Tıp eğitimimin ardından Bolu Ruh Sağlığı Hastanesinde psikiyatri uzmanlık eğitimime başladım.Uzmanlık eğitimimi 'COVID hastalığı nedeni ile ayaktan tedavi gören hastaların dikkat, bellek, yürütücü işlevler açısından sağlıklı kontrollerle karşılaştırılması' başlıklı tez çalışmamla tamamlayarak uzman oldum.
Özel ilgi alanlarım DEHB,Psikoonkoloji ,Bağımlılık olmakla birlikte tüm psikiyatrik hastalıklarla ilgilenmekteyim.
Özel ilgi alanlarımdan biri olan psiko-onkoloji alanında uluslararası bilimsel yayınlarım bulunmaktadır. Kanser tanısı alan bireylerin ve yakınlarının yaşadığı duygusal zorluklar, tedavi sürecine uyum, yaşam kalitesinin korunması ve psikolojik dayanıklılığın güçlendirilmesi üzerine çalışmalar yürütmekteyim.
Bağımlılık alanında Ege Üniversitesi AMATEM bölümünde klinik deneyim kazandım.Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele kitabında bölüm yazarlığı yaptım.
Bilimsel araştırmalara ek olarak çok sayıda ulusal ve uluslararası kongre ve sempozyum programlarına katılarak mesleki gelişimimi güncel bilgilerle destekledim .Ek olarak farklı terapi ekollerinden eğitimlere katılıp mesleki gelişimimi artırmayı hedefledim.Bilişsel Davranışçı Terapi ,EMDR,Çözüm odaklı terapi,Motivosyonel Görüşme Teknikleri eğitimlerini tamamladım .
Psikiyatrik değerlendirmenin yalnızca belirtileri değil, bireyin yaşam öyküsünü, ilişkilerini, güçlü yönlerini ve ihtiyaçlarını da kapsaması gerektiğine inanıyorum.
Tedavi sürecinde bilimsel kanıta dayalı yaklaşımları, bireysel farklılıklara saygıyı ve güçlü bir terapötik iş birliğini esas alıyorum. Amacım, hastalarımın ruhsal sıkıntılarını azaltmalarına, yaşam kalitelerini artırmalarına ve kendileriyle daha sağlıklı bir ilişki kurmalarına destek olmaktır.
Her bireyin hikâyesinin kendine özgü olduğuna inanıyor; güvenli, yargısız ve destekleyici bir ortamda ruhsal iyilik halini birlikte güçlendirmeyi hedefliyorum.
Bireye özgü psikiyatrik muayene ve değerlendirme sonrası medikal tedavi ve/veya psikoterapi olarak tedavimi düzenlemekteyim.
- Dehb
Ödeme yöntemleri
- Nakit
Lider Sokak Korutürk mah. No:1 D:5, Balçova 35330
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
Ü
üm...z
Betül Hanım'ın yaklaşık olarak 1,5 yıldır hastasıyım. Benim için en büyük farkı şu oldu diğer Doktorlar gibi ilaç vererekten baskılamaya çalışmadı daha çok anlatarak dinleyerek gerektiğinde tekrar tekrar konuşarak çözmeye çalışması ilaç verilmesi gerekse bile bunu bile minimal ilaçlardan daha doğrusu minimal dozlardan başlayarak yapması benim için galiba en büyük artısıydı. Çünkü günümüzde gittiğim çok psikiyatri daha çok ilaç verme hatta benim pek ihtiyacım olmayan ağır ilaçlara yönlendirdi ama Betül Hanım'ın bu yönde tutumu daha olumluydu. Gönül sağlığı ile iyi bir doktor arayan biri gelebilir. Gayette öneririm.
Teşekkür ederim
Çok iyi bir görüşmeydi. Bana çok olumlu şeyler kattı.
