Uzm. Dr.
Nisan 2016 52. Ulusal Diyabet Kongresi, Antalya
Mayıs 2016 18. Ulusal Hipertansiyon Ve Böbrek Hastalıkları Kongresi,
Kıbrıs
Eylül 2016 XIII. Metabolik Sendrom Sempozyumu, Bodrum
2016-2021 ARASINDA ÇOK SAYIDA DİYABET VE İÇ HASTALIKLARI İLE İLGİLİ KONGRE VE SEMİNERE KATILDIM
SERTİFİKA
Endoskopi Sertifikası, Konya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Tip 2 Diyabet
Kişiye Özel Beslenme Programları
Kolesterol Testi
Kontrol Randevusu
3. Ay Kontrol + Tetkik
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Ozon ile Ağrı Tedavisi
Online Randevu, Muratpaşa, Antalya 07000
Muratpaşa, Antalya
Muratpaşa, Antalya
ay...k
8 yıldır şeker hastasıyım beslenmeme dikkat ettim her şeyden çok az yedim hatta çoğu zaman yiyemedim doktora gittim günde 4 kez insülin önerdi asla kullanmak istemedim hal böyle olunca yeni bir çözüm aradım internetten kızım Bedrettin hocayı buldu takip ettim ve gitmeye karar verdim Bedrettin hoca yaptığı tahliller sonucunda üç aylığımın 11 ve tokluk şekerimin 405 olduğunu söyledi o da insülin önerecek diye çok korktum ama Bedrettin hoca insülinsiz bir programla bunu yapabileceğini söyledi inandım ve tedavisini kabul ettim tedaviye başladıktan kısa bi süre sonra şekerlerim 100 lü değerlere düşmeye başladı ve bana her şeyi fazlasıyla yedirdi insülin olmadan bu değerleri görmek beni çok mutlu ediyor hatta geçtiğimiz ramazan bayramında börek baklava yedim yine de yükselmedi Bedrettin hocadan çok memnunum iyi ki kızım onu buldu ekibinden de çok memnunum. Çok mutluyum 4 ay sonra kontrole gidicem tekrar yorumumu güncellerim.
Z
ze...n
10 yıldır şeker hastasıyım ayaklarım çok yanıyordu şikayetlerim hiç geçmiyordu yakınımda teyzem şeker hastasıydı iki gözü de kör oldu ve diyalize giriyordu en yakınımda şekere bağlı bağlı bu komplikasyonları görmek beni tedirgin etti ve tedavi olabilmek için hekim arayışına girdim eşim vesilesiyle bedrettin hocayı buldum randevu alarak ankaradan kliniğine gittim önerdiği tedavi programını kabul ettim tedavi boyunca istediğim her şeyi yiyerek hep 100 lü değerlerde olmak beni çok mutlu etti ayağımdaki yanma şikayetlerim geçti terlemelerim geçti gerçekten çok memnunum doktor bey ve ekibine minnettarım
ah...
Bildiğim 2 yıldır şeker hastasıyım insülin yapıyorum ilaç ta iciyorum ama şekerlerin asla düşmüyor araştırmalarimla sosyal medyadan doktor beyi buldum randevu aldım İzmir'den klnigine gittim doktor bey dedi ki senl insulinsiz tedavi edicem ve inanarak tedavisine girdim program suresince istediğim her şeyi yedim tatlı da dahil olmak üzere ve kısa sürede şeker duzeylerin dengelendi o dönem doktor karacigerle ilgili bir degerimin sanırım ggtydi onun yüksek olduğunu ve tedaviyle düşebileceğini söylemisti 4 ay sonra kontrolune gittim ve ogrendim ki o karaciğer değerim 254 ten 62 ye düşmüş gerçekten inanamadim üç aylik ortalama şekerim 10 dan 6.3 e gerilmiş kendi insülin depo kapasitem 5 den 8 e yükselmiş gerçekten çok mutluyum doktor beyin iyi haberlerini dinlemeye doyamadım dün sütlaç yemiştim bugün şekerim 91 çıkmış gerçekten harika Bedrettin hoca ve ekibi iyi ki var.
