Büyükdere Cad. Hukukçular Sitesi No:24 K:1 D:12 Şişli - İstanbul Tel : , Şişli, İstanbul
Muğla
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
gü...n
Senelerdir cesaret edemedigim dis problemimi Dr.Buğra Ceren'in kararlılığı ve samimiyetine güvenerek kendimi onun Usta ellerine bıraktım. Bir gün dahi pişman olmadım.Sizi iyiki tanımışım sevgili doktorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. ?? Dislerim çok dogal okadar ki baska dr anlayamadı. Cevremdekiler de dahil.
Buğra Ceren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buğra Ceren, Diş Hekimi.
Buğra Ceren adresi nerede?Buğra Ceren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Cad. Hukukçular Sitesi No:24 K:1 D:12 Şişli - İstanbul Tel : İstanbul
- Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buğra Ceren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buğra Ceren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Buğra Ceren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buğra Ceren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buğra Ceren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buğra Ceren hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Buğra Ceren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar