0850 333 0388 Ücret öğren

kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

medikal estetik

• Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Görüşler

• R

Hocamız ile ilkkez tanıştık yarın işlem için bir araya tekrar geleceğiz anlatımı ve ilgisi bugün hoşumuza gitti hatta Kayseri ye randevu almama rağmen bugün güvenerek kendisine randevu mu iptal ettim umarım yarında umut ettiğimden güzel geçer ve siteyi takip eden araştıran arkadaşlarla değerlendirmeyi paylaşırım

• Op. Dr. Bayram Ali Mamik muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Harika bir klinik ekip harika. Bayram abi kraldır.

• Op. Dr. Bayram Ali Mamik muayenehanesi Kök Hücre Tedavisi  •

• D

Doktor beye daha önce kadın doğumdan dolayı tanıştığımız için ulaştım. Cilt lekesi ve gözaltı kırışıklıkları için başvurdum. Yaşadığım sıkıntılara bilgisiyle en uygun olan işlemleri uyguladı. Cildimdeki sıkıntıların yüzde yüze yakını geçti. Tanıdığım herkese de tavsiye ediyorum.

• T

Güvenilir adres ve tam anlamıyla profesyonel. Bilgilendirme ve yönlendirme harika.

• Op. Dr. Bayram Ali Mamik muayenehanesi Randevu  •

Klinik cok guzel ve temiz
    Güleryüzlü ekibiyle cok memnun kaldım
    Dudak dolgusu ve botox yaptırdım

• Op. Dr. Bayram Ali Mamik muayenehanesi Diğer  •

• Bayram Ali Mamik Bey eylül ayında bana normal doğum yaptırdı ve hamileliğim boyunca da tüm takiplerimi yaptı.Kendisinden çok memnun kaldım,çok ilgili,kibar ve annenin psikolojisini rahatlatan bir doktor.

• M

Tanidigim en iyi kadin dogum doktoru.herseye olumlu yaklasiyor.insani hic strese sokmuyor.gebelik takibimi yapiyor.dogumumu onun gerceklestirmesini istiyorum.iyiki suan sivas ta gorevlisiniz.sivasin sizin gibi bir hekime ihtiyaci var