Ş
şe...ı
Doktor beyle tanışmadan önce 25 yıldır 40
insülin yapıyordum ama şekerlerim 600deb aşağı düşmüyordu gerçekten psikolojim çok etkiliniyordu doktor beyi araştırdım ve Adana'dan randevu alarak kliniğine gittim bana bı tedavi önerdi ve en düşük insülin dozuyla çok kısa sürede şekerlerim 100 lere düştü nasıl oldu inanamadim yıllarca 500 600 görmek ten çok yorulmuştum ama şu anda çok rahatım bir şey yemekten korkmuyorum doktor beye kontrole gittim ve bugün üç aylık sekerimin 14lerde 6 birim düştüğünu duymak beni çok mutlu etti zaten o kadar sağlıklı hissediyorum ki bu değerleri görmem normal iyi ki doktor beyi bulmuşum Bedrettin hoca iyi ki var• (Yeni) Kan Alma • Randevu •
Z
z.....
Doktor beyi çok fazla bir süredir internet üzerinden takip ediyordum. Konyadan Antalya'ya geldik. 15 yıldır şeker hastasıydım. Şekerlerim hiç normallere düşmüyordu çok fazla ilaç insülin kullanıyordum ona rağmen şekerlerim çok yükseti. Ayak yanmalarım gece sık idrara çıkıyordum sinirli bir insana dönüşmüştüm. Bedrettin hocam ve tedavisi sayesinden tüm bunlar geçti kendimi çok daha dinç mutlu hissediyorum. Geldiğim de üç aylık şekerim 10du şimdi ise 6 kadar düştü tedavi sayesinde. 4 ay sonra kendisine kontrole gittim tekrar sonuçlarım çok iyi çıktı vücudum da insülin üretimi de artmış. İstediğim herşeyi yiyerek kısıtlama olmadan bu değerlere ulaştıran bedrettin hocama minnetarım kendisine
• Klinik (Kontrol) • İç Hastalıkları Randevusu •
K
kı...n
Doktor beyi uzun süredir takip ediyordum sürekli bacaklarım ağrıyordu iş yapmaya mecalım yoktu halsiz hissediyordum ayak tabanlarımın yanmasından uyuyamıyordum doktor beye randevu aldım ve kliniğine gittim bir program önerdi ve tedaviyi kabul ettim şuanda şekerlerim tedavi sayesinde 110,120,130 hep bu değerlerde bu kadar kısa sürede bu şeker düzeylerini görmek beni çok mutlu etti 4 ay sonra kontrole gittim tedaviden önceki bütün şikayetlerim geçti kendimi çok iyi hissediyorum doktor bey tedaviden önce videomu çekmişti bugün kontrole geldiğimde sonrasını izlettim kendime inanamadım bu kadın benim nenemmiş gerçekten çok gençleştiğimi hissediyorum doktor beyden çok memnunum şeker hastası olan herkes gelip tanısın
se...
Doktor beyi bir yakınımızın önerisiyle buldum ve araştırdım geceleri 36 ünite insulin yapıyorum ve 3 tane de ilaç kullanmama rağmen şekerlerim kesinlikle düşmüyordu randevu alarak doktor beye gittim önerdiği tedavide insüline gerek olmadığını söyledi ve tedaviye başladık şu anda insulinsiz aclik şekerlerim 107 en fazla 110 çıkıyor insulinin acısı olmadan doktor beyin desteğiyle bu değerleri görmek beni çok mutlu etti 4 ay sonra kontrole gittiğimde 3 aylik sekerimin 7 birim düşmesi beni hayrete düşürdü ve insülin depo kapasitem artmış hiç olmaz zannediyordum ama oldu kendimi daha sağlıklı hissediyorum doktor beyin bilgisi ve ilgisine hayranım .
