Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Kumlu, Hatay
Merkez Mahallesi Burcu Sokak No:9, Kağıthane • Harita
Özel Derindere Hastanesi
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Endodonti · Daha fazlaAlaeddin Keykubad Kampüsü 42075, Selçuklu • Harita
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Akupunktur, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaMithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir • Harita
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Antalya, Antalya • Harita
Cengiz Özdemir Muayenehanesi
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaYıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi No:108, Bağcılar • Harita
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Eskişehir • Harita
Doktor Muayenehanesi
Hakkı Yeten Cad. No:13 Fulya Terrace Center 2Blok Kat:3 Fulya, İstanbul • Harita
Akkor Sağlık
Şirinyalı Mahallesi, 1487 Sokak, No:4 Muratpaşa / Antalya, Alanya • Harita
Alanya Yaşam Hastanesi
Antalya, Antalya • Harita
Ömer Kara Muayenehanesi
Balıkesir, Balıkesir • Harita
Engin Uçar Muayenehanesi
Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın • Harita
Adnan Menderes Üniversitesi
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Atatürk Mahallesi Tepe Yolu Caddesi No:43, Ünye • Harita
Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi
Bahçelievler Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi Anamur / MERSİN, Mersin • Harita
Özel Anamur Anamed Hastanesi
Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad, Muratpaşa • Harita
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Doktorlar Merkezi
Beyin ve sinir cerrahisi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaHarbiye Mahallesi Abdi İpekçi Cad. Reasurans Han No:57 E Blok K-3 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul • Harita
Doktorlar Merkezi
Sağlık Mah. Dodurga Cad.No:62, Bolu • Harita