Sıvı Gençlik Aşısı

Yazar Işıl ÇeriDermatolog • 12 Ocak 2020 • Yorumlar:

Kış dönemi cildimize bakım yapmanın tam zamanıdır. Çevresel (güneş ışığı, kirli hava) ve içsel (kötü beslenme, stres) nedenlerle cildimiz mat ve cansız görünebilir. Bu durum daha yaşlı ve yorgun görünüme yol açabilir. Özellikle boyun, el üstü ve dekolte bölgeleri yaşımızı daha çok ele veren bölgelerdir. Bu yüzden uygulama yapılırken el sırtı, boyun ve dekolteye de işlem yaptırmak gerekir. Yaşlanmayla birlikte derideki kollagen ve elastin yapısı bozulur; sarkma, lekelenme, matlaşma ve elastikiyet kaybı izlenir. Ufak müdahaleyle yaşlanma belirtileri ilerlemeden koruyucu önlemler almak gerekir. Kozmetik Dermatoloji ile yeni uygulamalar hayatımıza girmiştir. Sıvı Gençlik Aşısı da bunlardan biridir.
Deriye yoğun nem veren Hyaluronik asit (Hyaluron) ve derinin ihtiyacına özel formüle edilmiş protein, vitamin ve mineral içeriğine sahiptir.
Sıvı Gençlik aşısı yaşlanmaya karşı cildi onarır, korur ve yenilenmesini sağlar. 3 hafta ara ile 3 seans şeklinde uygulanır. Ufak dokunuşlarla deriye uygulanır. Yaklaşık 15 dakikalık bir süre içinde uygulanabilen yöntemle günlük hayatınıza ara vermeniz gerekmez. Botox, Odaklı Ultrason, Örümcek Ağı, Radyofrekans gibi diğer estetik işlemlerle birlikte de uygulanabilir. Yaş sınırı yoktur, minik kızarıklık harici yan etki beklenmez. Yüz, dekolte ve el üstü bölgelerinde kullanılabilir. 
 


Sıvı Gençlik Aşısı ile;
 
İnce çizgilerin dolması,
Deri üst yüzeyinin pürüzsüzleşmesi
Cilt ışıltısının artırılması,
Oksitleyici ajanlardan korunma,
Cilt esnekliğinin arttırılması
Derideki hücrelerin sağlıklı ve aktif çalışması
Derinin ihtiyacı olan vitamin, mineral ve proteinlerin dışarıdan takviye edilmesi sağlanabilir.
 

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar: (0)