Psk. Dan.
Pedagoji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Antalya 1 adres
Psikolojik Danışman Berna Öztürk, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nde tamamlamıştır. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra kliniklerde ve farklı kurumlarda aktif olarak danışanlarla çalışmaya başlamış; mesleki yolculuğunu sahada edindiği deneyimlerle istikrarlı biçimde sürdürmüştür.
Mesleki çalışmalarında bireysel psikolojik danışmanlık, çift ve aile danışmanlığı ile çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik psikolojik destek süreçleri yer almaktadır. Danışmanlık sürecinde etik ilkelere, gizliliğe ve bireysel ihtiyaçların gözetilmesine önem verilmektedir. Çalışmalar, danışanların duygu, düşünce ve ilişkisel süreçlerini ele alan bütüncül bir yaklaşımla yürütülmektedir.
Psikolojik Danışman Berna Öztürk, Optimum Psikoloji Antalya Şubesi bünyesinde psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaktadır.
Almış Olduğu Psikolojik Danışma/ Terapi Eğitimleri
Bülent Ecevit Bulvarı No : 75, Antalya 07160
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
er...
Çok yoğun bir iş hayatım var bu nedenle uzun zamandır kendimi sürekli yorgun ve tahammülsüz hissediyordum. Bir süre bunu normalleştirmiştim ama özel hayatımı ve çevremdekileri de etkilemeye başlayınca destek almaya karar verdim. Berna hanımla görüşmeye başladıktan sonra aslında kendimi ne kadar geri plana attığımı fark ettim. Seanslarda konuştuğumuz şeyleri günlük hayatımda da düşünmeye başladım ve bazı şeyleri değiştirmeye başladım. Bana çok katkısı oldu kesinlikle tavsiyemdir.
• Optimum Psikoloji – Antalya • Bireysel Terapi •
Berna Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Öztürk, Psikoloji, Aile Danışmanlığı, Pedagoji. Size Berna Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Berna Öztürk adresi nerede?Berna Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bülent Ecevit Bulvarı No : 75 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berna Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berna Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Berna Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Berna Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berna Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berna Öztürk hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Berna Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.