2016’da Doçent, 2021’de Profesör ünvanı aldı. Birçoğu burun-meme estetiği ve el cerrahisi ile ilgili olmak üzere 108’sı uluslararası ve 35’i ulusal toplam 143 basılmış makalesi olan Dr. İnce’nin 300’den fazla ulusal-uluslararası bildiri ve panel konuşması yanı sıra patent, faydalı model buluşları ve editörlüğünü yaptığı Temel Mikrocerrahi Uygulamaları ve Rinoplasti: Vaka Bazlı Yaklaşım kitapları vardır. Şu anda İzmir – Konak’ta kendi kliniğinde çalışmalarına devam etmektedir.

Prof. Dr. Bilsev İnce Muayenehanesi

Konak, İzmir

Bilsev ince beye Konya Necmettin erbakan hastanesinde burun ameliyatı oldum görsel olarak sıkıntı vardı estetik gerekiyordu ve ameliyat oldum sonra şeklindende hiç memnun kalmadım belli bizaman sonra nefes alamaz oldum başka kbb doktorlarına gittim doktorbeyler dediki ucunun kıkırdagını almış dedi ve bide içi delinmiş ve ucuda düştü içinde yapışmalarda meydana gelmiş burnum enleştide tekrar amaliyat olmam lazım böyle anlatmamışdı ameliyat öncesi şiddetle tafsiye etmiyorum kimseye

Prof. Dr. Bilsev İnce

Bugüne kadar binlerce burun ameliyatı yaptım ve bir hastada bile burun ucu kıkırdağını almadım. Bir plastik cerrah hiçbir zaman bu kıkırdağı almaz, tam tersine kıkırdağı alınmış hastalara kaburgadan kıkırdak alıp yeni burun yaparız. Bu yorum gerçeği yansıtmamaktadır.

• C

Gozumun altı ve çevresinde çok fazla kırışıklık vardı. Botoks yaptırayım diyordum ama sorun çıkar diye korkuyordum. Konuştuğum herkes göz altına botoks yapılmaz demişti yapan yapabiliyormuş. Kırışıklıklar şaşırtıcı şekilde azaldı. Aralık ayında düşüp parmağımı kırmıştım, kime yaptıralım diye Bilsev hocayı aradım gel dedi onuda yaptı. Meğerse el cerrahisi de yapıyormuş.

• P

Bilsev hocaya karın germe ve liposakşın yaptırdım vücudum resmen kum saati gibi oldu. İzlerim çok ince oldu .Memnun kalınca burnumu da yapmasını istedim .Burnumu lokal yaptı ,lokal deyince istediğim gibi olmaz diye korktum açıkçası ama çok doğal çok güzel oldu.Göz altımda ince kırısıklarım vardı .Göz altı bonosu yapılmaz demişlerdi Bilsev Hoca öyle güzel yaptı ki gerçekten çok güzel oldu.

• Prof. Dr. Bilsev İnce Muayenehanesi Diğer  •

Daha önce rinoplasti ameliyatı olmuştum ama hem nefes alamıyor hem de şeklinden memnun değildim. Görüsme için kliniğe gittigimde cok hoş ve güleryüzlü karşılandım. Doktor bey tüm süreci detaylarıyla anlattı ve içime sindi. Aklıma takılan tüm soruları ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası süreçte sıkılmadan yanıtladı. Bu sebepten ötürü doktor beye sabrından dolayı minnettarım. Lokal anestezi altında rinoplasti oldum ve ameliyatta sonrasi da cok rahattı benim için. Daha sonra dolgu ve botoks islemleri de yaptirdim. Çok memnunum işinin ehli bir insan. Herkese tavsiye ederim.

• Prof. Dr. Bilsev İnce Muayenehanesi Diğer  •

Bilsev hoca ile göz kapak estetiği yaptırdığımda tanıştım. Neredeyse morarma olmadan iyileştim. Hem ayrıntılı bilgilendirdi hemde eli çok hafif. Sonra botox, dolgu ve rinoplasti oldum. Hepsi sorunsuz iyileşti, sırada facelift planlıyorum.

• Ş

Burun ameliyatı yapdırdık ve sonuç mükemmel iyiki karşımıza çıktı doğru hekim güzel sonuç çekinmeden gidebilirsiniz

• M

2016 senesinde konya tipta burun ameliyati oldum burnumun sol tarafinda hafif bi cöküklük oldu bilsev bey yag enjekte etti ama cöküklük biraz daha var ama hala o zamanki gibi duruyor burnumda düsme olmadi baska doktora ameliyat olan tanidiklarim 2. hatta 3. duzeltme ameliyati yaptirdilar , basarili bir doktor tavsiye ederim 9 sene öncesi bir hastasi olarak

• Prof. Dr. Bilsev İnce Muayenehanesi Diğer  •

Bilsev hocamın,lokal ve kısa zaman içerisinde burnuma yaptığı müdahale sayesinde,yıllardır yüzümde ki memnuniyeti yaşamanın mutluluğundayim..ve aynı zaman da doğru uygulama ve doğru yönlendirme sayesinde cildimde ki canlılığın sebebidir..iyi ki varsınız hocam

• D

Bilsev beye burun estetiği oldum burun ucumu kaldıracağını ve kavisli bir burun yapacağını söyledi burnumda ameliyattan sonra kavis kısmında kemik çıktı burnum eski burnumdan bile kemerli gözüküyordu sonrasında bilsev bey burnuma törpü yaptı törpüden sonra kemik yine çıktı ve burun yanlarım ve kanatlarım hala eşit burun ucumda sevri değil Yuvarlak genel olarak memnun kalmadım

Prof. Dr. Bilsev İnce

Son beş yıllık ameliyat listemde d harfi ile başlayıp m harfi ile biten hiçbir hastaya rinoplasti yapmamışım.

• G

Ben Konya'da bir buçuk yıl önce yaptırdım burnumda Kemer çıktı yan kanadında eşitsizlik var memnun kalmadim emek verdim sonuc bu ne olcak bilmiyorum tekrar ameliyat olmam lazm