gü...l
Doktor beyi uzun süredir sosyal medyadan takip ediyordum 22 yıllık şeker öyküm var günde 4 kez insülin yapıyorum ama asla şeker düzeyleri düşmüyor doktor beyden randevu alıp kliniğine gittim kendisi yaptığı testler sonucunda günde sadece 1 kez insülin yaparak şeker düzeylerimi düşürebileceğini söyledi ve inanıp tedaviyi kabul ettim tedavi. Süresince şekerlerim hep 100 lü değerlerdeydi ve yıllar sonra günde sadece 1 kere insülin yapmak çok mutlu.etti çünkü daha öncesinde 4 kez yapmak psikolojimi ve bedenimi etkiliyordu daha sonrasında 4 Ay sonra kontorele gittiğimde üç aylık şekerimi 10 kardan 6 ya düştüğünü duyunca inanamadım tokluk şekerim bile 118 çıktı gerçekten iyi ki inanıp tedaviyi kabul etmişim artık istediğim gibi tatlımı yiyebiliyorum bir şeylerin yasaklı olmaması çok iyi yüksek olan trigliserit düzeylerim bile gerilemiş gerçekten çok mutluyum hocamıza minnettarım geç olmadan siz de tanışın.
er...s
Doktor beyi sosyal medyadan takip ediyordum randevu alıp Yozgattan klinigine gittim gunde 4 kez insulin yapiyordum ama sekerlerim surekli 400 lerdeydi hic dusmuyordu doktor bey bir tedavi onerdi ve gunde 1 kez insulin yapabilecigimi soyledi ve tedaviye girdim tedavi suresince sekerlerim 100 lu degerlerde seyretti 4 ay sonra kontrole gittim ve 3 aylik sekerimin dustugunu duyunca cok mutlu oldum tedaviden onceki kotu olan bobrek degerlerim iyilesti cok mutluyum en guzeli de beslenme kisitlamasi olmaksizin zayiflama programi olmamasina ragmen sekerlerim dengelenince istedigim kiloyu vucut kendiliginden verdi doktor beyin dedigi gibi de oldu Doktor bey ve ekibine minnetarim sizler de tedavinizi ertelemeyin.
mu...
Eşim ile internetten araştırma sonucu Bedrettin hocayı bulduk Konya'dan Antalya'ya randevu alarak gittik eşim günde 4 kez insülin yapıyordu ama şekeri asla düşmüyordu Bedrettin hocanın yaptığı tahlillerde üç aylık şekeri 14 çıktı diğer doktorlar her gittiğimizde insülin arttırıyorlardi ama Bedrettin hoca insüline gerek kalmadan tedavi etti ve eşim insülinden kurtuldu 500-600lerde olan şeker 100lu değerlere düştü eşimin halszliği yorgunluğu gerginliği tamamen geçti artık çok pozitif istediği her şeyi de yiyor 4 ay sonra Bedrettin hocaya kontrole gittik tahlilde üç aylık şekeri 14 den 5.6 ya düşmüş bunu duyunca eşimin adına çok mutlu oldum doktor bey normal bir insanınkı gibi olduğunu söyledi dünyalar bizim oldu biz şifa bulduk sizde en kısa sürede şekeriniz varsa Bedrettin hocayla tanışın
• (Yeni) Kan Alma • Randevu •
Bedrettin Oflaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bedrettin Oflaz, İç Hastalıkları. Size Bedrettin Oflaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Enjeksiyon Iv, Enjeksiyon Im, Esd (Sedimantasyon), Hemoglobin A1c(Hba1c), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Subkütan Enjeksiyon, Karaciğer Kan Testleri, Tam Idrar Tahlili(Tit), Ana(Antinükleer Antikor).
Bedrettin Oflaz adresi nerede?Bedrettin Oflaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızıltoprak, Aspendos Blv. No:115, 07300 Muratpaşa/Antalya Antalya
- Online Randevu Antalya
- Antalya
- Antalya
- Kızıltoprak, Aspendos Bulvarı Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bedrettin Oflaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bedrettin Oflaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bedrettin Oflaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bedrettin Oflaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bedrettin Oflaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bedrettin Oflaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bedrettin Oflaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bedrettin Oflaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 140 hasta / danışan, Bedrettin Oflaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bedrettin Oflaz hangi sigortaları kabul ediyor?Bedrettin Oflaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları