğumumun normal olmasını çok istemiştim fakat hastanede ki farklı bir doktor 39. Hafta risk teşkil ediyor diyerek sezaryene almak için gün belirliyordu ben ısrarla beklemeyi her şeyimin normal ilerlediğini, bebeğimin de sağlığı yerinde olduğunu savunuyordum. Doktorumu değiştirmem gerektiğini düşünüp Batuhan bey ile karşılaştım. Keşke keşkeee çok daha önceden tanışsaydım. 39. Haftamda Batuhan bey normal doğum yapabileceğimi en azından denenebileceğini tıbbi süreçlerden bahsetti ve en önemlisi beni dinledi kendimi anlatmama fırsat verdi. Ameliyatımız çok güzel geçti estetik dikiş attı şimdiler çok az iz kaldı 3.ay bitti ve hemen rutinime geri dönebildim. Kendisi çok anlayışlı, kibar, sıcak kanlı, güleryüzlü ve samimi bir doktor iyi ki tanışmışız. Bebeğimin kontrollerinde denk gelip karşılaşır sohbet ederiz. Kendisine minnettarım, Başarılarının daim olmasını diliyorum
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Batuhan Beyle 2. gebeliğimin 38. Haftasında tanıştık. İşini titizlikle yapması, her detayı güzelce açıklaması, sakin, samimi ve güler yüzlü olmasıyla bana sonsuz güven verdi. Bebeğin suyunun azalmasından dolayı 39+4te suni sancıyla doğumu başlatmamız gerektiğini söyledi. Bilmediğim bir süreç olmasına rağmen pozitif konuşmalarıyla beni her an rahatlattı. Tüm süreçte olduğu gibi titizliğinin, sakinliğinin ve rahatlatıcı tavrının sonucunda hemen ayaklandığım, her zaman güzel hatırlayacağım bir doğumla oğlumu kucağıma aldım. Karşılaştığımız için ve doğum gibi bir mucizede yanımızda en güzel şekilde olduğu için minnettarım. Başarılarının daim olmasını dilerim.
• Medicana Ataşehir Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Batuhan Saka isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Batuhan Saka, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Batuhan Saka tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Doğal Doğum, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum).
Batuhan Saka adresi nerede?Batuhan Saka şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Batuhan Saka isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Batuhan Saka online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Batuhan Saka isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Batuhan Saka, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Batuhan Saka isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Batuhan Saka tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Batuhan Saka hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Batuhan Saka hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Batuhan Saka hangi sigortaları kabul ediyor?Batuhan Saka, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Batuhan Saka ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları