Dermatoloji ve Yüz Gençleştirme

Yazar Mukaddes ÖzcanDermatolog • 9 Şubat 2017 • Yorumlar:

Dermatoloji ve yüz gençleştirme Yüzü gençleştirmek için dört temel noktaya müdahale etmek gerekir. Bu müdahale yöntemlerinin her birinin etkileri farklıdır ve farklı sorunları çözer. İdeal bir sonuç için kişinin durumuna göre bazen bir yöntem yeterli olurken, bazen de bunların birkaç tanesi kombine edilip etki artırılabilir. Doğru hizmeti aldığınızı cildinizin yaşlanmak yenine giderek gençleşmeye başlamasında anlayabilirsiniz.

Mimiklere bağlı kırışıklıklar: Bu kırışıklıklar için seçilecek yöntem botoks olacaktır.

Yer çekimine bağlı kırışıklıklar ile yağ dokusunun kaybı ve sarkması: Bu tip kırışıklıklar ve hacim kayıplarının düzeltilmesi için çeşitli tipte dolgular kullanılır. 

Cilt dokusunu düzeltilmesi bir diğer temel müdahale alanıdır. Orta derideki hücrelerinin yenilenmesi, beslenmesi, nemlenmesi, leke ve izlerin giderilmesi, yani cilt dokusunun tüm olarak iyileştirilmesi için farklı yöntemler bulunmaktadır.

Peeling
Mezoterapi
Dermaroller
PRP
Lazerle cilt gençleştirme
Radyofrekans

Alt yüz bölgesindeki sarkmaların düzeltilmesi de bu süreçte önemlidir. Bu bölgede gecikilmeden müdahale edilmesi çok değerlidir. Zira ilerlemiş olgularda cerrahi uygulamalar gerekebilir. 
Lazerle cilt gençleştirme
Radyofrekans
Botoks
Mezolift
Lipoliz

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar: (0)