Teşekkür ederim
Çocuklarımın ısrarıyla doktor hanımla tanışma fırsatım oldu, çok fazla kronik hastalığım var ve hem hastalıkların getirdiği yorgunluk ile baş edemedim hem sağlık anksiyetesi oluştu bu durum tüm hayatımı etkiliyordu. Ama doktor hanımı görünce bile bazı şeyler değişti sakin ses tonu uzunca beni dinleyip kimsenin bakmadığı yerden bakmasıyla ilk seanstan çok iyi hissettirdi. İyi ki yolumuz kesişmiş Betül hanım ne kadar iyi geldiğinizi tahmin bile edemezsiniz.
I
i̇...y
Merhabalar öncelikle Betül hanım iyi ki varsınız demek istiyorum. İlk defa ihtiyacım olan bu yolda bana destekleri,yargılamadan tarafsız şekilde beni dinleyişi ve değerlendirmeleri hakkında minnettarım.Ben 30 yaşında yeni evli uzmanlık sınavına çalışmaya çalışan bir doktorum.Üzerimde hissettiğim sorumlulukların ve yapamayacağım düşüncesi Betül hanıma yönlendirdi beni.İyi ki de yönlendirmiş.Çok okumuş tecrübeli bir uzman doktor olduğu belli.Tek başıma üstesinden gelemeyeceğim duygu ve düşüncelerimi ilk seansla bile dikkatle güleryüzüyle tecrübesiyle açıkladı bana.Neden daha önce gelmemişim diyorum şimdi.Çok mutlu sağlıklı hissediyorum kendimi.Tekrar gelmek istediğimi söylediğimde bana anında titiz şekilde randevu oluşturabildiği için minnettarım.Sınavıma çok az kaldı ve bu süreçte hep yanınızdayım doktor hanım.Bunu anlayışla karşıladığınız beni asla kötü hissettirmediğiniz için iyi ki varsınız
Teşekkür ederim
Doğum sonrası yaşadığım yüksek kaygı ve normal hayatıma adapte olamama ile destek almaya karar verdim ve doktor hanım karşıma çıktı iyi ki de çıktı. Betül hanım sürecin başından sonuna yüksek ilgisiyle hiç yargılamadan tarafsızca dinledi. Kontrol muayenesi için özenle gün belirledik kendimi çok rahat hissettim yanında. Ayrıca güleryüzüyle ses tonuyla daha girer girmez kendinizi rahatlamış hissediyorsunuz. Böyle dönemlerde kendiniz baş edemiyorsanız işinin ehli bir uzmandan destek almak çok önemli
a...
Dr. Betül AKTEPE ile arkadaşlarımın referansı ile temasa geçtim, kendisi ile ilk karşılaşmamızdan itibaren son derece sıcak ve samimi bir ortam oluştu. Alanında uzman ve son derece donanımlı olması sayesinde hızlıca güven duydum. Anksiyete bozukluğu şikayetim ile ilgili olarak kendisinden destek aldım. Bana yeterli düzeyde zaman ayırarak, sorunumu çözmeme yardımcı oldu. Kontrol için randevu teyidimizi beraberce yaptık. Randevu sonrası hastalarını bizzat takip ediyor olması beni ayrıca mutlu etti ve güvenimi tazeledi. Önerdiği yöntemlerle ve ilaç destekleriyle çok kısa sürede sonuç almaya başladım. Hekimi kesinlikle tavsiye ederim. Başarıları daim olsun.
Teşekkür ederim
Betül Aktepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Aktepe, Psikiyatri. Size Betül Aktepe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Yetişkin Terapisi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi, Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği, Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği, Maudsley Obsesif Kompulsif Soru Listesi.
Betül Aktepe adresi nerede?Betül Aktepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Lider Sokak Korutürk mah. No:1 D:5 Balçova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Aktepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Betül Aktepe uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Betül Aktepe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Aktepe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Betül Aktepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Aktepe tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Aktepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Betül Aktepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Betül Aktepe hangi sigortaları kabul ediyor?Betül Aktepe tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.