Online Görüşme
TMS Clinic Kayseri Şubesi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Cinsel Terapi
D2 Dikkat Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
TMS Clinic Kayseri Şubesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Evlilik Terapisi
Frankfurter Dikkat Testi
Gestalt Terapi
Hipnoterapi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
TMS Clinic Kayseri Şubesi
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Vajinismus Tedavisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
TMS Clinic Kayseri Şubesi
Berat Bey’le tanışmam, hayatımın en zor dönemlerinden birinde oldu. Yaşadığım travmanın ardından kendimi toparlayamayacağımı düşünüyordum ama onun profesyonel ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde yeniden kendime dönebildim. Gerçekten çok kıymetli bir yolculuktu. İyi ki yollarımız kesişmiş.
tu....
Hayatımın en depresif olduğu bir dönemde Berat beye danışmanlığa başladım Depresyon için gitmiştim ama kaygı üzerinde daha çok durup önce o durumdan beni kurtardı diyebilirim. Hayatımda olumsuz giden durumların sebeplerini bulurak beni hiç çıkamam sandığım o dipsiz kuyulardan çıkarttı. Duygularımı nasıl yöneteceğim konusunda rehber oldu. Yüzleşemediğim gerçekleri kabullenmemi ve değişim için gerekli cesareti toplamama yardımcı oldu.Sınırlarımı korumak konusunda hala üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Hayatımın dönüm noktası terapiye başlamak oldu . Benim için çok büyük sayılabilecek adımlar attım sayesinde. İlgili, alanında uzman işini seven bir insan . Dilerim yolu hep iyi insanlara denk gelir
Gayet iyi, gayet memnunum. Alanında uzman, çözüm odaklı ve memnun eden bir psikolog. 1 yılı aşkın süredir görüşüyoruz. Görüşme sürecimde problemlerimle gayet iyi başa çıktım. Bayağı bir değişim var. Aldığım danışmanlık hizmetinden gayet memnunum.
1 yılı aşkın zamandır OKB üzerine çalışıyoruz. Genel anlamda memnunum. Hem klinik ortamı seviyorum hem de Berat Bey'in tavrı, samimiyeti, verdiği güvenden memnunum. Günlük hayatımı tamamen değiştiren şeyler oldu, bütün konforumu etkiliyor. İşlevselliğimde olan bozulmayı düzeltiyoruz. Daha öncesinde yapamadığım şeyleri yapabiliyorum. Sıfır yargılama olduğu için kuracağım cümleyi düşünmüyorum. Olumsuz bir tepki veya yargılamayla karşılaşmayacağınızı biliyorsunuz. Kendisi ilgili birisi.
Seansın başlangıcından beri her zaman memnunum. İlgili, empati yeteneği yüksek, ilerleyen dönemlerde işinde tecrübeli olduğunu gördüğüm bir uzman. Geçirdiğim süreçten fayda gördüm. Ben gayet memnunum. İhtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum. 5 ay danışmanlık hizmeti aldım, fayda gördüğüm için sonlandırmak üzereyim. EMDR uyguluyor, oldukça faydasını görüyorum. Tavrından, ilgisinden, alakasından, tecrübesinden memnunum. Empati yeteneğim yükseldi. "Acaba ben ne yaptım?" diyerek kendime içime döndüm. Öz eleştiri yapma kapasitem arttı. Hayata farklı açılardan bakıyorum. "A, ben bunu düşünmemiştim," dediğim çok oldu.
u....y
Berat hocayla araştırmalarım sonucu tanıştım travmalarım vardı 10 seans görüştük ve gayet iyiyim sayesinde çok şey öğrendim
o....s
Berat hocayı çevremden duydum ve uzun süredir çözemediğim mutsuzluk hissimden ve yaşadığım travmalardan dolayı randevu aldım 8 seans sonucunda çok daha iyiyim
n....e
Berat beyle doktortakvimi araştırmam ve referanslar yoluyla ulaştım atlatamadığım beni yıpratan düşüncelerim vardı 3 ay görüştük süreçten gayet memnunum
d ...
Anksiyete tanısı almamdan sonra Berat hocamla tanıştık henüz 3 seanstır gidiyor olmama rağmen kendimdeki değişikliklerin ben ve çevrem farkına vardık problemlerin üzerinde duruş ve beni yönlendiriş şekliyle gerçekten içimi rahatlatan seanslar gerçekleştiriyoruz
t....p
Berat beyle 2 aydır gorusuyoruz kaygılarım için gelmiştim suan çok memnunum
Berat Hazar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berat Hazar, Psikoloji. Size Berat Hazar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi.
Berat Hazar adresi nerede?Berat Hazar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevhernesibe Mahallesi Gök Geçidi Sokak No:29/32 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berat Hazar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berat Hazar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berat Hazar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berat Hazar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Berat Hazar hangi dilleri konuşuyor?Berat Hazar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Berat Hazar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berat Hazar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berat Hazar hakkında ne düşünüyor?Toplam 235 hasta / danışan, Berat Hazar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.