Psikolog Berat Hazar Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji bölümünden Lisans eğitimini tamamlamış, yurt genelinde birçok alanda staj yapmış, endüstriyel fabrikalara danışmanlık vermiş ve klinikte danışan kabulü yapmaktadır. Aktif olarak Amerikan üniversitesinde klinik psikoloji eğitimine devam etmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Makaleler
Röportaj

Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Psikoloji Randevusu

Berat Bey'den yaklaşık olarak 5 aydır terapi alıyorum. Günlük hayatımda zorlandığım stres ve kaygı yönetimi için başvurmuştum. Süreçten çok memnunum. İlgili, bilgili ve samimi bir insan.

Konum: Online Görüşme Online Danışmanlık

Berat beyi tavsiye üzerine ve buradaki yorumlar aracılığıyla duydum çok yoğun depresyon ve kaygılarım vardı geçmişte takıntı bozukluğu da yaşamış biriyim Berat beyle bu konular üzerine 3,4 aylık bir süreçte görüştüm sabır ettim sabırlı olursanız gerçekten çok faydası oluyor çok faydalandım

Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Online Terapi

Berat Bey’le 6 seanstır görüşüyorum. Kendisiyle arkadaş tavsiyesi ile görüşme fırsatım oldu. Asosyalligimi kendisi ile yendim. İyi ki kendisini tanıma fırsatım oldu

Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Psikoloji Randevusu

Berat Bey ile sınav kaygısı nedeniyle 10 seans görüşme fırsatım oldu. Kendisinin tecrübesi samimiyeti ve güler yüzlü yaklaşımıyla gösterdiği ilgiden alakadan çok memnun kaldım, bu süreci onun desteğiyle çok daha olumlu sonuçla bitirdim.İşini severek yapıp bizlere bu şekilde destek sağladığı için kendisine minnettarım.

R
Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Psikoloji Randevusu

Berat Bey ile gerçekleştirdiğim 5. seansta kaygı durumu ve panik atak üzerine çalıştık. Kısa sürede kendimi daha iyi hissetmeye başladım ve kaygılarımın üstesinden gelmeyi öğrendim. Aşamayacağımı düşündüğüm konulara çözüm bulmak beni hem şaşırttı hem de mutlu etti. Kısa sürede böyle bir ilerleme kaydetmek ruhsal açıdan gerçekten çok iyi hissettiriyor.

Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Psikoloji Randevusu

Son zamanlarda duygu dusuncelerimi yonetmekte zorlaniyodum ve uzun zamandir bir uzman görüşüne ihtiyacim oldugunun farkindaydim. Kendisini de bu yüzden tercih ettim. Gayet ilgili ve durumlari cok guzel yonetebildigini dusunuyorum. Tavsiye ederim.

Randevu doğrulandı
Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Psikoloji Randevusu

Berat hocam gerçekten danışanını kırmayan,adil ve açık sözlü bir psikolog.Kendisi eşim ve bana iyi geldi.Terapiye başlayalı çok olmadı ama terapinin ve de en önemlisi Berat hocamın katkısıyla ilişkimiz şimdiden güzel bir yere evrildi.Kendisi yaptığı işin hakkını veren güler yüzlü bir rehber ve gözlemci.Biraz da olsa tanıdım kendisini ve güven duygusunu vererek de işinin sağlamlığını pekiştiriyor.İnanıyorum ki bizim gibi nice insanlara rehber olup yol gösterecek...

Psk. Berat Hazar

Çok teşekkür ederim çok sağ olun

Randevu doğrulandı
Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Psikoloji Randevusu

Berat beyle panik durumlarım kaygılarım ve mutsuz hissetmenin hayatımı etkilemesi üzerine görüşmelere başladım artık gün içinde hiçbirşey yapamadığım oluyordu ama yine de tedavi gereksiz diye düşünüyordum artık bir tavsiye üzerine buldum berat beyi ve başladım çok iyi yaptım 5 ay görüşmemiz oldu hayatımda işimi psikolojimi her anlamda farklı bir noktaya taşımama sebep oldu kaygı ve korku hiç kalmadı gayette mutluyum

Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Psikoloji Randevusu

Berat beyle 8 seanstır görüşüyorum, kendimdeki ruhsal ve sosyal değişimi hem kendim hemde çevrem fark ettikçe daha mutlu oluyorum. Önceden yaşadığım olumsuz kötü ruh halimin geride kalması için yaptığı açıklamalardan ve desteğinden ötürü iyi ki Berat bey diyorum. Gelecek diğer seanslarda daha iyi olacağıma inanıyorum.

Konum: TMS Clinic Kayseri Şubesi Psikoloji Randevusu

Berat beyi araştırıp buldum gerçekten memnun kaldım mutluluğun değerini anladım takıntılar kaygılar hayatımı esit almıştı bu terapiler sayesinde neden evlenmek istemediğimi de buldum ama hiç bu yüzden geimemiştim herseyin psikolojik olabileceğini anladım şuan gayet iyiyim rutin kontrollere gidiyorum