Bir Şans Daha

Yazar Sabiha AkıncıPsikolog • 19 Nisan 2018 • Yorumlar:

Seviyoruz, aşık oluyoruz, birbirimizi yeteri kadar tanıdığımızı düşündüğümüz noktada ise evlilik kararı alıyoruz ve evleniyoruz. Buraya kadar her şey mükemmel. Peki ya sonra? Evlilik öncesindeki hayalini kurduğumuz evlilik ile yaşadığımız evlilik aynı olmayabiliyor.

Kıskançlıklar, aldatmalar, aldatılmalar, şiddet, yalan, maddi problemler, benim ailem- senin ailen kavgaları, sorumluluklar-sorumsuzluklar… anlaşamayan çiftlerin başlıca sorunları bunlar. Birçoğumuza göre en önemlileri beklide. Bu noktada ne yapılabilir? Aslında hala kendinizi adliyede bulmamışsanız ve bu soruyu sorabiliyorsanız henüz bitmeyen şeyler var demektir.  Bu da bir umut ışığıdır.

Dışarıdan gördüğünüz her çifti çok mu mutlu sanıyorsunuz? Tek sorun sadece sizde, sizin evinizde mi? Tabiî ki hayır. Henüz vakit varken bu evliliği kurtarmanın yollarını arayalım. Ya da evliliğiniz ve sizin için en sağlıklı kararı verin. Tek başınıza yetişemediğinizi düşünüyorsanız size en yakın aile danışmanından yardım alın. Evliliğiniz bir şansı daha hak ediyor olabilir.

 

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar: (0)